Εκτροφείο Εργασιακού Γερμανικού Ποιμενικού

wgsd

Banned
Banned
31 Μαϊου 2010
89
0
Δε μιλάω για pet shop ...αυτά στηρίζονται από μια βιομηχανία που μεταχειρίζεται το σκύλο σαν άψυχο αντικείμενο.Τα pet shop δεν πρέπει να στηρίζονται από κανέναν στο θέμα αγοράζω σκύλο.Είναι μόνο για τροφές , αξεσουάρ για το σκύλο κτλπ
Δυστυχώς η κυνοφιλική παιδεία στην Ελλάδα είναι πολύ πίσω.Δεν έχουμε καταλάβει στη χώρα μας σε μεγάλο ποσοστό, ότι ο σκύλος και γενικότερα όλα τα ζώα, είναι ίσος με τον άνθρωπο οπότε χρειάζεται την ανάλογη μεταχείριση, τα βασικά μόνο ...νερό πόσιμο που πίνουμε και εμείς και όχι από καμιά δεξαμενή με τίγκα βακτήρια κτλπ.
Επίσης το βλέπω φώτο και διαλέγω το υποστηρίζω προσωπικά μόνο από κτηνίατρο και θεώρώ ότι είναι σπουδαίο αλλά μόνο για ημίαιμους σκύλους.Ιδανικά, το κράτος θα έπρεπε να θεραπεύει και να στειρώνει τα αδέσποτα ζώα έτσι ώστε να ζούνε όλα σε οικογένειες και να μην κινδυνεύουν κάθε τόσο από κάποιο αυτοκίνητο κτλπ.

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Φέρε εσύ σκύλο 1ης επιλογής από Γερμανία, από 6 μηνών και πάνω (και μιλάω για τα εκτροφεία που κατεβάζουν σκυλιά στο zieger με κατάταξη απο VA1 έως 10 πχ) με 800-1000...Και αν βρεις πες μου και μένα που θέλω..και δεν το λέω ειρωνικά.
Πλακα μας κανεις? ποιος μιλησε για Γερμανια?ποιος μιλησε για ανω των 6 μηνων?

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Παιδια ενα κουταβι 2 μηνων κοστιζει απο τα πιο διασημα ονοματα 700-900 ευρω.Ειτε ειναι απο Γερμανια ειτε απο Ιταλια ειτε απο Γαλλια..Και 1η επιλογη δυσκολα θα σου δωσει καποιος εκτροφεας απο ενα πολυ καλο ζευγαρωμα.Θα παρει αυτος το καλυτερο..

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Φέρε εσύ σκύλο 1ης επιλογής από Γερμανία, από 6 μηνών και πάνω (και μιλάω για τα εκτροφεία που κατεβάζουν σκυλιά στο zieger με κατάταξη απο VA1 έως 10 πχ) με 800-1000...Και αν βρεις πες μου και μένα που θέλω..και δεν το λέω ειρωνικά.
ο παγκοσμιος του 2012 οταν ηταν κουταβι εκανε 1000ε,τωρα κανει 40,000ε και?μου φαινεται κατι δεν γραφω σωστα δεν καταλαβαινομαστε.
μιλαμε για κουταβια.ποιος μιλησε για σκυλο 6μηνων και πανω?600-700 ευρω εχουν τα κουταβια απο τους "παγκοσμιους".

ο θεος να τους κανει παγκοσμιους οταν βλεπεις τα δαγκωματα!οταν βλεπεις στο korung τι υπακοη εχουν.
που για να πανε το σκυλο ενα απλο "φους" εχει φαει 10 διορθωσεις..
στην μακρινη τα "σπρωχνουν" κιολας.
Το αστειο ειναι οτι για να μπορεις να συμετεχεις στο korung πρεπει να εχεις και ΙΠΟ1.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η δήλωση να συνοδεύεται με φωτοτυπίες από: Γενεαλογικό Χάρτη του σκύλου από Όμιλο αναγνωρισμένο από την FCI, σφραγίδα 'α' ελεύθερος δυσπλασίας ισχύων και αγκώνων (HD & ED), DNA, βιβλιάριο εργασίας με εξέταση Αντοχής, εξέταση σκύλου Προστασίας SchH ή IPO από Κριτή αναγνωρισμένο από την FCI ή τον SV, αξιολόγηση από Έκθεση Μορφολογίας με χαρακτηρισμό τουλάχιστον "ΚΑΛΟΣ". Ηλικία σκύλου 2 ετών ή να γίνεται 2 ετών εντός του έτους της εξέτασης. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου να είναι ταμειακώς εντάξει μέλος του Κ.Ο.Γ.Π.Ε.

επειδη εχω παει στην γερμανια με σκυλο σε 3 κλαμπ εργασιας και στον ομιλο του γερμανικου στην karlsruhe,γελαει ο κοσμος μαζι μας.
τον σκυλο μου τον πηρα 1000ε και τον πουλαω 3000 τωρα ανετα,εχει καμια σημασια?

Απλά πληρώνεις ένα χιλιάρικο το κουτάβι και αν κάποια μείνουν στο ράφι πάνε μια χαρά στο pet shop με 400 κατοστάρικα .
Είναι θέμα προτεραιοτήτων , αυτό που λέμε <<όποιος προλάβει>> .
Ας το κλείσω το ρημάδι το στόμα μου επιτέλους .
βαγγελη ξερεις κανεναν να το κανει αυτο?

πρεπει να εχει περασει επιτυχως την εξεταση.μορφολογικος γερμανικος δεν εχει κατεβει σε ιπο τα τελευταια 3 χρονια(γεννες ομως?????αβερτα!!!ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω)
αν κανω λαθος ας με διορθωση καποιος.

τριζουν τα κοκαλα του Max von Stephaniz.

για να κλεισω αφου δεν βγαζουμε ακρη και χαλαμε και το θεμα του wgsd
καλη συνεχεια στη πορεια σου WGSD

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
zoyzoyno οταν λες γελαει ο κοσμος μαζι μας εννοεις σε επιπεδο εκτροφης,εκπαιδευσης η και τα 2?Το κακο ειναι οτι οι Ελληνες δεν κατεβαζουν σκυλια στις εκθεσεις στην Γερμανια με μερικες ελαχιστες εξαιρεσεις.Φυσικα τα εξοδα προπονησης,συμμετοχης μεταφορικα ειναι αρκετα για να ετοιμασεις ενα σκυλο οπως πρεπει και να τον τρεξεις στο bszs

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Ναι η bella del vento margio αλλα ειναι απο τις ελαχιστες παρουσιες σκυλων ελληνικης εκτροφης στην γερμανια

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
zouzoune...θα συμφωνήσω μαζί σου, (και ας σου φαίνεται παράξενο)...Στα zieger δυστυχώς παίζει το μότο "ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ"...Στη Γερμανία ειδικά παίζει αυτό το μότο παντού...
Δεν θυμάμαι ποιος κορυφαίος σκύλος και επιβήτορας ΄πουλήθηκε πρόσφατα στη Κίνα για τρελό ποσό...
Από ότι έμαθα...η Bella ΠΡΩΤΑ πουληθηκε σε Γερμανό και μετά κατέβηκε στο zieger...(χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω τη σκύλα σε καμία περίπτωση)...
Και ναι...έχω ακούσει από πολύ κόσμο ότι στη Γερμανία μας έχουν πάρει στο ψιλό...Και να σκεφτεί κανείς ότι ο Λιοπύρης είναι Έλληνας...!!!!!! Για αυτό είμαι της άποψης ότι πρέπει οι Έλληνες εκτροφείς να αρχίσουν να φέρνουν αίματα από άλλες χώρες...

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Το θεμα τι λενε τωρα τελευταια οι γερμανοι για εμας σε ολους τους τομεις αρχιζει να μου ειναι παντελως αδιαφορο !!!;)

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Η bella ειναι ιδιοκτησια του Γιαννουλη.Δεν πουληθηκε ποτε στην Γερμανια απλα ηταν και ειναι εκει για προπονηση.Κατερινα οι περισσοτεροι διασημοι σκυλοι ειναι γερμανικης εκτροφης οποτε λογικο ειναι να ερχονται εδω περισσοτερα γερμανικα αιματα...Ο σκυλος που πουληθηκε στην Κινα που λες μηπως ειναι αυτος?VA9 2X VA1(CSV) Furbo degli Achei

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
ναι, αλλά από την άλλη τρέχουμε και με τη γλώσσα έξω σε αυτούς για σκυλιά...
Τους Γερμανους ΟΛΟΙ τους γλυφουν..Μην γελιομαστε τα περισσοτερο καλα σκυλια ειναι γερμανικης εκτροφης για αυτο βλεπουμε πολλους εκτροφεις που ΔΕΝ κατεβαζουν σκυλια μια χρονια στην Γερμανια να πηγαινουν για να μην χανονται οι επαφες και οι δημοσιες σχεσεις..

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που βγαζουν πορτοκαλια , ας αρχισουμε να αλλαζουμε και εμεις νοοτροπια
Φετος και οι 14VA Επιβητορες ηταν Γερμανικης εκτροφης.2 αγορασμενοι απο ταιβανους και ενας απο ιταλο.Που ειναι δηλαδη η αλλη πηγη που βγαζει πορτοκαλια?Ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ τα εξερετικα σκυλια μη Γερμανικης εκτροφης και συνηθως αυτα προερχονται απο Ιταλια η Γαλλια.

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Η bella ειναι ιδιοκτησια του Γιαννουλη.Δεν πουληθηκε ποτε στην Γερμανια απλα ηταν και ειναι εκει για προπονηση.
Η Bella είναι ελληνικής εκτροφής και γερμανικής ιδιοκτησίας .

Δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης ούτε και πρόθεση από μεριάς μου

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Η bella ειναι ιδιοκτησια του Γιαννουλη.Δεν πουληθηκε ποτε στην Γερμανια απλα ηταν και ειναι εκει για προπονηση.Κατερινα οι περισσοτεροι διασημοι σκυλοι ειναι γερμανικης εκτροφης οποτε λογικο ειναι να ερχονται εδω περισσοτερα γερμανικα αιματα...Ο σκυλος που πουληθηκε στην Κινα που λες μηπως ειναι αυτος?VA9 2X VA1(CSV) Furbo degli Achei
Ναι...ο Furbo...Για το θέμα της Bella...αν μπεις στα επίσημα αποτελέσματα του zieger που βγήκε δεύτερη θα δεις ότι είναι Γερμανικής ιδιοκτησίας...Αυτό βέβαια δεν αλλάζει το γεγονός ότι ακούστηκε Ελληνική επωνυμία εκτροφείου...αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι "είναι πολλά τα λεφτά Αρη"...