Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Τα νέα είναι κυρίως ευχάριστα και είναι τα εξής:
Σχεδόν ξεπεράσαμε τη φοβία μας. Αντιστέκεται που και που αλλά μόλις προχωρήσω λίγο ξεκολλάει. Επίσης εχθές και τις 3 φορές που τον έβγαλα βόλτα έκανε και τις 3 κακά του! Πρώτη φορά που μύριζε καθαρά το σπίτι
. Βέβαια τον είχα κι εγώ συνέχεια απο κοντά! Επίσης δεν τραβάει τόσο με το λουρί. Την πιο πολλή ώρα περπατάει ήρεμα δίπλα μου. Με τη βόλτα όλα πάνε καλά λοιπόν!
Με τις γάτες ακόμα το παλεύουμε... Τον βάζω καθημερινά στο κλουβάκι του και τον αφήνω στο ίδιο δωμάτιο με τις γάτες για 20 λεπτά περίπου. Κοιτάζονται για αρκετή ώρα... Σήμερα λέω να δοκιμάσω να τον αφήσω δεμένο με το λουρί στο ίδιο δωμάτιο με αυτές να δω αντιδράσεις.
Ήθελα τη γνώμη σας τώρα για δύο πράγματα.
1) Γαυγίζει όλους τους ξένους και τα ζώα που θα δει στο δρόμο. Δεν αγριεύει, αντιθέτως, κουνάει την ουρά του. Απλά δεν έχω επιχειρήσει να αφήσω κάποιον να τον χαϊδέψει, δεν ξέρω αν θα δαγκώσει!
2) Όταν μπαίνει κάποιος στο σπίτι και του κάνει χαρές, αρχίζει και του κάνει "δαγκωματάκια". Δεν τον δαγκώνει για να του επιτεθεί δηλαδή, πάνω στο παιχνίδι το κάνει. Μικρά δαγκωματάκια με τα μπροστινά του δόντια σαν τσιμπιές. Σε εμένα να σημειώσω ότι δεν το κάνει ποτέ, μόνο στους άλλους. Την μητέρα μου την έχει γεμίσει μελανιές... Προσπαθώ να του το κόψω με φωνή, όποτε του φωνάζω "ΜΗ!" κάθε φορά που το κάνει σταματάει αμέσως, μετά όμως ξαναρχίζει. Σκέφτομαι να αρχίσω να τον τιμωρώ στην τουαλέτα. Αν και δε μου πάει καθόλου η καρδιά να τον τιμωρώ την ώρα που κάνει χαρές... Απλά δε θέλω όποιος μπαίνει σπίτι να τον δαγκώνει απο τη χαρά του!!