Εκτωρ το "κτηνος"!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Εχθές που έγινε ο σεισμός ο Τζιμάκος έτρεξε αμέσως και χώθηκε στο κρέιτ του. Είναι ενδεικτικό νομίζω για το πως τους φαίνεται.

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Οκ αν είναι έτσι όπως το περιγράφεις ίσως όντως να χρειάζεται το crate. Απο ένα σημείο και μετά άλλωστε θα το βλέπει σαν φωλίτσα. Μόνο η αρχή ίσως να είναι λίγο ζόρικη.

Α! και ΜΑΚΡΥΑ από τα σκυλοπροϊόντα του τζάμπο. Τουλάχιστον από όσα είναι βρώσιμα.

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Εχθές που έγινε ο σεισμός ο Τζιμάκος έτρεξε αμέσως και χώθηκε στο κρέιτ του. Είναι ενδεικτικό νομίζω για το πως τους φαίνεται.
Κι εμένα ο δικός μου, αν γίνεται κάτι που δεν του αρέσει ή δεν τον συμφέρει χώνεται αμέσως στο κρέιτ και παίρνει και αθώο ύφος... Και για μένα αυτό είναι τρανταχτή ένδειξη για το πώς βλέπει το κρέιτ του! :)

Και να έχουμε υπ'όψιν μας πώς σε εμάς και μόνο φαίνεται φυλακή γιατί έχουμε συνδυάσει τα κάγκελα με αυτήν. Βέβαια, δεν θα τον βάζεις μέσα για τιμωρία!

Στο σεισμό πάντως χαμπάρι δεν πήρε ο τύπος, μισές δουλειές :mad:

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Σίγουρα μαθαίνουν να το βλέπουν ως φωλιά τους από ένα σημείο και μετά. Απλώς εγώ προτιμώ να κινούνται σ έναν χώρο, να παίζουν, να χοροπηδάνε, να κάνουν ότι θέλουν τέλος πάντων, μεγαλύτερο των 2 τ.μ. Ειδικά για εμάς που λείπουμε τα πρωινά στη δουλειά και μένουν μόνα τους τουλάχιστον 6-7 ώρες την ήμερα.

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Σίγουρα μαθαίνουν να το βλέπουν ως φωλιά τους από ένα σημείο και μετά. Απλώς εγώ προτιμώ να κινούνται σ έναν χώρο, να παίζουν, να χοροπηδάνε, να κάνουν ότι θέλουν τέλος πάντων, μεγαλύτερο των 2 τ.μ. Ειδικά για εμάς που λείπουμε τα πρωινά στη δουλειά και μένουν μόνα τους τουλάχιστον 6-7 ώρες την ήμερα.
Πρέπει να είσαι όμως βέβαιος/η ότι δεν θα μασουλήσουν καλώδια, φάρμακα, εντομοκτόνα, κάτι μυτερό κλπ κλπ. Αυτά μόνο για το δικό τους καλό.
Και υπάρχουν ένα σωρό άλλοι κίνδυνοι, ο δικός μου κάποτε πάνω σε παιχνίδι, έτρεξε πάνω σε ένα ηχείο δαπέδου, πολύ βαρύ, δεν φρέναρε καλά και εσκασε πάνω του. Καλά που ήμουν δίπλα και μπήκα ανάμεσα γιατί όλο και κάτι θα του έσπαγε :?

Υπάρχουν βέβαια σκυλιά και σκυλιά... Ο Έκτωρας συγκεκριμένα που είναι και κούταβος ίσως θα πρέπει να αρχίσει να το μαθαίνει σιγά σιγά...

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Ναι βέβαια. Καλώδια κλπ out of reach. Εγώ μένω σε σε αρκετά μεγάλο σπίτι, οπότε υπάρχουν μέρη που είναι ασφαλή ή που μπορώ να διαμορφώσω ανάλογα.

HektorTheBeast

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
27
0
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας :)
Καλη ιδεα και το pen αλλα δεν θα μας χωρεσει στο σπιτι:p
Τι μεγεθος περιπου να ψαξω? Ας ειναι και μεγαλουτσικο καλυτερα αφου δεν ξερω ποσος θα γινει..
Υπαρχει καποιο καλο site με τετοια προιοντα να μου προτινεται?Εαν ειναι επιτρεπτο απο το φορουμ βεβαια..

HektorTheBeast

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
27
0
MIDWEST Απο δω εχω παρει εγω το δικο μου, το 91χ58χ64 νομιζω θα ναι μια χαρα :)
Πολυ ωραιο και σε καλη τιμη συγκριτικα με αλλα που ειδα :) Σε ευχαριστω!
Βλεπω εχει διαφορες κατηγοριες ,με πορτες,με διαχωριστικα κτλ.Στη πραξη υπαρχει καποια διαφορα?

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Το διαχωριστικο το βαζουν για να μειωσουν το χωρο του crate στην αρχη που το κουταβι ειναι μικρο και το crate μεγαλο, ωστε να μην εχεις ατυχηματα μεσα στο κλουβι. Οι 2 πορτες ειναι για μεγαλυτερη ευκολια, εμεις πχ το εχουμε βαλει ετσι που αν δει ειχε 2 πορτες δεν θα μας βολευε.

HektorTheBeast

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
27
0
Το διαχωριστικο το βαζουν για να μειωσουν το χωρο του crate στην αρχη που το κουταβι ειναι μικρο και το crate μεγαλο, ωστε να μην εχεις ατυχηματα μεσα στο κλουβι. Οι 2 πορτες ειναι για μεγαλυτερη ευκολια, εμεις πχ το εχουμε βαλει ετσι που αν δει ειχε 2 πορτες δεν θα μας βολευε.
Πολυ ωραια θα κοιταω με δυο πορτες τοτε:)Εχεις μηπως ανεβασει και καμια φωτογραφια με την κουκλα σου στο crate να χαζεψω :rolleyes:?

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Oχι δεν εχω καμια, αλλα το μονο που θα δεις ειναι ενα σκυλι μεσα στο crate, εμεις δεν χρησιμοποιησαμε το διαχωριστικο γιατι ηταν ηδη ενηλικη οταν τη βρηκαμε και εξ αρχης δεν ειχαμε κανενα θεμα με τη τουαλετα. Και με το κουταβι δεν εβγαλα καμια μεσα στο crate.

HektorTheBeast

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
27
0
Oχι δεν εχω καμια, αλλα το μονο που θα δεις ειναι ενα σκυλι μεσα στο crate, εμεις δεν χρησιμοποιησαμε το διαχωριστικο γιατι ηταν ηδη ενηλικη οταν τη βρηκαμε και εξ αρχης δεν ειχαμε κανενα θεμα με τη τουαλετα. Και με το κουταβι δεν εβγαλα καμια μεσα στο crate.
Α δεν πειραζει απλα ηθελα να το δω σαν χωρο :)Ευχαριστω και παλι παντως!

HektorTheBeast

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
27
0
Ααα νομιζα το 90αρι εννοουσες.Θα κανω λιγο οικονομια να προσπαθησω να το παρω οσο πιο νωρις γινεται :)
Και λιγο οφθαλμολουτρο ;)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Δεν ξερω αν φταίει η φωτο, αν φταίει το κουτάβι ή και τα δύο..... Αλλά ειναι ονειρεμένος ο μικρός!!! Φτου να μην στον ματιάσουμε!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα