Εκτροφειο για λαμπραντορ

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Και πως θα εχουν τα κουταβια πεντιγκρι, αν η μανα εκανε 2 γεννες το 13? Αποκλειεται να συνεβη αυτο, εγω καταλαβαινω οτι ειναι 2 διαφορετικες σκυλες.
Τι να σου πω εγώ πάντως δεν είδα 2 θηλυκές εκεί, ούτε τα pedigree τους. Ένα pedigree μόνο της Αmalthea nais april, ποιοά είναι αυτή δεν ξέρω.
johnjohn4444, για ρώτα τον «εκτροφέα» πλήρης ονόματα των θηλυκών στις φωτογραφίες με τα κουτάβια και σ'αυτή τη γέννα και στη προηγούμενη μπας και βγάλουμε καμία άκρη.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
ωχ...δεν ηξερα οτι γινεται να ζευγαρωσει μαυρο με λευκο...
νομιζα μονο μαυρο με μαυρο και λευκο με λευκο :cool:
Η μαμα του δικού μου μαυροτσούκαλου είναι κίτρινο λαμπ. Απλώς υπάρχουν κίτρινα που φέρουν γονίδια μαύρου και καφέ και άλλα που δεν.

johnjohn4444

Active Member
15 Ιανουαρίου 2014
27
0
Τι να σου πω εγώ πάντως δεν είδα 2 θηλυκές εκεί, ούτε τα pedigree τους. Ένα pedigree μόνο της Αmalthea nais april, ποιοά είναι αυτή δεν ξέρω.
johnjohn4444, για ρώτα τον «εκτροφέα» πλήρης ονόματα των θηλυκών στις φωτογραφίες με τα κουτάβια και σ'αυτή τη γέννα και στη προηγούμενη μπας και βγάλουμε καμία άκρη.
Ενταξει θα τον ρωτησω και θα σε ενημερωσω. Να παρακολουθεις το thread

johnjohn4444

Active Member
15 Ιανουαρίου 2014
27
0
Tωρα ειδα τα pedigree ειναι δυο ενα της amalthea nais april (karla) και της Charlie

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Η ονομασία των αρχείων εικόνας (με τα καθημερινά ονόματα των σκύλων), σε συνδυασμό με τα επίσημα ονόματα που αναγράφονται στα pedigree, δίνει την απάντηση για το ποιο είναι ποιο και από που κρατάει η σκούφια τους

johnjohn4444

Active Member
15 Ιανουαρίου 2014
27
0
Η μαμα του δικού μου μαυροτσούκαλου είναι κίτρινο λαμπ. Απλώς υπάρχουν κίτρινα που φέρουν γονίδια μαύρου και καφέ και άλλα που δεν.
Εσυ που εχεις λαμπ δεν ξερεις για αυτο το εκτροφειο?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Εσυ που εχεις λαμπ δεν ξερεις για αυτο το εκτροφειο?
Αν είναι το αμάλθεα φυσικά και το ξέρω, έχει φίλη μου σκύλο από εκει και είναι πολύ ευχαριστημένη.

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
Δεν είναι το αμάλθεα κυβέλη. Είναι πάνω στα Σέρβια Κοζάνης, αν κατάλαβα καλά.

Το μόνο που μπορώ να πώ είναι οτι είναι καινούργιο.

johnjohn4444

Active Member
15 Ιανουαρίου 2014
27
0

Παντως τα σκυλια του φαινονται αρκετα καλα ..Εσυ τι λες?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919

Αααα συγνώμη παραπληροφόρηση είμαι. Όχι τότε δεν το γνωρίζω.

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Βρήκα εκτροφεία λαμπ στην Ελλάδα, 'εχουμε και λέμε:

Επωνυμία Εκτροφείου: AMALTHEA NAIS
Ονοματεπώνυμο Ιδιοκτήτη: ΓΙΩΡΓΟΣ & ΡΕΓΓΙΝΑ ΜΠΙΜΠΑ
Αρ. Καταχώρησης F.C.
I.: FCI 37/2006
Web: Labrador | Λάμπραντορ εκτροφείο | labradors.gr

E-mail επικοινωνίας: [email protected]

=========================

Επωνυμία Εκτροφείου: DELLA TERRA DI EVZONI

Ονοματεπώνυμο Ιδιοκτήτη: ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ
Αρ. Καταχώρησης F.C.I.: GR 47/2011
Web: https://www.facebook.com/ChristidisMakis/info

==============================
Επωνυμία Εκτροφείου: M.C. OF PALMHILL

Ονοματεπώνυμο Ιδιοκτήτη: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ WEBER & ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΡΟΛΙΑΓΚΗΣ

Αρ. Καταχώρησης F.C.I.: GR 48/1998
Web: labrador - λαμπραντόρ ριτρίβερ | golden - γκόλντεν ριτρίβερ | M.C. of Palmhill Labrador Retriever | Golden Retriever Kennel

E-mail επικοινωνίας: mcofpalmh

[email protected], [email protected]

==========================

Επωνυμία Εκτροφείου: POSIDONΙO
Ονοματεπώνυμο Ιδιοκτήτη: CHRISTINA-ΜΑΡΙΑ DAWE-ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

Αρ. Καταχώρησης F.C.I.: GR 05/2006
Web: Aqua Posidonio Labrador Retriever Kennel -

==========================

Αυτά τα εκτροφεία βρήκα μόνο με αριθμό FCI.

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
johnjohn4444, άκου τι πρέπει να κάνεις:
1. Επικοινώνισε με τον εκτροφέα και ζήτησε θα σου στείλε τα pedigree των γονιών.
2. Ρώτα αν τα σκυλιά αυτά έχουν συμμετέχει στις εκθέσεις (πότε και σε ποιές)
3. Αν έχει δηλώσει αυτή τη γέννα στον ΚΟΕ.
4. Πάρε στο καπάκι τηλέφωνο στον ΚΟΕ και ρώτα αν πραγματηκά δηλώθηκε (και πότε) αυτή η γέννα.
5. Ζήτησε από τον εκτροφέα θα σου δείξει τα αποτελέσματα των εξετάσιων για τη δισπλασία και στα 2 σκυλιά.
Και αν όλα είναι εντάξει τότε πάρε το κουτάβι αν όχι - ψάξε σε άλλα εκτροφεία που ανέφερα πιο πάνω.

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
Παντως τα σκυλια του φαινονται αρκετα καλα ..Εσυ τι λες?
Εγώ δεν μπορώ να σου δώσω τετοια απάντηση διότι δεν είμαι κριτής μορφολογίας ούτε μπορώ να ξέρω αν ανταποκρίνεται ο χαρακτήρας στο πρότυπο των λαμπς. Το σημαντικό είναι να είναι καθαρά δυσπλασίας τα σκυλιά. Αυτό που σου λεει η Φωτεινή δηλαδή

John Pit

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2011
235
18
Εγω αυτο που βλεπω ειναι εναν ιδιωτη που αγορασε ενα δυο εκτροφικα σκυλια και τα ζευγαρωσε.Δεν βλεπω καποιο εκτροφικο πλανο και γενικοτερα καποιο λογο υπαρξεις εκτος της απλης αναπαραγωγης.Προσωπικα δεν θα το προτιμουσα.

johnjohn4444

Active Member
15 Ιανουαρίου 2014
27
0
johnjohn4444, άκου τι πρέπει να κάνεις:
1. Επικοινώνισε με τον εκτροφέα και ζήτησε θα σου στείλε τα pedigree των γονιών.
2. Ρώτα αν τα σκυλιά αυτά έχουν συμμετέχει στις εκθέσεις (πότε και σε ποιές)
3. Αν έχει δηλώσει αυτή τη γέννα στον ΚΟΕ.
4. Πάρε στο καπάκι τηλέφωνο στον ΚΟΕ και ρώτα αν πραγματηκά δηλώθηκε (και πότε) αυτή η γέννα.
5. Ζήτησε από τον εκτροφέα θα σου δείξει τα αποτελέσματα των εξετάσιων για τη δισπλασία και στα 2 σκυλιά.
Και αν όλα είναι εντάξει τότε πάρε το κουτάβι αν όχι - ψάξε σε άλλα εκτροφεία που ανέφερα πιο πάνω.
Η γέννα θα γινει τον απριλιο θα τα κανω τοτε ολα αυτα!

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Εγω αυτο που βλεπω ειναι εναν ιδιωτη που αγορασε ενα δυο εκτροφικα σκυλια και τα ζευγαρωσε.Δεν βλεπω καποιο εκτροφικο πλανο και γενικοτερα καποιο λογο υπαρξεις εκτος της απλης αναπαραγωγης.Προσωπικα δεν θα το προτιμουσα.
Την ίδια εντύπωση έχω και εγώ.

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Τωρα πρεπει να τα κανεις γιατι στα σοβαρα εκτροφεια υπαρχει λιστα αναμονης... δεν γινονται ολα τελευταια ωρα,μπορει να πας να γνωριστειτε και να μην σου κανει κλικ..

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Μπορει να είναι όντως ετσι μπορεί και όχι
Ολοι απο καπου ξεκινανε.. δεν παιρνουν με τη μια 5-10 .. ουτε και καθε ιστοσελίδα απεικονιζει παντα την πραγματικότητα.