Εκτροφείο ή ένας ακόμα τσαρλατάνος;
Golden and Labrador Retrievers Taygetos Land
Πως βλέπετε τα σκυλιά του οι πιο έμπειροι;
Golden and Labrador Retrievers Taygetos Land
Πως βλέπετε τα σκυλιά του οι πιο έμπειροι;
Καλά επειδή το γράφει, δε πάει να πει και ότι ισχύει 100%. Στην Ελλάδα βέβαια ότι δηλώνεις είσαι.ετσι και δεις οτι στις σκυλες του εχει και μια Greek Champion τι λες να ειναι?
Φίλε καλησπέρα αν βρηκες εκτροφείο στην βόρεια ελλάδα πες μου και εμένα γιατι και εγω ψάχνω!!!ευχαριστώ εκ των προτέρωνΌταν θα έρθει η στιγμη να το πάρω θα ασφαλίσω τα ευαίσθητα μέρη του σπιτιού καθώς γνωρίζω ότι του αρέσει να δαγκώνει τα πάντα.Φυσιολογικές η ακαθαρσίες.Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφαιρέσουμε τα χαλιά και να κάνουμε υπομονή λίγο καιρό μέχρι να μάθω να κάνει την ανάγκη του έξω.
Έχω συνυπολογήσει τα απαραίτητα έξοδα.Ξέχασα να αναφέρω ότι κάνω ιδιαίτερα μαθήματα σε δύο παιδιά οπότε πέρα από το χαρτζιλίκι μου έχω και ένα μικρό εισόδημα.Και ότι επίσης δεν ξοδεύω γενικά πολλά για ευχαρίστηση μου.Πχ όταν θα βγω έξω έναντι του ποτού θα προτιμήσω την δροσιά της (πιο φθινής) μπύρας
Με τον ΚΟΕ λες να επικοινωνήσω για να ρωτήσω για εκτροφείο λαμπραντόρ στον Βορρά έτσι;
Και δεν ζητάω να μένω μόνος συνέχεια αφού πέρασα και στην πόλη μου απλά που και που καλό είναι να φέρνεις σπίτι σου καμιά παρέα και κάτι παραπάνω όταν λέμε φρούριο..φρούριο κανονικό