Εκτροφεας Αγ. Βερναρδου;;;

takamber

Member
4 Φεβρουαρίου 2016
12
1
32
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα σας παιδια και από μένα ειναι η πρωτη μου φορά που γράφω στο φορουμ και θα ηθελα να σας κανω την εξης ερωτηση. Γνωρίζετε καποιον καλο εκτροφεα Αγ Βερναρδου ;;; τι αποψη εχετε για την συγκεκριμένη φυλη γενικά αν καποιος εχει ζησει μαυτη ή ειχε εμπειρια;;; σας ευχαριστώ πολύ!!

• Like
Reactions: TortoiseMan 2

Vromet

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2016
82
116
Είχα εμπειρία με την συγκεκριμένη ράτσα. Καταρχάς είναι πολύ προστατευτικά με την οικογένεια τους, είναι παιχνιδιάρικα, κοινωνικά,και υυπάκουα. Θέλουν άσκηση, δεν ένα σκυλί που κάθετε όλη την ώρα , γενικώς θέλει την ανθρώπινη συντροφιά και ειδικά τα χάδια:love:. Το αγαπημένο του πράμα είναι το φαγητό, πρέπει να προσέξεις πολύ σε αυτόν τον τομέα.

Για εκτροφείο θα πάρεις τηλέφωνο τον ΚΟΕ για να σου δώσει μια λίστα από τα εκτροφεία της ράτσας.

Γενικά είναι ένας τρυφερός αρκούδος:D

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Χμ... Πρεπει να εισαι απο τους ελαχιστους (αν οχι ο μονος) που θα εχει τετοια ρατσα εδω μεσα και να ειναι ενεργο μελος.

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Αγαπημένη ρατσα.... Ισως λιγο ασταθής στη συμπεριφορά χωρις καταλληλο ιδιοκτήτη....
Διαβασε πολυυυυυ για τη φυλη...σκεψου το μέγεθος σε σχέση με τη βολτα (εαν αντέχεις ενα τραβηγμα πχ) με το αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις κ φυσικά την εκπαίδευση που με ενα τετοιο σκυλο ειναι κάτι παραπάνω απο απαραιτητη...

• Like
Reactions: kasi

takamber

Member
4 Φεβρουαρίου 2016
12
1
32
Θεσσαλονίκη
Για καλή μου τύχη είμαι εκπαιδευτής για σκύλους βοηθούς και έχω δουλέψει με ημίαιμα αγίου βερνάρδου είναι απίστευτα πολυ ισσοροπημένα σκυλιά. Δεν περίμενα να είναι είδος προς εξαφάνιση παιδιά!!! Μάλλον ήταν της μόδας τότε με τον Μπετόβεν και μετά τον βαρέθηκαν όπως και τα δαλματίας. Γιαυτό και έγγραψα εδώ όποιος έχει κάποια εμπειρία παραπάνω με αυτά τα σκυλιά να μου δώσει τα φώτα του. :D Σας ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες όσο περισσότερες τόσο καλύτερο :D

Vromet

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2016
82
116
Είναι καταπληκτικά σκυλιά. Με το καλό να αποχτήσεις ένα και σύντομα. Και κατά προτίμηση θηλυκό

takamber

Member
4 Φεβρουαρίου 2016
12
1
32
Θεσσαλονίκη
Τι ακριβώς θες να μάθεις για την δουλειά μου :p ? Με θηλυκό θα ξεκινήσω για να μπορώ να ξεκινήσω γέννα εάν είναι δυνατόν σιγα σιγα. Γιαυτό ψάχνω έναν εκτροφέα αξιόπιστο και εξυπηρετικό διότι δεν έχω εμπειρία με αυτήν την φυλή ως καθαρόαιμο και γενικά ούτε με τον χαρακτήρα τους.

Vromet

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2016
82
116
Όταν εννοείς γέννα εννοείς ότι θες να ξεκινήσεις εκτροφείο ή απλώς θες να κάνεις γέννα το σκυλί σου;

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Εγραψες οτι εισαι εκπαιδευτης για σκυλους βοηθους για αυτο ρωτησα:)

Για εκτροφειο θα πρεπει να κοιταξεις στο εξωτερικο.

takamber

Member
4 Φεβρουαρίου 2016
12
1
32
Θεσσαλονίκη
Εκπαιδεύω σκύλους βοηθούς αυτή τη στιγμή για άτομα με αυτισμό στην Ιρλανδία. Ξέρεις πολυ πολυ πολύ περπάτημα υπομονή αγάπη και όλα γίνονται. Αλλα πραγματικά λάτρεψα την μίξη αγίου βερνάρδου και αυτό με βαλε στο τρυπάκι να ξεκινήσω με αυτήν την ράτσα τα πρώτα μου βήματα πίσω στην Ελλάδα

takamber

Member
4 Φεβρουαρίου 2016
12
1
32
Θεσσαλονίκη
Σιγά σιγά ξεκινάω τα πρώτα μου βήματα όπως είπα και παραπάνω για κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα δεν θα είμαι puppy mill !!! Τα σκυλιά αυτά θα τα εκτρέφω για να γίνουν σκύλοι βοηθοί αν τελικά καταλήξω εκατό τα εκατό σαυτήν την φυλή αλλά θα είναι μίξη δυο καθαρόαιμων φυλών άρα ακριβώς εκτροφείο δεν το λες! ( διοτι δεν εχει καθαροαιμη φυλη) αλλα οι εγκαταστάσεις και όλα θα είναι εκτροφείου

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Πραγματικα πολυ ενδιαφερον και μπραβο σου!
Λατρεψες ειπες τη μιξη,αληθεια με ποια φυλη ηταν διασταυρωμενα?

Vromet

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2016
82
116
Με το καλό να ξεκινήσεις την εκτροφή και με το καλό να πάρεις και ένα σκυλάκι. :):)

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Θα μπορουσε να ειναι και με Airedale...
Θελω να πω οτι αυτο που γνωρισες και αγαπησες μπορει να απεχει μακραν απο ενα τυπικο Βερναρδο.

Καλη επιτυχια!

• Like
Reactions: vek

Vromet

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2016
82
116
Έχει σίγουρα χαρακτηριστικά από Α. Βερνάρδου;; :ROFLMAO::LOL:
Μήπως είναι με κανίς;;

takamber

Member
4 Φεβρουαρίου 2016
12
1
32
Θεσσαλονίκη
Όχι κανίς με Βερνάρδου saint Berdoodle λέγεται. Φυσικά είναι σπάνιο δεν το συναντάς παντού :p Γιαυτόν ακριβώς τον λόγο έγγραψα εδώ για τις γνώμες των φίλων και τις εμπειρίες. Σε ευχαριστώ πολύ!!! Vromet το πέτυχες !!!