Εκτροφεία Κεντρικής Ασίας

tzoniis

Member
21 Φεβρουαρίου 2011
19
0
ο δυναμισμος που εχει αυτη η φυλη και η σκλυραδα τα ενσικτα φυλαξεις ειναι σε μεγαλο βαθμο και πιστευω με την καταληλη εκπεδευσει θα ειναι ολα εκει που πρεπει να ειναι.ο σωματοτυπος που ειναι κατι ξεχωριστο...

tzoniis

Member
21 Φεβρουαρίου 2011
19
0
ε βοιηθηστε λιγο βρε παιδια ψαχνω αλλα μαλλον δεν παταω τα σωστα δεν βρισκω τπτ καλο.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
να έρθεις στην έκθεση του ΟΚΑ στην DIANA και εκεί θα απαντηθούν όλες σου οι απορίες..

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Αν δεν κάνω λάθος είναι οι εκθέσεις στο site του ΟΚΑ!
Βέβαια, Στέλιο, αυτό που μου λείπει από το "puzzle", είναι τα βασικά:

1) Τι εμπειρία έχει ο φίλος tzoniis από σκυλιά και τι είδους σκυλιά...
2) "Σύντροφος (κυρίως) και φύλακας (δευτερευόντως)"... Ok, όλοι αυτό θέλουμε, αλλά σε τι συνθήκες? διαμέρισμα? κτήμα? πόλη? προάστειο? χωριό?
3) Τρίμετρη - γερή - αδιαπέραστη μάντρα υπάρχει?
4) Εχει γίνει κατανοητή η απαίτηση για τεράστια κοινωνικοποίηση?
5) Εχει γίνει απόλυτα κατανοητή η τάση του CAO για "δικούς μας" και "τους άλλους", που μπορεί να οδηγήσει σε ...fatal mistakes?

Ελπίζω, τουλάχιστον οι εκτροφείς που θα προσεγγισθούν να είναι "γάτες"...:cool:

Ετσι, εξάλλου, ονομάζεται και το CAO, από τους γνώστες: "Γάτα με στολή σκύλου"... και όχι "κτηνομούλαρο":(

tzoniis

Member
21 Φεβρουαρίου 2011
19
0
ειχαμε ελληνικους ποιμενικους... οσο για τα αλλα που λες εχουμε μεριμνιση.. κανεναν εκτροφεα δεν βρισκουμε..

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Θα βρείτε, μην ανησυχείς, το μόνο σίγουρο...
Στην έκθεση του ΟΚΑ (στα πλαίσια της έκθεσης DIANA) τον Απρίλιο και στην έκθεση του ΚΟΕ (στο Μαραθώνα) το Μάϊο, θα δείτε τα Ποιμενικά της Κεντρικής Ασίας και τους ανθρώπους που κατεβαίνουν στις εκθέσεις...
Κάποιοι είναι εκτροφείς, κάποιοι λένε ότι είναι εκτροφείς, κάποιοι είναι απλοί ιδιοκτήτες...

Συμβουλή: Αρχισε από την συζήτηση - ερωτήσεις με τους τελευταίους...:)

Υ.Γ. Χρειάζεται προσεκτική έρευνα. Τα σκυλιά αυτά, με βάρος από 70 - 100 κιλά (ή οι γονείς τους κλπ.), έχουν κατά καιρούς, θέματα δυσπλασίας κλπ. Φυλή που απαραίτητα πρέπει να ξέρεις τους προγόνους (και, κυρίως τη μητέρα - αλλά φαντάζομαι τα ξέρεις καλά αυτά, αφού είχες Ελληνικά Ποιμενικά...) και όχι απλά να σου πουν ότι ο Γιάννης είναι γιός του Γιώργου, που είναι ή ήταν σούπερ-ντούπερ πρωταθλητής!!!

Last edited:

tzoniis

Member
21 Φεβρουαρίου 2011
19
0
θα πρεπει να παω σε μια απο τις εκθεσεις μονο η επαφη απο κοντα θα φερει σωστα αποτελεσματα... ναι ειναι κ αυτοι που το παιζουν εκτροφεις και πουλανε σε αγγελιες απο εδω και απο εκει...

glk

Member
28 Μαρτίου 2009
5
0
kimonas καλησπερα,με ενδιαφερει κέμενα για καλο ενοοω καλο αν ξερεις εκτροφεα κεντρικης ασιας.

glk

Member
28 Μαρτίου 2009
5
0
Παιδια καλησπερα.Ενδιαφερομαι για dogo argentino για ενα γνωστο μου αν καποιος εχει καθως και για θηλυκο για ζευγαρωμα για ενα φιλο σε mastino napolitano.Ειμαι λατρης των μεγαλοσωμων φυλων οπως καταλαβατε.Προσωπικα εχω ελληνικο ποιμενικο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.ευχαριστω.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
Παιδια καλησπερα.Ενδιαφερομαι για dogo argentino για ενα γνωστο μου αν καποιος εχει καθως και για θηλυκο για ζευγαρωμα για ενα φιλο σε mastino napolitano.Ειμαι λατρης των μεγαλοσωμων φυλων οπως καταλαβατε.Προσωπικα εχω ελληνικο ποιμενικο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.ευχαριστω.
μπορεις να στειλλεις ε- μειλ στον ομιλο Ελληνικο Ομιλο Ντογκο Αρτζεντινο ( Ε.Ο.Ν.Α.)
[email protected]
κι εκεινοι θα σε ενημερωσουν για εκτροφεις ντογκο που ευθυγραμιζονται με τις οδηγιες του ομίλου

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
κανε ο,τι σου λεει ο GRDANE πιο πανω....σε καμια περιπτωση μη πεσεις στην παγιδα των αγγελιων....
και κατι αλλο...καλο θα ηταν να πεις στο φιλο σου με το mastino να το ξεχασει το ζευγαρωμα που σκεφτεται και να μπει στο forum να διαβασει για ποιο λογο απαγορευεται να ζευγαρωνουμε τα σκυλια μας....

glk

Member
28 Μαρτίου 2009
5
0
Τα ελληνικα ποιμενικα ειναι ισως απο τα πιο αριστα σκυλια και τι εννοω μαυτο.Πρωτον ειναι καλοι φυλακες και βαζω αυτο πρωτο γιατι αυτες οι ρατσες για φυλαξη ειναι πρωταρχικα.Εχουν καλο χαρακτηρα,ειναι προσαρμοσιμοι και ελαχιστα εως καθολου απαιτητικοι.Αυτος που εχω τωρα ειανι ο δευτερος και εμαι πολυ ευχαριστημενος και νομιζω και αυτος μαζι μου.