Εκπληκτική βούρτσα !!!

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
κοκονι με ισοπεδωσες...:p
ακριβα λεκιαζουν και τα εργατικα λογικα θα βγουν ο κουκος αηδονι!!!!!!
για μενα δεν παιζει γιατι νοικιαζουμε ετσι κι αλλιως.....

δεν πειραζει θα τα βαλω στο σπιτι μου οταν κερδισω το τζοκερ..!!!!:maria::paja1:
θα δωσω και στην κατερινα για την πισινα!!!

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με τις τρίχες αλλά από γνωστούς ακούω ότι για τα χαλιά κάνει δουλειά η ηλεκτρική της miele cat & dog

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Χρεώθηκα 2500€ για μια σκούπα (ακόμα τα κλαίω), αλλά τουλάχιστον στα χαλιά κάνει δουλειά με τις τρίχες (δεν ξέρω αν φταίει το silky coat, που λεει και ο kokoni):D:D:D:D

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Άσε με την πάτησα, από επίδειξη την πήρα
αυτή είναι, καλή είναι αλλά σε καμμία περίπτωση δεν αξίζει τα λεφτά που δίνεις, θα είχα πάρει καινούργια χαλιά με τη βλακεία που με δέρνει:D:D:D:D
rain2..jpg

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Παιδιά, πάρτε πασχαλίτσες να βρείτε την υγειά σας...
Φθηνές ( ; ), χαριτωμένες και αποτελεσματικές :)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Πασχαλιτσες ή παντοφλες :p

Βασιλικη μου, μην στενοχωριεσαι. Η γυναικα μου πηρε απο επιδειξη τρεις κατσαρολες με 1000€ :eek::mad::paja1:
Τελικα σκοτωθηκαμε με τους πωλητες και τους γυρισα πισω τις δυο.

Ομορφη παντως η σκουπα σου. Σαν φορητος πυρηνικος αντιδραστηρας ειναι :D

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Πασχαλιτσες ή παντοφλες :p

Βασιλικη μου, μην στενοχωριεσαι. Η γυναικα μου πηρε απο επιδειξη τρεις κατσαρολες με 1000€ :eek::mad::paja1:
Τελικα σκοτωθηκαμε με τους πωλητες και τους γυρισα πισω τις δυο.

Ομορφη παντως η σκουπα σου. Σαν φορητος πυρηνικος αντιδραστηρας ειναι :D
χαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχααχ, μ΄ αρέσει που αυτοί οι τύποι στις επιδείξεις σου λένε (δεν είναι κατσαρόλες είναι σκεύη μαγειρέματος, δεν είναι φίλτρο νερού -άλλα 1000€ εκεί- είναι πατέντα, δεν είναι σκούπα είναι συσκευή καθαριότητας και νομίζεις πως έχεις αγοράσει το θαύμα χαχαχαχαχαχαχαχα:D:D:D:D

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Εντάξει ρε παιδιά-γιαυτό τα βουρτσίζουμε τα σκυλιά-για να μην τις μαζευουμε μετά λίγες απο εδώ λίγες απο εκεί...
Λίγο ανάποδο βούρτσισμα λίγο απ την καλή λίγο τσιμπητό/τραβηχτό με τα χέρια άλλο ένα βούρτσισμα και έτοιμοι-ημερησίως την εποχή του μαδήματος εβδομαδιαίως τον υπόλοιπο καιρό-σιγά τον πολυέλαιο κιόλας
και το silky που λέμε αν μείνει καιρό και γίνει στρώσεις θα είναι πακέτο να το βγάλεις (αν και στο αμάξι που είναι και crate για το σκυλί και το καθαρίζω πολύ αραιά με ένα φύσημα με το κομπρεσέρ φευγουν όλες με την μία-----________τι διάολο,δεν έχει άλλη φυλή τόσο ευκολοδιαχειρίσιμο τρίχωμα???)

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με τις τρίχες αλλά από γνωστούς ακούω ότι για τα χαλιά κάνει δουλειά η ηλεκτρική της miele cat & dog
Αυτην πηρα και σωθηκα!!! Ρουφαει ολες τις τριχες στο αψε σβησε και χωρις να ξεχεριαζεσαι περα δωθε περα δωθε!

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
η miele cat & dog, σε εμάς δεν κάνει τίποτα.
mareco, για χαλιά η πασχλίτσα κάνει; δεν πιστεύω;
να δοκιμάσω σαγιονάρες;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Παιδιά για τα χαλιά δεν έχω άποψη. Εχω ήδη πει, ότι το σπίτι μου έχει 9 χρονιά να δει χαλί. Οπως την σκέφτομαι όμως την πασχαλίτσα, σε πατάκια ή μοκέττες μάλλον πρέπει να δουλεύει μια χαρά. Εννοώ, να μην έχει βαθύ πέλμα, πως το λένε, δεν ξέρω κιόλας :rolleyes::p
Δηλαδή, όσο πιο λεία η επιφάνεια/το ύφασμα, τόσο καλύτερα.