Σε μια εβδομαδα γινεται 6 μηνων ακριβως.Σημερα τον μετρησα.60cm υψος ακρωμιο - 28.1 κιλα βαρος...
Δεν ξερω αν γινει θηριακι ή οχι,να πω την αληθεια.Κι αυτο γιατι δεν γνωριζω ποια ισως ειναι η "πρεπουσα" αναπτυξη,μετρικά ας πουμε,ενος σκυλου οσο μεγαλωνει.Ουτε και με αγχωνει για να πω την αληθεια.Αυτο που θελω ειναι να μεγαλωνει σωστα και υγιης και απο κει και μετα θα δεχθω οποια κι αν ειναι η εξελιξη του σωματικα και "μετρικα".Εγω προσπαθω να φροντιζω για αυτο οπως και για την σωστη του αναπτυξη,κοικωνιολογικα και ψυχικαΘα πάρει και βάρος, κάθε πράγμα στον καιρό του... Θηριάκι γίνεται, ε? 60 εκ. ακροώμιο! Κι έχει να πάρει ακόμα!
Κώστα είμαι σίγουρη ότι θα βγεί πολύ ισορροπημένος σκύλος γιατί ασχολείσαι με αγάπη και τρυφερότητα μαζί του.Δεν ξερω αν γινει θηριακι ή οχι,να πω την αληθεια.Κι αυτο γιατι δεν γνωριζω ποια ισως ειναι η "πρεπουσα" αναπτυξη,μετρικά ας πουμε,ενος σκυλου οσο μεγαλωνει.Ουτε και με αγχωνει για να πω την αληθεια.Αυτο που θελω ειναι να μεγαλωνει σωστα και υγιης και απο κει και μετα θα δεχθω οποια κι αν ειναι η εξελιξη του σωματικα και "μετρικα".Εγω προσπαθω να φροντιζω για αυτο οπως και για την σωστη του αναπτυξη,κοικωνιολογικα και ψυχικα
Ωχ!!!Προβλεπω πανηγυρι!!!Αν αρχισουν και τρεχουνε ζιζανιωδώς και οι δυο...βλεπω να τους πιανουμε μετα την Αλεξανδρουπολη...ΑΝ κουραστουν :xD::xD:καιρος τον φοιβο να αναλαβει ο μπαντυ!!!
Ευχαριστω πολυ :grin:...παρε λοιπον και μερικες φωτο με την καλυτερη σχεση της οικογενειας...Η μικροτερη κορη με τον γιο...πανεμορφος αγιολατρευτος θεος!!! να χαιρεσαι την οικογενεια σου ολοκληρη!!! οι μικρες σου ειναι πολυ τυχερες που μεγαλωνουν παρεα με εναν υπεροχο φιλαρακο! εγω πειραζει που θελω να δω κι αλλες φωτο????