δηλαδη το σκουριασμενο βαρελι και τα ξυλα για φωτια,και την κλουβα και το κατι σαν ψησταρια μονο εγω τα εχω δει ?
οι μισές σελίδες "επίσημων επίσημων" που εχω ανοίξει δεν εχουν καν φοτο
απο τους χώρους τους.
δηλαδη το σκουριασμενο βαρελι και τα ξυλα για φωτια,και την κλουβα και το κατι σαν ψησταρια μονο εγω τα εχω δει ?
Τώωωωρα, στο ποστ #31 είναι όλα τα αξιόλογα εκτροφεία (σελίδα 3).αν θυελετε προτεινετε οσοι ξερετε καποιο αξιολογο να ενημερωθει ο ανθρωπος και να συγκρινει!
Εσύ θεωρεις οτι αμα ακολουθησω τα βηματα που μου πες με τον εκτροφεα και ολα ειναι καλα να παρω το κουταβι?Όχι δεν ξέρω και αυτά τα σκυλιά δεν έχω δει ποτέ σε καμία έκθεση και δεν είδα πουθενά στο σάϊτ αν έχουν κάνει τα σκυλιά του εξέταση διαπλασίας.
Όχι από αυτό το «εκτροφείο» (που δεν είναι εκτροφείο κατα με σε καμία περίπτωση), από τα άλλα αξιόποιστα - ναι.Εσύ θεωρεις οτι αμα ακολουθησω τα βηματα που μου πες με τον εκτροφεα και ολα ειναι καλα να παρω το κουταβι?
Το έχω κάνει κι εγώ, εδώ και καιρό και βολεύει πολύ, ομολογώ. Μόνο μειονέκτημα όταν κάποιος λέει στη x σελίδα πρέπει να ψάχνω...σορρυ δεν το ειδα!
ασχετο αλλα φτιαξτε τις σελιδες σας να παιρνουν πολλα ποστ,πατε στον πινακα ελεγχου,δεν σας κουραζει,εμενα σε αυτο το θεμα ειναι η δευτερη σελιδα που γραφω!
Εξωτερικο μπαα?Όχι από αυτό το «εκτροφείο» (που δεν είναι εκτροφείο κατα με σε καμία περίπτωση), από τα άλλα αξιόποιστα - ναι.
Γιατί «μπα»; Ορίστε: Labrador Retriever - Dog Breeders and Kennels in Europe - eurobreeder.comΕξωτερικο μπαα?
Και γω νωριτερα απ αυτο το site κοιτουσα. Θα ριξω και εκει μια ματια. Παντως σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια και τις γρηγορες σου απαντησεις!