Εκπαιδευτής και e-learning

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
να πουμε για βενζινες και διοδια; κατεστραμενα ρουχα, γιλεκα, για διατροφες; για αξεσουαρ; μακρυα, κοντα λουρια, μπαλακι ετσι - μπαλακι αλλιως, λουκανικο ετσι, λουκανικο αλλιως, μαλακο - σκληρο, γαλλικο, "τσουβαλι", μαξιλαρια το ενα - το αλλο . . να μη πω και για τα ξυπνηματα στα αγρια χαραματα για ιχνηλασιες.. (ψυχολογικο κοστος :) )

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
να πουμε για βενζινες και διοδια; κατεστραμενα ρουχα, γιλεκα, για διατροφες; για αξεσουαρ; μακρυα, κοντα λουρια, μπαλακι ετσι - μπαλακι αλλιως, λουκανικο ετσι, λουκανικο αλλιως, μαλακο - σκληρο, γαλλικο, "τσουβαλι", μαξιλαρια το ενα - το αλλο . . να μη πω και για τα ξυπνηματα στα αγρια χαραματα για ιχνηλασιες.. (ψυχολογικο κοστος :) )
Δεν αμφιβαλλω για αυτα που αναφερεις αλλα ολοι μωρε κατι δινουν , στον ''τομεα'' τους :) ...και σε μια εκθεση μορφολογιας να πας εκτος της πολης σου (δεν μιλαμε για εξωτερικο) , φευγει το χρημα σαν τρελο (βενζινες , εισιτηρια , ξενοδοχεια κλπ) ... ακριβη κροκετα ή μπαρφ δινουν πολλοι , ανεξαρτητα απο σπορ ...κτηνιατρικα , επισης.Γενικα οταν ασχολεισαι με το σκυλο σου (περα απο του να του πετας ενα πιατο φαγητο το βραδυ και τον πηγαινεις μια βολτα το τετραγωνο καθε δευτερη ημερα) , το χρημα και ο χρονος θα φυγει :)

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Αν μου επιτρεπεις, γιατι δεν απευθυνεσαι σε εμενα..

Δεν νομιζω οτι ο Panos λεει πουθενα οτι ο σκυλος IPO3 ειναι ακοινωνητος. Και οπως σιγουρα ξερεις, δεν ανεχονται ολοι οι σκυλοι τα ιδια, ανεξαρτητα απο μεθοδο - προσανατολισμο εκπαιδευσης.
Δεν ήταν μομφή... απορία ήταν! Και βεβαίως μπορεί να συμφωνώ ή και να διαφωνώ, να έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου και να έχω κάνει τις επιλογές μου... αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να αλλάξουν στην πορεία!

Άλλωστε πολλές φορές έχω αναφέρει πως δεν πιστεύω στις πανάκειες!

Υ.Γ.: Γράψτε άκυρο.... μάλλον σε λάθος θέμα έγραψα... εδώ απ' ότι βλέπω είναι το "κόστος σκύλου εργασίας"! ...μα που πήγε το άλλο...?

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Ναι, το καταλαβα αυτο. Υπεθεσα οτι εχεις να πεις κατι πανω στο σχολιο του Panos0685 (σχετικα με κοινωνικοτητα και IPO ή σωματοφυλακη) και το εγραψα σαν πατημα για να συνεχισεις. Το "κοστος" νομιζω ηταν απλα μια μικρη παρενθεση.. ετσι και αλλιως εχουν γραφτει... αλλα και αλλα...

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Όχι δεν είχα να πω κάτι πάνω στο σχόλιο του Panos0685, απλά διότι δυσκολευόμουν να παρακολουθήσω, αν και το έβρισκα αρκετά ενδιαφέρον σαν θέμα!

Όπως θα θυμάσαι από προηγούμενο τσακωμό μας... είμαι άνθρωπος που δεν θεωρεί τα άκρα σαν ενδεδειγμένη λύση.

Η τοποθέτησή σου (όταν ξεπεράστηκαν οι τσακωμοί και προσωπικοί χαρακτηρισμοί) στο παρόν θέμα, μάλλον με βρίσκει σύμφωνο μέσα από προσωπικές πάντα εκτιμήσεις.
Πιστεύω πως τα καλά στοιχεία (των σκυλοσυναντήσεων, της απόλυτης εκπαίδευσης, της συντροφικότητας του σκύλου κ.ο.κ.) είναι τα ίδια τα οποία δωσμένα μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα μπορούν να κάνουν κακό!

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Αυτο ισχυει, πανω - κατω , στα περισσοτερα πραγματα στη ζωη μας. Τα παντα μπορει να σε ανεβασουν ή να σε καταστρεψουν.
Στο χωρο του σκυλου ομως, υπαρχει (απο οτι βλεπω εγω τουλαχιστον) μια αδυναμια των ανθρωπων να χειριστουν τις καταστασεις οπως πρεπει. Ολοι ξερουν για τα λυτα σκυλια, αλλα ολοι τα εχουν λυτα. Ολοι ξερουν οτι δεν πρεπει να σηκωσουν χερι, αλλα ολοι το κανουν. Ολοι ξερουν οτι δεν πρεπει το ταδε και το δεινα, αλλα ολοι...
Το ολοι ειναι φυσικα υπερβολη, γιατι υπαρχουν και καταπληκτικοι ιδιωκτητες , οι οποιοι δεν εχουν και καμια επαφη με forum, αγωνες, στιβους, μορφολογιες, αλλα εχουν καταπληκτικα τρισευτυχισμενα και υγειεστατα σκυλια.
Και αυτο το καταφερνουν κανοντας απλα - αυτονοητα πραγματα, και κυριως δεν συγχεουν τις αναγκες τους με αυτες του σκυλου.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97