Κι εμένα ο δικός μου, αν γίνεται κάτι που δεν του αρέσει ή δεν τον συμφέρει χώνεται αμέσως στο κρέιτ και παίρνει και αθώο ύφος... Και για μένα αυτό είναι τρανταχτή ένδειξη για το πώς βλέπει το κρέιτ του!Εχθές που έγινε ο σεισμός ο Τζιμάκος έτρεξε αμέσως και χώθηκε στο κρέιτ του. Είναι ενδεικτικό νομίζω για το πως τους φαίνεται.
Πρέπει να είσαι όμως βέβαιος/η ότι δεν θα μασουλήσουν καλώδια, φάρμακα, εντομοκτόνα, κάτι μυτερό κλπ κλπ. Αυτά μόνο για το δικό τους καλό.Σίγουρα μαθαίνουν να το βλέπουν ως φωλιά τους από ένα σημείο και μετά. Απλώς εγώ προτιμώ να κινούνται σ έναν χώρο, να παίζουν, να χοροπηδάνε, να κάνουν ότι θέλουν τέλος πάντων, μεγαλύτερο των 2 τ.μ. Ειδικά για εμάς που λείπουμε τα πρωινά στη δουλειά και μένουν μόνα τους τουλάχιστον 6-7 ώρες την ήμερα.
Πολυ ωραιο και σε καλη τιμη συγκριτικα με αλλα που ειδα Σε ευχαριστω!MIDWEST Απο δω εχω παρει εγω το δικο μου, το 91χ58χ64 νομιζω θα ναι μια χαρα
Πολυ ωραια θα κοιταω με δυο πορτες τοτεΕχεις μηπως ανεβασει και καμια φωτογραφια με την κουκλα σου στο crate να χαζεψω ?Το διαχωριστικο το βαζουν για να μειωσουν το χωρο του crate στην αρχη που το κουταβι ειναι μικρο και το crate μεγαλο, ωστε να μην εχεις ατυχηματα μεσα στο κλουβι. Οι 2 πορτες ειναι για μεγαλυτερη ευκολια, εμεις πχ το εχουμε βαλει ετσι που αν δει ειχε 2 πορτες δεν θα μας βολευε.
Α δεν πειραζει απλα ηθελα να το δω σαν χωρο Ευχαριστω και παλι παντως!Oχι δεν εχω καμια, αλλα το μονο που θα δεις ειναι ενα σκυλι μεσα στο crate, εμεις δεν χρησιμοποιησαμε το διαχωριστικο γιατι ηταν ηδη ενηλικη οταν τη βρηκαμε και εξ αρχης δεν ειχαμε κανενα θεμα με τη τουαλετα. Και με το κουταβι δεν εβγαλα καμια μεσα στο crate.