Εκτελεί μόνη της εντολές σε άσχετο χρόνο

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
αν δεν είναι αναγκαίο όμως γιατί πολλές φορές χρησιμοποιούμε το χάδι για επιβράβευση;
έχει διαφορά το αναγκαίο απο το ευχάριστο.
παράδειγμα.. το νερό,είναι αναγκαίο, είναι στη φύση σου να το χρειάζεσαι και να το πίνεις και αν το αντικαταστήσεις με αναψυκτικά για παράδειγμα καταστρέφεις την υγεία σου, αντίθετα ενα αναψυκτικό δε το χρειάζεσαι πραγματικά, απλα το αγοράζεις γιατι σου αρέσει, δηλαδή και να μη το είχες δεν έγινε τίποτα..

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
ναι μα εδώ τα παιδιά λένε πως ούτε ευχάριστο είναι στα περισσότερα σκυλιά και ότι είναι κάτι που έχουμε εμείς ανάγκη και όχι εκείνα.εκείνα απλά το ανέχονται.

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
άμα κοιτάει σε ένα σημείο έντονα το σκέφτομαι ώρες ώρες:p.πρέπει να φέρω τον παπά να διαβάσει το σπίτι!μα είπα κι εγώ....το παιδί μου να με εκπαιδεύει....τς τς τς τς...πιο λογικό μου φαίνεται να του δίνει εντολές το φάντασμα!:p

gkamar

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2012
165
1
Ρε παιδια πλακα κανετε??? Τοτε γιατι οταν τα χαιδευεις ξαπλωνουν ανασκελα και κλεινουν τα ματακια τους και κανουν την γλωσσιτσα τους (δεν μπορω να το εξηγησω αυτο) και το ευχαριστιουντε. Μεσα απο το χαδι μας περναει μια ηρεμια και καταλαβαινουν οτι ετσι τους δειχνουμε την αγαπη μας συν οτι εκεινη την στιγμη εχουν την προσοχη απο τον ιδιοκτητη τους. Τα σκυλια ειναι πολυ εξυπνα και καταλαβαινουν οτι εμεις ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΥΛΟΙ. Καταλαβαινουν οτι εχουμε καποιες αλλες συμπεριφορες. Εννοιτε και θα προσπαθησω να καταλαβω το σκυλο μου αλλα οχι να γινω και σκυλος. Και τα σκυλια γλυφουνε το ενα το αλλο στο στομα πχ και οχι γιατι υπαρχει πληγη. Αν το παμε ετσι να σταματησουνε οι φιλοζωικες να γραφουνε "δεν εχει νιωσει ποτε το ανθρωπινο χαδι". Μακαρι ολα τα κακοποιημενα σκυλια να ηταν κακοποιημενα επειδη ειχαν εισπραξει πολυ αγαπη απο τον ανθρωπο τους.
Έχει δικαιο είμαστε στα καλα μας.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97