Εκπληκτική βούρτσα !!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Προ καιρού αγόρασα για τα ζωντόβολα δύο καινούργια κρεβάτια. Το ένα δυστυχώς σε μπεζ χρώμα. Αφού έκανα αμάν να τα καταφέρω να μπαίνουν μέσα, πολύ γρήγορα ανακάλυψα ότι το μπεζάκι ήταν πολύ κακή ιδέα. Στο 10λεπτο έγινε μαύρο. Κάπως έτσι:

DSC00415..jpg και χειρότερα :mad:

Λέω ok, με την ηλεκτρική θα γίνει καινούργιο. Αμ δε... Κολλημένες οι τριχάρες. Να μην φεύγουν με τίποτα. Στο τέταρτο είχα καταφέρει να καθαρίσω ένα πολύ μικρό κομμάτι κι αυτό ανεπαίσθητα. Δεν το πίστευα ότι έβαλα τα χέρια μου κι έβγαλα τα μάτια μου... :(:mad:

Την τελευταία φορά που βρέθηκα στο pet shop, ήρθε η κουβέντα και φυσικά έλεγα τα χειρότερα για την επιλογή κρεβατιού που έκανα. Μου λέει το παιδί: "έλα να σου δώσω μια βούρτσα που νομίζω θα σε σώσει", Εγώ: "καλά πλάκα κάνεις; δεν σώζεται η κατάσταση με τίποτα λέμε...", Αυτός: "έλα ρε παιδί μου, θα στην χαρίσω κι όταν την δοκιμάσεις έλα να μου πεις", Εγώ:"καλά δείξτην μου πρώτα και βλέπουμε"...

Και μου δείχνει αυτό:
DSC00416..jpgDSC00419..jpg

Περιττό να σας πω ότι με πιάσαν τα γέλια με το πιτσιρίκι. Μέχρι που σε μια στιγμή απελπισίας, λέω, δεν το δοκιμάζω... και δεν πίστευα στα μάτια μου, τι δουλειά έκανε...

Δείτε διαφορά:
DSC00414..jpg

Και δείτε τι πράγμα μαζεύει:
DSC00422..jpg

Απίστευτο ;;;
Σούπερ το πιτσιρίκι και ο πιτσιρικάς... \\:D/\\:D/\\:D/

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.394
10.569
Athens
Θαυματουργό! Εγώ πάντως στα σκυλοκρέβατα βάζω το χειμώνα κουβέρτα φλις και το καλοκαίρι σεντόνια - πιο εύκολα καθαρίζονται από το ίδιο το σκυλοκρέβββατο και τα πετάς και στο πλυντήριο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Τα πάντα λέμε... Δεν γράφει μάρκα. Εχει αυτή την αστεία εμφάνιση αλλά είναι power. Θα μάθω όμως...

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.042
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Τελικά κοιμούνται στα κρεβάτια τους; :D
Γιατί πήρα εγώ ένα καινούριο στο δικό μου (το παλιό άρχισε να σκίζεται) και για κάποιο λόγο δεν θέλει να κοιμάται μέσα :confused:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Θαυματουργό! Εγώ πάντως στα σκυλοκρέβατα βάζω το χειμώνα κουβέρτα φλις και το καλοκαίρι σεντόνια - πιο εύκολα καθαρίζονται από το ίδιο το σκυλοκρέβββατο και τα πετάς και στο πλυντήριο.
Κι εγώ κάποια στιγμή αυτό θα έκανα, αν δεν ανακάλυπτα την ... πασχαλίτσα... !!!
Πάντως οι δικές μας τρίχες, από φλις δεν βγαίνουν με τίποτα, μη σου πω κι απ' τα σεντόνια... :(
Εχω ξαναπεί ότι έχω θεματάρα με τις τρίχες. Δεν τις μπορώ καθόλου. Με δύο σκυλιά... :shake::mrgreen:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Τελικά κοιμούνται στα κρεβάτια τους; :D
Γιατί πήρα εγώ ένα καινούριο στο δικό μου (το παλιό άρχισε να σκίζεται) και για κάποιο λόγο δεν θέλει να κοιμάται μέσα :confused:
Οχι, που με κοροίδευατε... :D
Το γκομενάκι μας το συνήθισε πιο εύκολα. Ο άντρακλάς μου, με τίποτα. Πηδάει μέσα όταν ακούει ότι πάω προς το δωμάτιο, μην τυχόν και προλάβω να τον δω στα πατώματα. Μόλις γυρίσω πλάτη, τσουπ, πάλι απ΄έξω... Σαν να παίζουμε κρυφτό ένα πράγμα :D

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.042
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Οχι, που με κοροίδευατε... :D
Το γκομενάκι μας το συνήθισε πιο εύκολα. Ο άντρακλάς μου, με τίποτα. Πηδάει μέσα όταν ακούει ότι πάω προς το δωμάτιο, μην τυχόν και προλάβω να τον δω στα πατώματα. Μόλις γυρίσω πλάτη, τσουπ, πάλι απ΄έξω... Σαν να παίζουμε κρυφτό ένα πράγμα :D
Ασε, και του εχω παρει ενα ωραιο κρεβατακι...
Περιεργοι αυτοι οι αντρες, παντα περιεργα γουστα :D :D :D

toshko18

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2009
497
1
Bulgaria
diabesica.com
Κοιτούσα πρόσφατα ένα κατάλογο και μου έκανε εντύπωση η εμφάνιση αυτής της βούρτσας.
Είναι της γερμανικής Hunter.
http://hunter.de/_downloads/katalog_vol_v_einzelkapitel/13_HUNTER_Vol_V_Zubehoer.pdf
Η συγκεκριμένη εταιρία έχει πολύ καλά προϊόντα. Ειδικά τα δερμάτινα λουράκια είναι άλλο πράγμα.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
τελικά είναι για τον σκύλο ή για τα πράγματα του σκύλου?
η δικιά μας τρίχα φευγει με ένα τίναγμα....τυχεροι ε?

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Mαρία, πάρε μας μια να δοκιμάσουμε κι εμείς, αν ξαναπέσει στην αντίληψη σου.... (γιατι άντε να τρέχουμε να ρωτάμε για τη βουρτσα πασχαλίτσα τωρα στα πετσοπ..... :) )

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Mαρία, πάρε μας μια να δοκιμάσουμε κι εμείς, αν ξαναπέσει στην αντίληψη σου.... (γιατι άντε να τρέχουμε να ρωτάμε για τη βουρτσα πασχαλίτσα τωρα στα πετσοπ..... :) )
:D:D:D

Είναι αυτή της Hunter που έβαλε παραπάνω ο Toshko18. Αλλά μου φαίνεται θα κάνω αύριο μια χονδρική παραγγελία, γιατί βλέπω πολλούς ενδιαφερόμενους. Πάντως και "πασχαλίτσα" να την ζητήσεις, νομίζω θα καταλάβουν :p

τελικά είναι για τον σκύλο ή για τα πράγματα του σκύλου?
η δικιά μας τρίχα φευγει με ένα τίναγμα....τυχεροι ε?​
Για τα πράγματα του σκύλου και τα ρούχα/σεντόνια/παπλώματα/καλύμματα. Ενα γρήγορο τεστ που έκανα τουλάχιστον, έτσι έδειξε.
Γιατί αγαπητέ οι δικές σας φεύγουν με ένα τίναγμα; Τι είναι; Πλαστικές; Απ' όλα τα υφάσματα; Τι διαφορά έχει από την δική μας τρίχα δηλαδή; :rolleyes:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
βρε σύ-δεν είναι όλες οι τρίχες ίδιες-άλλες είναι αερόφερτες κι άλλες πέφτουν "ντάπ" κάτω
άλλες καρφώνονται παντού και άλλες πουθενά
εμείς έχουμε silky coat-φυσάς και φευγουν...
στο αυτοκίνητο μόνο που είναι λίγο χνουδωτό το ύφασμα πρέπει να τις μαζέψεις με το χέρι-όπως μαζευεις τα ψίχουλα απο το τραπέζι ας πούμε,λίγο πιό πατητά.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Υποψιάζομαι ότι παρόμοια γούνα έχουν τα καμάρια μας, γι' αυτό σε ρωτάω. Κι εγώ μπορώ να τις μαζέψω με το χέρι. Δεν καρφώνονται. Είναι τόσο απαλές που "κολλάνε" όμως, βασικά στα υφάσματα. Εκεί έχω το πρόβλημα.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
πφφφφφφφ αποκλείεται...εσάς απο ότι βλέπω παίζει πολύ μήκος...και η τρίχα αλλάζει σχήμα/είναι σπαστή
εμάς είναι η μακρύτερη 8 πόντους και μένει ίσια χωρίς να είναι σκληρή-δεν ξέρω να το περιγράψω καλύτερα....

αλλά εμείς είμαστε κοκόνια-δεν είμαστε του δρόμου:cuniaoo::eye:*bobmarley*\\:D/](*,):-({|=:!:
:lol:

kokonia2010 017..jpgσημείωση-τα κοκόνια όταν περάσουν το στάδιο του τύπου και γίνουν φυλή ΔΕΝ θα είναι έτσι αλλά ένα βαθμό πιό μακρύτριχα και πιό πεσμένα αυτιά-:):cool:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
πφφφφφφφ αποκλείεται...εσάς απο ότι βλέπω παίζει πολύ μήκος...και η τρίχα αλλάζει σχήμα/είναι σπαστή

Που κοιτάς; Δάφνη. Οχι Σωτήρη. Οχι ότι έχουν και τεράστια διαφορά :rolleyes:
Για πιό μαλλιαρά τα ήξερα τα κοκόνια... Για την ακρίβεια, δεν τα είχα ξαναδεί σε τέτοιο σχεδιάκι :p

εμάς είναι η μακρύτερη 8 πόντους και μένει ίσια χωρίς να είναι σκληρή-δεν ξέρω να το περιγράψω καλύτερα....

αλλά εμείς είμαστε κοκόνια-δεν είμαστε του δρόμου:cuniaoo::eye:*bobmarley*\\:D/](*,):-({|=:!:
:lol:

View attachment 7099σημείωση-τα κοκόνια όταν περάσουν το στάδιο του τύπου και γίνουν φυλή ΔΕΝ θα είναι έτσι αλλά ένα βαθμό πιό μακρύτριχα και πιό πεσμένα αυτιά-:):cool:
No comment...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ε βέβαια-εμείς :lol:

και ναι είναι πιό μακρύτριχα και πιό κοντοπόδαρα τα σωστότερα δείγματα-εμείς είχαμε καλούς γονείς αλλά βγήκαμε πιό μανεκέν φάση :lol:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Δηλαδή, εκτός προτύπου είσαστε... :p
Και λέτε εμάς του δρόμου ; :shake: