Εκτωρ το "κτηνος"!

HektorTheBeast

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
27
0
Καλησπερα μελη του φορουμ!
Πριν απο ενα μιση μηνα υιοθετησα τον Εκτωρα ενα απο τα μωρα που γεννησε μια αδεσποτη μανουλα.
Και για του λογου το αληθες οριστε να σας τον γνωρισω!
Απο την μερα που τον πηρα...

Μεχρι και σημερα !(3 μηνων)

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Καλα που προειδοποιησες για να μη μουρθει αποτομα η θεα του κτηνους και κατουρηθω πανω μου. Να σου ζησει ειναι πολυ ομορφο!!

HektorTheBeast

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
27
0
Ευχαριστουμε ;)
Αν και το κτηνος ταιριαζει κυριως με το χαρακτηρα του!:)
Παρεπιπτοντως εχω και μια ερωτηση.. τωρα τελευταια εχουν τσαλακωθει τελειως τα αυτια του οπως φαινεται και στην τελευταια φωτογραφια.
Ειναι φυσιολογικο?

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Δε τσαλακωθηκαν ,απλα μακρυναν!! Ειναι ενας κρεμαστοαυτιας !!παντως για γερμανικος το τουτο του δε φερνει!:p

HektorTheBeast

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
27
0
Χα χα κρεμαστοαυτιας δεν λες τιποτα!! Κ μονο που τον βλεπω γελαω ετσι οπως καθονται !Ελπιζω να στρωσουν στην πορεια γιατι ηταν πολυ πιο φατσας πριν!
Ε οχι απο γερμανικο δεν εχει ιχνος αυτο ειναι σιγουρο.Εχω δει και την μαμα και ο μπαμπας αν ειναι αυτος που υποπτευομαι καμια σχεση :p

HektorTheBeast

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
27
0
Ευχαριστουμε :) Αν και στην πορεια εχουμε αρχισει να γινομαστε μπεζουλι!
Και κατι ακομα...Μηπως ξερουμε πως να υπολογισω πανω κατω το τελικο του μεγεθος?

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
καλως ηρθατε στο φορουμ...ειναι τρελοφατσα ο κουταβος...να τον χαιρεσαι και μπραβο σου για την υιοθεσια! Αν και απο την φωτογραφια δεν φαινεται να χει μεγαλα πατουσακια....φανταζομαι απο 16εως25 κιλα μαλλον!

HektorTheBeast

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
27
0
Ευχαριστουμε και παλι για την θερμη υποδοχη :)
Στο πετ σοπ που πηγα για τροφη βεβαια μου ειπε οτι τον εκοβε για πανω απο 25 και πηραμε για μεγαλοσωμα κουταβια.Προς το παρον ειναι 7 μιση κιλα και βαζει λιγο κατω απο ενα κιλο ανα εβδομαδα.

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Να σου ζήσει..όμορφος ο μικρός!Το τσαλάκωμα το έχει και η δικιά μου,τα κάνει πιο ιδιαίτερα:cool:
και όμορφα:rolleyes:!!!

HektorTheBeast

Active Member
14 Σεπτεμβρίου 2013
27
0
Να σου ζήσει..όμορφος ο μικρός!Το τσαλάκωμα το έχει και η δικιά μου,τα κάνει πιο ιδιαίτερα:cool:
και όμορφα:rolleyes:!!!
Οντως ειναι πανεμορφη και η δικη σου τωρα την ειδα!!Εχουν ακριβως το ιδιο τσαλακωμα!!;) Δεν νομιζω βεβαια να γινει τοσο μεγαλο το κτηνος αλλα ελπιζω :p

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Μα είναι φάτσας όμως...δε ξέρω να σου πω γιατι εγω όταν την βρήκα ήταν 6-7 μηνών!!Αλλά είναι 28 κιλά τωρά!Πάντος 20 πιστεύω τα έχετε σίγουρα!!:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα