ενταξει στην αρχη νομιζα θα ειναι σαν εκεινη την ταινια που ελεγε ο Διας.. ελευθερωστε το Κρακεν.. αλλα μετα ειδα εναν σκυλακο στην τριχα... με μια ψυχη σαν ποιητης... τελειος το κτηνος... να περνατε καλα..
Οντως ειναι πανεμορφη και η δικη σου τωρα την ειδα!!Εχουν ακριβως το ιδιο τσαλακωμα!! Δεν νομιζω βεβαια να γινει τοσο μεγαλο το κτηνος αλλα ελπιζω
χεχε πολύ σωστά. Όντως φαίνεται "καλό παιδί" και αγαπούλης πολύΠολυ ομορφο το κουταβι σου! Να το χαιρεσαι! Φαινεται και "καλο παιδι" ... Ειναι?
Οχι του πηρα απο εκεινα τα κοκκαλα απο τα jumbo που ειναι σαν hot dog και το μεσα ηταν κοκκινο και εγινε χαλια τοση ωρα που το ματσαλουσεΤι κοκκιναδια ειναι αυτα στα ποδαρακια του? Απο ζημια?
Καλυτερα να μην του ξαναπαρεις. Ειναι απο τελειως αχρηστα εως βλαβερα. Μπορεις να παρεις αυτια γουρουνιου οπως και ολοκληρα κοκκαλα (αμαγειρευται ή λιγο ζεματισμενα), ειτε απο χασαπη ειτε απο πετ σοπ.Οχι του πηρα απο εκεινα τα κοκκαλα απο τα jumbo που ειναι σαν hot dog και το μεσα ηταν κοκκινο και εγινε χαλια τοση ωρα που το ματσαλουσε
Αληθεια?το εχω διπλα μου το jumbo και φανηκαν να του αρεσαν.Εχουν ουσιες που ειναι βλαβερες?Καλυτερα να μην του ξαναπαρεις. Ειναι απο τελειως αχρηστα εως βλαβερα. Μπορεις να παρεις αυτια γουρουνιου οπως και ολοκληρα κοκκαλα (αμαγειρευται ή λιγο ζεματισμενα), ειτε απο χασαπη ειτε απο πετ σοπ.
Θα μπορέσει ναι είναι πολύ μικρός ακόμη. Μεγάλα σκυλιά έχουν δει το κρέιτ ως φωλιά τους και το έχουν αγαπήσει, σκυλιά που μεγάλωσαν στο δρόμο. Μην το βλέπεις αρνητικά είναι κοντά στην φύση του ζώου, λειτουργεί ως ησυχαστήριο αρκεί η πορτούλα όταν κλείνει να μην είναι για πολλές ώρες. Να μην γίνεται κατάχρηση του περιορισμού του εκεί.Και μια ερωτηση ακομα θα ηθελα να κανω..Τον μικρο οσο καιρο τον εχω (ενα μιση μηνα) δεν τον εχω σε crate και λογω του οτι ειμαστε συνεχεια πανω απο το κεφαλι του και γιατι δεν εχω χρησιμοποιησει ξανα και δεν μου αρεσε σαν ιδεα να τον εχω τοσο περιορισμενο.Βεβαια διαβαζοντας διαφορα ποστ καταλαβαινω την χρησιμοτητα του και νομιζω θα χρειαστω και εγω γιατι οταν θα λειπω απο το σπιτι θα μενει μονος.Σε αυτη τη φαση που εχει ηδη μαθει ο μικρος να γυρναει στο σπιτι ολη μερα χωρις περιορισμους θα μπορεσει να προσαρμοστει σε κατι τετοιο?Γιατι και σε κανα δωματιο αμα τον κλεισω καποια στιγμη για να κανω καποια δουλεια η οτιδηποτε αρχιζει κλαιει γαυγιζει γρατσουναει...