μα το οτι εισαι οικονομικα εξαρτημενος,δεν ειναι επιχειρημα ωστε να μην μπορεις να δωσεις με ομορφο και σωστο τροπο στον πατερα σου να καταλαβει οτι ειδικα το συγκεκριμενο σκυλακι που διαλεξε,θα αρρωστησει μενοντας στο μπαλκονι και θα πεθανει...LaMb0fGod said:Ακριβως ετσι το σκεφτικε puzzle και γι αυτο εγω νευριασα και τσακωθηκα μαζι του.Νομιζε πως θα παρει σκυλι απο την πρωτη μερα θα τα κανει στο παρκο,θα τρωει χωρις προβλημα,θα υπακουει και αλλα πολλα.
Ε του λεω και εγω,πατερα αστο δεν εισαι για σκυλο και να τον δωσουμε πισω.
Τωρα σημερα μου λεει οτι θα τον κρατησουμε τελικα αλλα δεν μπαινει στο σπιτι.Θα του πω και εγω 2 κουβεντες να νιωσει λιγο και θα προσπαθησω να του βρω ενα πολυ καλυτερο μερος για να ζησει,γιατι 4 μηνες στο Pet shop και αλλες 8 ημερες εδω σε εμας ο καιμενος βασανιζεται.
Εγω τον εβγαζα εξω οσο πιο συχνα μπορουσα για να ξεχνιεται,επαιζα πολλες ωρες μαζι του τον εβαζα κριφα στο σπιτι,αλλα τι να κανεις οτι εισαι ακομα οικονομικα εξαρτημενος?
ισως εχει την νοοτροπια του "τι θα παθει ο σκυλος στο μπαλκονι,στην ταρατσα κλπ,τοσα και τοσα ζουνε ετσι" και το καταλαβαινω οτι αυτη δεν αλλαζει,αλλα τουλαχιστον προσπαθησε να τον ενημερωσεις σωστα για την συγκεκριμενη φυλη που πηρε,οτι απαγορευεται να μενει εξω.
το ιδιο που θα εκανες δηλαδη,εαν εμενες μονος σου,ειχες τον δικο σου σκυλο,δεν ησουν οικονομικα εξαρτημενος απο τον πατερα σου,αλλα αυτος επαιρνε ενα σκυλακι και το ειχε στο μπαλκονι... :wink:
επιβαλεται να τον πεισεις,χωρις κοντρες και μαχες και λογια της στιγμης,που δεν οδηγουν πουθενα...βρες τροπο.