Η δικιά μου πάντως (το άχαρο της εφηβικής ηλικίας δεν είναι αποκλειστικότητα των τσοπάνων) μέχρι 16 μηνών ήταν μόνο πόδια.....
Χαχαχα εμ γι αυτό το λέω ρε συ γιατί εμένα ήταν σαν νυχτερίδα και στραβοκάνης με όπως να ναι τρέξιμο,αμπντάλικο περπάτημα ότι νάναι τρίχωμα!Εμένα πάντως δεν μου φαίνεται.
Του st3lios ο λύκος σ'αυτήν την ηλικία, θα είχε τα αυτιά του λαγού, και μιλάει κιόλας?
Ρε τσοπανογονείς, βάλτε και κανά βάρος - ύψος να ξέρουμε που πατάμε!
Μια εικονα χιλιες λεξεις...σαν αποδειξη :cuniaoo:Χαχαχα ...στραβοκάνης με όπως να ναι τρέξιμο,αμπντάλικο περπάτημα ότι νάναι τρίχωμα!
...χαχαχα
Οχιιιιιιι ρε τ'αυτακια του...Δε βλεπεις στη δευτερη φωτο που τα εχει για σκίαστρο;:flip:\\/:flip:Άμα τον πιάσω από τα αυτιά και τον φέρω 2 βόλτες από την μανία μου θα του τα βγάλω,την τρέλα του μέσα!!!Με κοροϊδεύετε κιόλας που τον λέω άσχημο!Φτου φτου του τσομπάνη!
Άντε Καλό Πάσχα να χουμε!!!
Σε ευχαριστω επισης καλο Πασχα και σε σενα.Θα κοιταξω να τα πουμε απο κοντα μετα τις γιορτες.κατι ψηνεται με τον Πετρο και...στην ωρα του θα τα πουμεΗ πρωτη (απο τις σημερινες φωτο) απλα δεν παιζεται!Αυτια καγκελο, γλωσσα φτυσμενη στο πλάι και πόδια το ενα απο δω κ τ'αλλο απο κει!ΘΕΟΣ!χαχαχαχαχα!Καλες γιορτες Κωστα!
Eτσι ακριως και ο Φοιβος.Παιρνει μπόι και κραταμε μαλλον το βαρος για αργοτερα.Εχει αρχισει μαλιστα και "εφηβικες" ανθρωπινες συνηθειες...δεν τρωει οσο πριν...αλλά απο ενεργεια μια χαρα.Δεν τον πιεζω για φαγητο,το αφηνω στην πεινα του.Αν δεν φαει στο 15λεπτο-20λεπτο το πιατο φευγει και περιμενει μεχρι το αλλο γευμα...τα οποια να πω οτι απο μονος του εδω και κανα 20ημερο απο 3 τα εκαμε 2...αφου το μεσημεριανο οπως το εβαζα ετσι κι εμενε.Το μυριζε και γεια,παω για υπνο...ε ναι! το βιωνω και εγω με τον συνομιληκο Μπρουνο. Τωρα παιρνουμε μποι, θεωρω και εγω οτι ειναι αδυνατος σε σχεση με το μπαλακι που ηταν καποτε. Αλλα ετσι παει...
Φωτογραφίζοντας τα σκυλιά μας!O μικρος μεγαλωνει,ή μαλλον ψηλωνει γιατι απο κιλα κρατιεται σε...εφηβικη σιλουετα,να το πω ετσι...aja1:Μια χαρα παμε,ακουει και τις εντολες του κατσε,κατω,παμε,ελα,μαζι...Αρχιζει και δειχνει σιγα σιγα χαρακτηρα και ειμαι βεβαιος οτι ακομη εχουμε πολυ δρομο μπροστα μας.Υπομονη και ολα στην ωρα τους...Παρτε και μια φωτο σημερα το πρωι-πρωι σε βολτιτσα μας...
Χαίρομαι που ο μικρός εξελίσσεται τόσο καλά!Eτσι ακριως και ο Φοιβος.Παιρνει μπόι και κραταμε μαλλον το βαρος για αργοτερα.Εχει αρχισει μαλιστα και "εφηβικες" ανθρωπινες συνηθειες...δεν τρωει οσο πριν...αλλά απο ενεργεια μια χαρα.Δεν τον πιεζω για φαγητο,το αφηνω στην πεινα του.Αν δεν φαει στο 15λεπτο-20λεπτο το πιατο φευγει και περιμενει μεχρι το αλλο γευμα...τα οποια να πω οτι απο μονος του εδω και κανα 20ημερο απο 3 τα εκαμε 2...αφου το μεσημεριανο οπως το εβαζα ετσι κι εμενε.Το μυριζε και γεια,παω για υπνο...
Απο υπακοη μια χαρα τα παμε.Τη βασικη υπακοη,δεν θελω τιποτα εξαιρετικο.Απλα τον μαθαινω οσο μπορω να ακουει τα βασικα κατσε μεινε μαζι ελα κλπ...και προσπαθω να τον μαθω επισης να κινειται δίπλα μου στη βολτα χρησιμοποιωντας συνεχως τη λεξη "μαζι"...παμε αρκετα καλά.Και βεβαιως ως ΕΠ εχει και τα χούκια του.Δεν θελει πολλα ζόρια,ουτε να τον πρηζεις με καταιγισμο εντολων...κατι σαν "θα σε ακουω αλλά μη με χτικιασεις κιολας ε;"...Με τα πιτσιρικια χτιζει συνεχως σχεση εξαιρετικη.Η μεγαλη κορη αρχιζει και μπαινει κι αυτη στο προγραμμα εντολων και βολτας οι δυο τους και την βλεπω ενθουσιασμενη(υπο τον διακριτικο ελεγχο μου παντα για να μην εχουμε αρνητικα...).Επισης ενα καλο που βλεπω οτι εχει ειναι οτι δεν χαζογαυγιζει.Δηλαδη αν δεν βλεπει κατι που να αξιζει δεν θα γαυγισει.και στη γειτονια υπαρχουν αρκετα σκυλακια,τα οποια ωρες ωρες κανουν συναυλια γαυγισματος...Βλεπω το Φοιβο απλα να σηκωνει τα αυτια ή να γυριζει το κεφαλι και χαλαρα παρακολουθει, χωρις να εκνευριζεται ή να παρασυρεται ασκοπα...
Εχουμε δρομο ακομη,αλλά πανε ολα κατ'ευχην!