Εκτροφέας - Απαράδεκτη συμπεριφορά; Γνώμες...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
τα πάντα υπάρχουν
αυτό όμως δεν επιτρέπει να κατηγορούμε όλα τα κοάλα :lol:

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Για τα δικα μου δεδομενα ο εκτροφεας που κανει την εκτροφη επαγγελμα,ειναι επαγγελματιας.Με την πεζη εννοια του ορου σε σχεση με την εκτροφη που την θεωρω απολυτα χομπι/μερακι.
Απο την στιγμη που ειναι επαγγελμα λογαριαζεις κατα πολυ τα κοστη σου και οταν ερθει η στιγμη αναλογισμου κερδους - ποιοτητας,νομιζω πως η ζυγαρια γερνει προς την πλευρα του κερδους.
Υπαρχουν σαφως εξαιρεσεις αλλα δεν ειναι ο κανονας.

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Για τα δικα μου δεδομενα ο εκτροφεας που κανει την εκτροφη επαγγελμα,ειναι επαγγελματιας.Με την πεζη εννοια του ορου σε σχεση με την εκτροφη που την θεωρω απολυτα χομπι/μερακι.
Απο την στιγμη που ειναι επαγγελμα λογαριαζεις κατα πολυ τα κοστη σου και οταν ερθει η στιγμη αναλογισμου κερδους - ποιοτητας,νομιζω πως η ζυγαρια γερνει προς την πλευρα του κερδους.
Υπαρχουν σαφως εξαιρεσεις αλλα δεν ειναι ο κανονας.
Eτσι ετσι..

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ο κάθε ένας όμως είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίον.
και όχι το ανάποδο.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
ο κάθε ένας όμως είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίον.
και όχι το ανάποδο.
Σαφώς....
Γι'αυτό είναι λίγο αστείο να υπάρχουν και αυτόκλητοι δικηγόροι χωρίς στοιχεία όταν ο (αδίκως) κατηγορούμενος δεν απαντάει...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
όλα παίζουν :)
εγώ αυτούς που αναφέρεις(χωρίς στοιχεία υπερασπιστές) τους δέχομαι καλύτερα από αυτούς που χωρίς στοιχεία κατηγορούν
καλό να υπάρχει δημόσιο βήμα για αποκάλυψη των λαμογίων
αλλά η λάσπη κολλάει εύκολα
και είναι κρίμα να εκμεταλεύονται το δημόσιο βήμα προβοκάτορες και συκοφάντες

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Εγώ πάλι...τους θεωρώ κι αυτούς (χωρίς στοιχεία υπερασπιστές) προβοκάτορες και διαφημιστές....
Δεν μπορώ να δεχτώ κάποιον καλύτερα ή δυσκολότερα....
Σε τέτοιες περιπτώσεις....μόνο την λογική μου έχω....:)

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Εγώ πάλι...τους θεωρώ κι αυτούς (χωρίς στοιχεία υπερασπιστές) προβοκάτορες και διαφημιστές....
Δεν μπορώ να δεχτώ κάποιον καλύτερα ή δυσκολότερα....
Σε τέτοιες περιπτώσεις....μόνο την λογική μου έχω....:)
Αγαπητέ Sea-mol,

Για να μην θεωρηθεί ότι πάλι υπερασπίζομαι άλλους θα μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου

Μιας και ήμουν ένας από τους "αυτόκλητους δικηγόρους" θα ήθελα να σου πω ότι οι χαρακτηρισμοί που μου προσάπτεις είναι τουλάχιστον ατυχέστατοι και άδικοι.

Το "προβοκάτορες" δεν με αφορά γιατί κλήθηκα (όπως και κάθε άλλο μέλος του forum) από τον δημιουργό του θέματος να πάρω θέση και να εκφέρω γνώμη στον προβληματισμό που εξέθεσε.

Υπογράμμισα την λέξη «κλήθηκα» γιατί είναι ουσιώδης στην έννοια και στην ερμηνεία της λέξης προβοκάτορας. Σύμφωνα με την λεξικό της Νέας Ελληνικής Γλώσσας του Γ. Μπαμπινιώτη, και την ερμηνεία που δίνει, θα μπορούσα να ισχυριστώ ότι περισσότερο αφορά στο μέλος που ξεκίνησε το θέμα και όχι σε αυτούς που απάντησαν στο κάλεσμα του (θέση που βεβαίως ειλικρινώς δεν ασπάζομαι).

Το "διαφημιστές" θα μπορούσε να είναι εύστοχο, όμως από την στιγμή που το μέλος DT911 ζήτησε να διαγραφεί το post όπου ανέφερε τον εκτροφέα (και σε διαβεβαιώνω ότι το post αυτό παρέμεινε πολύ λίγο στον "αέρα" του forum), τότε θα πρέπει να συμφωνήσουμε ότι δεν υπάρχει προϊόν για διαφήμιση.

Άλλωστε αναρωτιέμαι, πως ένας άνθρωπος που συχνά δηλώνει σε αυτό το forumως άσχετος με τα θέματα του σκύλου, θα μπορούσε να προσφέρει υπηρεσίες διαφήμισης σε έναν εκτροφέα.

Με καμία διάθεση περαιτέρω αντιπαράθεσης και με πάντα φιλική διάθεση απέναντί σου, (αλλά όμως θέλοντας να υπερασπιστώ την "τιμή" μου)

Δημήτρης

Last edited:

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Μιας και ήμουν ένας από τους "αυτόκλητους δικηγόρους" θα ήθελα να σου πω ότι οι χαρακτηρισμοί που μου προσάπτεις είναι τουλάχιστον ατυχέστατοι και άδικοι.
Ε?
Πως προέκυψε αυτό τώρα?
Πέρασα τρεις φορές το thread μήπως δεν θυμόμουν κάτι...
Βρήκα μόνο αυτό:
Παρακολουθώ το θέμα "εν τη γενέσει του", και έτσι είδα ποιός είναι ο εκτροφέας πριν σβηστεί το post.

Υποκειμενικά θα πω (όπως κάθε ένας άλλωστε) ότι θλίβομαι που κάποιες οικονομικές μικροδιαφορές μεταξύ συναλλασσόμενων γίνονται "πρωτοσέλιδο" στο forum.
Εδώ δεν είναι χώρος για "λογιστικές" διαφορές αλλά χώρος που παλεύουμε όλοι για την προώθηση της κυνοφιλίσς, και ο συγκεκριμένος εκτροφέας θεωρώ ότι έιναι στο ίδιο "στρατόπεδο"
Εσύ δεν παίρνεις θέση για το θέμα, λέγοντας ότι σε ξενερώνει να ασχολούμαστε με λογιστικά (σωστά)
Και απλώς "θεωρείς" (και καλά κάνεις και δεν είσαι σίγουρος) ότι ο συγκεκριμένος εκτροφέας (να μου τον πείτε και εμένα που τον "πολεμάω"), ανήκει στο "σωστό" στρατόπεδο.
Με γεια σου με χαρά σου...ΠΑΛΙ δεν κάνεις εικασίες χωρίς στοιχεία υπέρ του (θα είχε κρατήσει δικαιώματα...ο φίλος ήθελε το παραδάκι....κλπ κλπ) όπως κάνουν άλλοι...
Τέλος πάντων, δεν ήθελα καθόλου να πάρει η μπάλα κι εσένα, και δεν περίμενα να θιχτείς, καθώς έδωσα μια απάντηση στον Κοκόνι που λέει για προβοκάτορες-δυσφημιστές...
Και του απάντησα στην βάση της ΘΕΩΡΙΑΣ....γιατί δεν πίστεψα (όπως εσύ) ότι έλεγε εμένα προσωπικά προβοκάτορα και δυσφημιστή (θα ακούγαμε άλλα νταούλια τώρα)...
Anyway...
Συγγνώμη

Φιλικότερα, Κώστας Ζήκας

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Διαβάζοντας το μήνυμα σου, θεωρώ ηθική υποχρέωση μου να σου ζητήσω και εγώ συγγνώμη για την παρανόηση σχετικά με την "κατεύθυνση" των σχόλιων σου και την αναστάτωση που αυτή προκάλεσε.

Η φιλικότατη διάθεση απέναντί σου και η εκτίμηση στο πρόσωπό σου είναι δεδομένη.

Δημήτρης

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
τι είναι αυτά ρε παιδιά? πολύ ευγένεια βλέπω.......
ρίχτε ένα καυγά εκει πέρα να γουστάρουμε!!!!!!!!!!!!
σε είπε προβοκάτορα παιδί μου!το καταλαβαίνεις???????????:p:p:p

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ναι μωρε...Απο τοτε που βγηκε η συγνωμη, χαθηκε το φιλοτιμο!!!!:p:p

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Μήπως μικρό σε φωνάζανε Διχονίξ; :p:D:D

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Κάτι ακούστηκε στις ειδήσεις , εκτροφέας λέει αυτοκτόνησε από τύψεις συνείδησης .
Τον φάγαμε τον άνθρωπο:p:eek::p:D:eek:

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Εσύ παιδί μου με είπες προβοκάτορα....
Προβοκάτορα!!!!!!!!!
Και...........τα ψάρια σου μυρίζουν!χμφ!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn