Εκπληκτική βούρτσα !!!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
κουκλάρα!!!!!!!!!!!!! :):):):):p:p:D:D

με αυτό το στύλ και ύφος ντίβας θα φυλάει στάνες;:D:D:D
σου χρωστάω βίντεο με κυνήγι χελιδονιού ενώ το χελιδόνι πετάει -δεν είπαμε φύλακας άλλωστε,βοηθός φύλακα είπαμε :lol:

maroyluio..jpg αυτό είναι καλύτερο θυληκό στην τρίχα-φαίνεται το είδος της τρίχας?

Last edited:

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
πφφφφφφφ αποκλείεται...εσάς απο ότι βλέπω παίζει πολύ μήκος...και η τρίχα αλλάζει σχήμα/είναι σπαστή
εμάς είναι η μακρύτερη 8 πόντους και μένει ίσια χωρίς να είναι σκληρή-δεν ξέρω να το περιγράψω καλύτερα....

αλλά εμείς είμαστε κοκόνια-δεν είμαστε του δρόμου:cuniaoo::eye:*bobmarley*\\:D/](*,):-({|=:!:
:lol:

View attachment 7099σημείωση-τα κοκόνια όταν περάσουν το στάδιο του τύπου και γίνουν φυλή ΔΕΝ θα είναι έτσι αλλά ένα βαθμό πιό μακρύτριχα και πιό πεσμένα αυτιά-:):cool:
Κούκλα η συντρόφισσα:D:D:D

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Παντος, απο χαλια, αυτοκινητο και διαφορα αλλα, βγαινουν οι τριχες και, οταν τα τριβεις με μια σιαγοναρα!!!
Λαστιχενια γαντια (κουζινας ας πουμε) κανουν επισης καλη δουλεια.
Και εγω προσωπικα εχω δει μεγαλες επιτυχιες στο καθαρισμα χαλιων απο τριχες, με τα Fake Crocs μου, που φοραω παντα μες στο σπιτι!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Εγω πηρα πριν λιγο καιρο αυτή την παντοφλα για την Ηρα, με σκοπο να αντικαταστησω την συρματοβουρτσα.
Τελικα δεν απομακρυνε ΟΥΤΕ ΜΙΑ τριχα από την Ηρα, αποδειχτηκε όμως ότι καθαριζει τελεια και γρηγορα το χαλακι της από τις καρφωμενες και κολλημενες τριχες.
Ειναι και μεγαλη και με χερουλι και δουλευεται γρηγορα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Μου θύμησε εκείνες τις high tech, καφέ, χιαστί, πλαστικές σαγιονάρες, που φοράνε στον στρατό :D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Δεν ξέρω πόσο κάνει. Δεν την πλήρωσα... Αρα εγώ την απέκτησα φθηνότερα :D

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
εγω ρε γαμωτο εχω μεγαλο προβλημα με τα χαλια...
η ηλεκτρικη μου ειναι επιεικως απαραδεκτη και αναγκαζομαι να κανω 15-20 λεπτα το καθε χαλι με απογοητευτικο αποτελεσμα..
λετε να κανει δουλεια στα χαλια?????

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Ξέρεις τι κάνει δουλειά στα χαλιά;;;;
Αυτό που έχω εφαρμόσει κι εγώ από τότε που είχα τον γ.π.
Τα κατήργησα. 9 χρόνια έχω να βάλω χαλί στο σπίτι και βρήκα την υγειά μου... ;):D

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
το χω σκεφτει και γω..αλλα μωρε γλιστραει παρα πολυ το πατωμα.....
ασε που τον χειμωνα το $%^#@##σπιτο δεν ζεσταινεται με τιποτα χωρις χαλια...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Για τις γλίστρες πάρε ότι φθηνότερο αντιολισθητικό μοκετοειδές βρεις. Βρήκα στο ΙΚΕΑ εκπληκτικά σχετικά μεγάλα πατάκια μπάνιου. Εγώ βέβαια δεν τα έβαλα στο μπάνιο, αλλά σε 2-3 σημεία του σπιτιού. Σούπερ αντιολισθητικά.
Δεν γινόταν, όπως λες, να περνάω κάθε φορά από 3 τέταρτα, σε κάθε μικρό χαλάκι. Ημαρτον, δηλαδή.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
βάλτε πλακάκια cotto
λίγο ακριβά
πολύ δύσκολα στην τοποθέτηση
δύσκολο να μείνουν καθαρά(λεκιάζουν/ποτίζουν)
αλλά είναι ζεστά και αντιολισθητικά σαν το χώμα που ξεράθηκε στον ήλιο

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Και με όλα αυτά τα χάλια που έχουν, εσένα σου φαίνονται να ομορφαίνουν ένα σπίτι; :confused::D
Είπαμε να το κάνουμε ψιλοτσαντήρι, αλλά όχι κι έτσι...