Εκτεθειμένο στον ήλιο

Status
Κλειδωμένο θέμα

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
galazio αν το θελουν και εχουν δυναμη ψυχης ...
απο τα νεα παιδια εδω μεσα ξεχωριζει σε μυαλα και σταθεροτητα μονο ο nikos και μπραβο του....

τα υπολοιπα σχετικα με το γαλλικο δεν πιστευω τελικα τιποτα γιατι πολυ περιεργα τα λεει το παληκαρι θα το ξαναπω:

πατερας που βριζει εδωσε 750€ και πηρε σκυλο ρατσας οχι κοινη για το μπαλκονι

τι εντυπωση κανει αυτο???
εκτος αν ειμαι απο αλλο πλανητη σταματαω εδω.

LaMb0fGod

Well-Known Member
25 Απριλίου 2008
156
0
33
Salonica City
Galazio ευχαριστω πρωτα απ'ολα για την υποστιριξη σου και τα πιστευω σου.

Τελικα φιλοι και φιλες αποφασησα να τον κρατησωκαι ειμαι αποφασισμενος να τον μαθω να τα κανει εξω και να τον βαλω μεσα μια και καλη.
Του εχω ηδη ενα κλουβακι που εκει δεν τα κανει ποτε αλλα ειναι πλαστικο και εκει μπαινει μεσα μονο για να κοιμηθει.

Ειμαι αποφασισμενος και στις διακοπες μου να τον παρω μαζι στην μυτιληνη για ενα μηνα και οπου μπορω να τον παιρνω θα ειναι μαζι μου.

Το κακο ειναι οτι μερικες φορες τα κανει στο παρκο και αλλες στο μπαλκονι αμεσως μολις γυρναμε απο την πολυωρη βολτα.

Πιστευω οτι συμβαινει αυτο επιδη νιωθει ασφαλεια οταν τα κανει στην βεραντα και οχι στο παρκο.Εχω μεταφερει και τα κοπρανα του στο παρκο μεσα σε χαρτοπετσετες σε μια γωνια αλλα παλι δεν τα κανει εκει.
Το πολυ πολυ να κατουρισει και αυτο οποτε θυμιθει.Αν τα κανει στο μπακονι να τον μαλωνω?

sarah

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2008
98
0
Πολλή γρήγορες αποφάσεις παίρνεις!!
Οταν τα διάβαζα νόμιζα ότι δεν υπάρχει γυρισμός...τώρα πάλαι όλα καλά...
Είσαι σίγουρος????? :-k :-k

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
LUNA07 said:
galazio αν το θελουν και εχουν δυναμη ψυχης ...
απο τα νεα παιδια εδω μεσα ξεχωριζει σε μυαλα και σταθεροτητα μονο ο nikos και μπραβο του....

τα υπολοιπα σχετικα με το γαλλικο δεν πιστευω τελικα τιποτα γιατι πολυ περιεργα τα λεει το παληκαρι θα το ξαναπω:

πατερας που βριζει εδωσε 750€ και πηρε σκυλο ρατσας οχι κοινη για το μπαλκονι

τι εντυπωση κανει αυτο???
εκτος αν ειμαι απο αλλο πλανητη σταματαω εδω.
εισαι πολυ σκληρη στις υποθεσεις σου και εκτος αυτου,το οτι το παιδι μας εδωσε καποια στοιχεια του χαρακτηρα του πατερα του,εμας δεν μας δινει το δικαιωμα να τα αναπαραγουμε (και μαλιστα με μπολντ).
εγω απαντω σε αυτα που διαβαζω,χωρις να κανω υποθεσεις που μπορει να ειναι και αδικες.

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
το παιδι αισθανομαι οτι μας δουλευει galazio....
ναι, ειμαι σκληρη :!: εχει αλλαξει 10 αποψεις σε χρονο dt..

η' μονο εγω το βλεπω αυτο??? :shock:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ακομη κι αν ειναι ετσι,αυτο το τοπικ θα φανει χρησιμο σε καποιον αλλον μελλοντικα,διοτι ειναι πολυ συνηθισμενα τετοιου ειδους προβληματα,οποτε γιατι επικεντρωνεσαι εκει?

και δεν εχει αλλαξει δεκα αποψεις,η να τον κρατησει θελει,η να τον δωσει εαν δεν μπορεσει.
ειναι λουκι οταν εχεις να κανεις με ανθρωπους που δεν συμβιβαζονται σε τιποτα,πως να το κανουμε...

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
εχουμε διαφορετικες αρχες???
δεν μ'αρεσει να κοροιδευουν και να παραθετουν για επιχειρημα τον πατερα που βριζει τα Θεια,το σταματαω εδω ειναι λαθος το οτι μιλησα κακως πολυ κακως μακαρι να μαθουν αλλοι που θα τα διαβασουν πως αλλαζεις 10 γνωμες σε 10 λεπτα και να μορφωθουν :D

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
LUNA07 said:
στην διαπαιδαγωγιση :lol: βγαλε τα ερωτηματικα,λαθος :!:
βρε τι σχεση εχει η διαπαιδαγωγιση με το παρον θεμα? :lol:
ρωτανε κατι,απανταω...τον ηρακλη πουαρο θα παραστησω για να απαντησω σε ενα φορουμ?μπαααααα :roll:

LaMb0fGod

Well-Known Member
25 Απριλίου 2008
156
0
33
Salonica City
Φιλη Luna αν δεν μπορεις-θελεις να βοηθησεις απλα μην ασχολεισε.Δεν σας δουλευω καθολου απλα ο πατερας μου ηρθε σημερα σπιτι και μολις του ειπα ολα τα σχετικα μαλακωσε και ειπε απλα να τον μαθω να τα κανει εξω και τον περνω στο δωματιο μου.

Στην τελικη ανεθεσαι τα παντα σε εμενα ο πατερας μου και τωρα εχω την ευθυνη του σκυλου για οτι κανει, ενω χθες δεν ηταν ετσι.

Αν εσυ αυτο(δηλαδη την αλλαγη της γνωμης)το βλεπεις παραλογο ειναι δικια σου αποψη.Εγω εκανα το τοπικ για να μου πειτε την γνωμη σας και οχι να σχολιαζεται.

Και για το τι μυαλα κουβαλαω εγω και εαν ξεχωριζω ασε να το σχολιασει καποιος μου με ξερει καπως περισσοτερο απο εσενα.Ειμαι στο forum μονο 4-5 ημερες αρα δεν μπορεις να ξερεις.Δεν θελεις να βοηθησεις?Δεν πειραζει δεν κραταω κακια.

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
εχω ηδη δικαιολογηθει παραπανω οτι αλλο ηθελα να πω και αλλιως μου βγηκε τωρα εχω κανει tilt δεν μου βγαινει....ληξης!

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
οταν ειπες αρχικα να το δωσεις πρωτη εγω σου ειπα να το κρατησεις και να προσπαθησεις ειναι ετσι η' οχι???

LaMb0fGod

Well-Known Member
25 Απριλίου 2008
156
0
33
Salonica City
Καλυτερα γιατι τα λεγομενα σου δεν βοηθανε και πολυ.

Οσο για τον πατερα μου δεν σου εδωσε κανενα δικαιωμα να τον σχολιασεις,ολοι κανουμε λαθοι,αλλοι ειμαστε ετσι και αλλοι αλλιως.

Οσο για την διαπαιδαγωγηση δεν θελω να μιλησω γιατι δεν θα καταληξουμε σε συμφιλιωση.

Status
Κλειδωμένο θέμα