Εκτωρ το "κτηνος"!

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
ενταξει στην αρχη νομιζα θα ειναι σαν εκεινη την ταινια που ελεγε ο Διας.. ελευθερωστε το Κρακεν.. αλλα μετα ειδα εναν σκυλακο στην τριχα... με μια ψυχη σαν ποιητης... τελειος το κτηνος... να περνατε καλα..

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Οντως ειναι πανεμορφη και η δικη σου τωρα την ειδα!!Εχουν ακριβως το ιδιο τσαλακωμα!!;) Δεν νομιζω βεβαια να γινει τοσο μεγαλο το κτηνος αλλα ελπιζω :p

χμ..νομίζω πως θα αλλάξουν και λιγουλάκι σχήμα τα αυτάκια και δεν θα είναι τελείως πεσμένα, τύπου λαμπραντόρ.. Καλά μη το ψάχνεις, τ αυτάκια θα περάσουν από διάφορες φάσεις. Ο κούταβος ψηλώνει και ξάφνου σταματάει να ψηλώνει και μετά ξαναψηλώνει κλπ κλπ και όλο αυτό καμιά φορά δημιουργεί μια σύγχυση στην ανάπτυξη του χόνδρου. Είναι πολυ τρομακτικός πάντωςςςςς!!!! :p Να τον χαίρεσαι!

HektorTheBeast

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
27
0
Ευχαριστουμε :D πραγματικα τα αυτακια ειναι πολυ τσαχπινικα!Θα δουμε πως θα εξελιχθουν :p
Αχ εχω φωτο απο την μανουλα και απο τον μαλλον μπαμπακα θα τις βρω να δειτε :) απο οταν τον πηρα εχω την ελπιδα να γινει σαν τον μπαμπουλη γιατι ηταν παρα πολυ ομορφο σκυλι!!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.758
7.288
Ωπ ωπ! Τι ομορφη φάτσα έσκασε στα πέριξ? Δεν την είχα δει! Να τον χαίρεσαι, καλότυχος και υγιής!

HektorTheBeast

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
27
0
Κι ομως μονο "καλο παιδι " δεν ειναι!Και οριστε οι αποδειξεις!!Νομιζω εχει αποθανατιστει ολη η σκανδαλια και η πονηρια του σε αυτο το βλεμμα :p Παντα ετοιμος για ζημιαααα!

HektorTheBeast

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
27
0
Τι κοκκιναδια ειναι αυτα στα ποδαρακια του? Απο ζημια?
Οχι του πηρα απο εκεινα τα κοκκαλα απο τα jumbo που ειναι σαν hot dog και το μεσα ηταν κοκκινο και εγινε χαλια τοση ωρα που το ματσαλουσε :p

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Οχι του πηρα απο εκεινα τα κοκκαλα απο τα jumbo που ειναι σαν hot dog και το μεσα ηταν κοκκινο και εγινε χαλια τοση ωρα που το ματσαλουσε :p
Καλυτερα να μην του ξαναπαρεις. Ειναι απο τελειως αχρηστα εως βλαβερα. Μπορεις να παρεις αυτια γουρουνιου οπως και ολοκληρα κοκκαλα (αμαγειρευται ή λιγο ζεματισμενα), ειτε απο χασαπη ειτε απο πετ σοπ.

HektorTheBeast

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
27
0
Καλυτερα να μην του ξαναπαρεις. Ειναι απο τελειως αχρηστα εως βλαβερα. Μπορεις να παρεις αυτια γουρουνιου οπως και ολοκληρα κοκκαλα (αμαγειρευται ή λιγο ζεματισμενα), ειτε απο χασαπη ειτε απο πετ σοπ.
Αληθεια?το εχω διπλα μου το jumbo και φανηκαν να του αρεσαν.Εχουν ουσιες που ειναι βλαβερες?

HektorTheBeast

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
27
0
Και μια ερωτηση ακομα θα ηθελα να κανω..Τον μικρο οσο καιρο τον εχω (ενα μιση μηνα) δεν τον εχω σε crate και λογω του οτι ειμαστε συνεχεια πανω απο το κεφαλι του και γιατι δεν εχω χρησιμοποιησει ξανα και δεν μου αρεσε σαν ιδεα να τον εχω τοσο περιορισμενο.Βεβαια διαβαζοντας διαφορα ποστ καταλαβαινω την χρησιμοτητα του και νομιζω θα χρειαστω και εγω γιατι οταν θα λειπω απο το σπιτι θα μενει μονος.Σε αυτη τη φαση που εχει ηδη μαθει ο μικρος να γυρναει στο σπιτι ολη μερα χωρις περιορισμους θα μπορεσει να προσαρμοστει σε κατι τετοιο?Γιατι και σε κανα δωματιο αμα τον κλεισω καποια στιγμη για να κανω καποια δουλεια η οτιδηποτε αρχιζει κλαιει γαυγιζει γρατσουναει...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Και μια ερωτηση ακομα θα ηθελα να κανω..Τον μικρο οσο καιρο τον εχω (ενα μιση μηνα) δεν τον εχω σε crate και λογω του οτι ειμαστε συνεχεια πανω απο το κεφαλι του και γιατι δεν εχω χρησιμοποιησει ξανα και δεν μου αρεσε σαν ιδεα να τον εχω τοσο περιορισμενο.Βεβαια διαβαζοντας διαφορα ποστ καταλαβαινω την χρησιμοτητα του και νομιζω θα χρειαστω και εγω γιατι οταν θα λειπω απο το σπιτι θα μενει μονος.Σε αυτη τη φαση που εχει ηδη μαθει ο μικρος να γυρναει στο σπιτι ολη μερα χωρις περιορισμους θα μπορεσει να προσαρμοστει σε κατι τετοιο?Γιατι και σε κανα δωματιο αμα τον κλεισω καποια στιγμη για να κανω καποια δουλεια η οτιδηποτε αρχιζει κλαιει γαυγιζει γρατσουναει...
Θα μπορέσει ναι είναι πολύ μικρός ακόμη. Μεγάλα σκυλιά έχουν δει το κρέιτ ως φωλιά τους και το έχουν αγαπήσει, σκυλιά που μεγάλωσαν στο δρόμο. Μην το βλέπεις αρνητικά είναι κοντά στην φύση του ζώου, λειτουργεί ως ησυχαστήριο αρκεί η πορτούλα όταν κλείνει να μην είναι για πολλές ώρες. Να μην γίνεται κατάχρηση του περιορισμού του εκεί.
Καλώς ήρθες και να τον χαίρεσαι, κούκλος!

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Καλησπερα και να σου ζησει! Ειναι ενας θεος!

Προσφατα βρηκα ενα κουταβι στο δρομο και το πηρα μεχρι να του βρω σπιτι. Απο τη πρωτη μερα που το εφερα σπιτι του εμαθα κατευθειαν το crate. Περα οτι με βοηθησε παρα πολυ στο να μαθει να μη κανει τις αναγκες του μεσα στο σπιτι, κατα τη διαρκεια της ημερας η πορτα του crate εμενε ανοικτη και οταν αυτο ηθελε να κοιμηθει ή να παιξει με την ησυχια του πηγαινε μεσα, χωρις να το ζορισουμε εμεις να μπει. Στο crate με κλειστη πορτα εμπαινε μονο το βραδυ, οταν λειπαμε και τις ωρες που τρωγαμε. Η κοπελα που το πηρε, οταν ηρθε σπιτι να το δει μου ειπε οτι τη στενοχωρει το crate γιατι μοιαζει με κλουβι. Της εξηγησα και αποφασισε να το παρει. Μετα απο 2 μερες με πηρε τηλ να μου πει οτι εχει μεινει με ανοικτο το στομα γιατι η μικρη μπαινει κατα τη διαρκεια της μερας παρα πολλες φορες μεσα και παιζει ή κοιμαται.
Επισης και η σκυλα μου, την οποια μαζεψαμε απο το δρομο ενηλικη, εμαθε το crate και το βλεπει κι εκεινη σαν φωλια. Προτιμαει τις περισσοτερες φορες να παει να κοιμηθει μεσα, παρα να ερθει στο κρεβατι μαζι μας :)

HektorTheBeast

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
27
0
Ευχαριστουμε πολυ για το καλωσορισμα :)
Δηλαδη περαν του υπνου που μιλαμε για αρκετες ωρες (8 ωρες περιπου) που ενταξει κοιμαται και δεν θα εχουμε προβλημα , κατα την διαρκεια της ημερας αν ας πουμε εχω να λειψω ενα 5-8 ωρο συνεχομενο θα τον βαλω μεσα με κλειστη πορτουλα?Επειδη κανει μια πρωινη βολτα ο μικρος και μετα με το που γυρναει σπιτι τρεχει σαν παλαβος για παιχνιδια και εγω θα εχω και πρωινα μαθηματα και θα χρειαζεται να φυγω αμεσως μετα το τελος της βολτας του, θα ειναι ενταξει να τον βαλω μεσα στο crate οταν θα ειναι σε τετοια κατασταση?
Παντως θα ξεκινησω την αναζητηση οσο πιο νωρις μπορω στα τοπικα πετ σοπ!

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Εγω ναι το εβαζα μεσα, οση διαθεση και να ειχε για παιχνιδι εκεινη την ωρα. Απο τη στιγμη που επρεπε να φυγω το κουταβι δεν εμενε ελευθερο μεσα στο σπιτι. Το μαθαινεις ομως σταδιακα, δεν το παιρνεις και την επομενη το αφηνεις ενα 5ωρο μεσα. Περιμενε ομως να δεις τι θα σου πουν και οι πιο εμπειροι απο μενα. Επισης ποσο ειναι τωρα? Το δικο μου ηταν 5.5-6 μηνων, αν μιλαμε για κουταβι 2 μηνων εννοειται οτι δεν μπορει να κρατηθει τοσες ωρες μεσα στο crate.

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Ούτε εμένα μ΄αρέσει το crate. Θα έβαζα το σκυλί σε crate μόνο αν πραγματικά δεν είχα άλλη επιλογή. Την μικρούλα μου εγώ την έχω σε περιορισμένο χώρο στο σπίτι. Βέβαια θα πρέπει ο χώρος να μην έχει σημεία ή αντικείμενα που θα μπορούσαν να βλάψουν το ζώο. Και αν δε θες να γρατζουνάει πόρτες μπορείς αντί να κλείσεις την πόρτα να βάλεις κάποιο διαχωριστικό είτε αυτά που έχουν για τα μωρά είτε αυτοσχέδιο (ασφαλές πάντα). Θεωρώ προτιμότερο να περιορίζεται σ' έναν "δικό του" χώρο σπιτιού, παρά σ' ένα κλουβί.

HektorTheBeast

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
27
0
Ο μικρος ειναι τωρα 3 μηνων. Για αρχη ας μαθει να καθεται και μια δυο ωρες μεσα οταν ειναι ξυπνιος και ικανοποιημενη θα ειμαι.Και το προηγουμενο κουταβακι που ειχαμε που το εχουμε τωρα στο πατρικο χωρις crate και περιορισμους μεγαλωσε στο σπιτι αλλα παντα υπηρχε καποιος για επιβλεψη.Τωρα το σπιτι το φοιτητικο που μενω ειναι διχωρο και οπου και να τον περιορισω θα υπαρχουν καλωδια κτλ και δεν γινεται να τα μαζεψω ολα οποτε νομιζω θα ειναι απαραιτητο να παρω ενα.Μεχρι τωρα οσες φορες εφυγα κοιμοταν ηδη και δεν αργησα παραπανω απο ωρα να επιστρεψω και εχω και προσωρινα τη γιαγια μου στο σπιτι οποτε υπαρχει βοηθεια .

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Κι εγώ είμαι υπέρ του crate, για αυτά που σου είπε η Ηλιάννα και άλλα ακόμα...
Πριν το πάρεις ψάξε καλά στο ίντερνετ, θα βρεις σε διάφορα σάιτ και ίσως πετύχεις μεγάλες αποκλίσεις στις τιμές. Επίσης, προσπάθησε να υπολογίσεις το μέγεθος που θα έχει το κουτάβι σου όταν μεγαλώσει, για να μη σου βγει άχρηστο σε λίγους μήνες.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα