χαχαχαχχαχα
μπα οχι,θεωρητικα ηξερα πως σκαβουν,πρακτικα δεν τα καταφερα με την πρωτη
χαχαχαχχαχα
Ισχύει - το είχα εφαρμόσει όταν η μία μου σκύλα ήταν κουτάβι γιατί όταν έβγαζα και τις 2 μαζί η κουτάβα μας πήγαινε έλκηθρο.Ένας απο τους πολλούς εκπαιδευτές που ρώτησα με είπε και κάτι που εγώ δε το έχω ξανακούσει.Πως θα πρέπει να βγαίνουν το καλύτερο 3 φορές την ημέρα και πάντα το καθένα χωριστά.Πότε μαζί..Πάντα μόνα τους ώστε να δουλεύετε σωστά ο καθένας αποκλειστικά.
το ιδιο παρατηρησα και με ενα σκυλακι που εβγαζα βολτα καποιες μερες. Δεν ειναι πληρη μεταλλαξη πιστευω ,και ο φοβος ανασφαλεια στην ιδια συμπεριφορα οδηγει .Ο συγκεγκριμενος που ειδα εγω αντιδρουσε ετσι απο φοβο στρες . Οταν εβγαινε με τα αλλα του σπιτιου, με την υπολοιπη αγελη αγριευε σε οτι σκυλο πλησιαζε και τραβαγε σαν δαιμονας. Αντιθετα οταν τον εβγαζα μονο καμια σχεση, πολυ πιο ηρεμος και συννενοησιμος, λες και ηταν αλλο σκυλι.Εκπαιδευτή χρειάζομαι για το ένα απο τα 4 που είναι αρσενικό.Το πρόβλημα μου δεν εβρίσκετο στην ανυπακοή των βασικών εντολών.Με ακούει και μάλιστα είναι πάρα πολύ ήρεμος και αγαθός στο σπίτι αγαπημένος με τα υπόλοιπα,αλλά το τοπίο αλλάζει σαν έρθει η ώρα να βγεί . Συνεπώς και το πρόβλημα μου , καθώς όποιον σκύλο συναντήσει θα χαλάσει το κόσμον με τις φωνές του και θα λυσσάει να πλησιάσει κοντά του για να παλέψει. Αλλος σκύλος.Αγρίμι!Και το χειρότερο είναι ότι όταν ήταν κουτάβι λόγω ίσως των όσων πέρασε σαν έβλεπε σκύλο έτρεμε και κατουριόταν πάνω του.Η πλήρης μετάλλαξη. Έφτασε σε σημείο να τραβήξει το μανίκι περαστικού που πέρασε απότομα απο δίπλα μας και να τον σπρώξει δυνατά.Ένας απο τους πολλούς εκπαιδευτές που ρώτησα με είπε και κάτι που εγώ δε το έχω ξανακούσει.Πως θα πρέπει να βγαίνουν το καλύτερο 3 φορές την ημέρα και πάντα το καθένα χωριστά.Πότε μαζί..Πάντα μόνα τους ώστε να δουλεύετε σωστά ο καθένας αποκλειστικά.
Άρα ΔΕΝ σε ακούει και δεν έχει βασική υπακοή....,αλλά το τοπίο αλλάζει σαν έρθει η ώρα να βγεί.
Σωστά. Το ίδιο θα σου έλεγα όχι πάντα, αλλά μέχρι να καταφέρεις να έχεις βασική υπακοή. 4 σκυλιά είναι πολύ δύσκολη περίπτωση, αν όχι αδύνατη.Πως θα πρέπει να βγαίνουν το καλύτερο 3 φορές την ημέρα και πάντα το καθένα χωριστά.
Έτσι γίνεται συνήθως, ότι συμβεί στην νεαρή ηλικία προκαλεί καταστάσεις στην ενηλικίωση.Και το χειρότερο είναι ότι όταν ήταν κουτάβι λόγω ίσως των όσων πέρασε σαν έβλεπε σκύλο έτρεμε και κατουριόταν πάνω του.Η πλήρης μετάλλαξη.