καλη αρχη κ απο μενα..
ερωτηση που αν θες μου απαντας βεβεα.αφου δεν ασχοληστε με καποιο σπορ?
με ποιο τροπο θα δουλευουν οι σκυλοι σε βαθος χρονου?
με ποιο τροπο επιλεγεται τους γενητορες?
ποιοι εχετε σκοπο να ειναι οι ιδιοκτητες?
πως θα παρακολουθειτε την πορεια της εκτροφης?
ελπιζω να μην εριξα ανακριση
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Καταλαβαίνω τι λες.Η σκέψη μου είναι η εξής.Εδώ στη Ελλάδα το θέμα sport είναι κάτι καινούριο για τον περισσότερο κόσμο, και τώρα είναι που μαθαίνεται. Επιλέγοντας λοιπόν ένα καλό σκύλο συνειδητοποιημένα ότι θα δουλέψεις με αυτό, αυτομάτως μπαίνεις σε μια διαδικασία πολύ όμορφη και ξεκινάς το ψάξιμο.Οι υποψήφιοι ιδιοκτήτες σκύλων μας θα θέλαμε να είναι άνθρωποι που έχουν σκοπό και χρόνο να δουλέψουν με το σκύλο τους.Και μέσα από αυτό θα ανοίξουν και άλλοι δρόμοι...εγώ για παράδειγμα πάω με τη Zoe για μανιτάρια στο βουνό και περνάμε την ώρα μας, πεζοπορία κτλπ
Και μόνο που ασχολείται κάποιος με εργασιακή φυλή και βλέποντας το τι του δίνει ο σκύλος,.γουστάρει... ξέρεις εσύ, Μαλινουά.
Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε επαφή και να γνωρίσουμε τον υποψήφιο ιδιοκτήτη σε κάποιο βαθμό για να βλέπουμε τη πορεία της εκτροφής μας.
Για κανένα λόγω δεν θα συνεργαστούμε με ανθρώπους του τύπου : ''αχ τι ωραίο σκυλάκι, θα πάρω ένα για να το κάνω δώρο στη γυναίκα μου που έχει τη γιορτή της.''
Τώρα τα κριτήρια επιλογής των γεννητόρων είναι τα εξής : αντίληψη (δλδ όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βαθμολογία σε κυναθλήματα εργασίας στη υπακοή και γενικότερα πως είναι η σχέση ιδιοκτήτη-σκύλου) ενέργεια, αντοχή, μύτη (καλή βαθμολογία σε εξετάσεις tracking).
Καμία σχέση με ανάκριση, ίσα ίσα.
Παρεμπίπτοντος ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ παιδιά! Έχω να κοιμηθώ από εχτές στις 3 η ώρα το πρωί! Σαν να γέννησα εγώ ένα πράμα!