Εκπαίδευση σε κουτάβι 6 μηνών

Koutavomama

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2025
184
38
52
Επίσης εγώ αν δεν του το δινα κ άρχισε να μου το τραβάει απότομα κ να μου βάζει φωνή, εύκολα του πατούσα κουτουλιδι - αλήθεια, από άμυνα στην ουσία.

Εκτός από το αντάλλαγμα, που μετράει, κάτι ακόμα που πρέπει να ξέρουν όλοι όσοι έχουν υψηλής ενέργειας σκυλί με έκδηλες τάσεις αντίδρασης είναι ότι πρέπει να μένουν όσο πιο ψύχραιμοι γίνεται κ να ρίχνουν, όχι να ανεβάζουν τους τόνους κ την ενέργεια.
Εχετε απολυτο δικιο! Ποτε δεν το σκεφτηκα ετσι!
Ωστοσο αυτη η "υψηλη ενεργεια" με φοβιζει πολυ... δεν θα μπορεσω να τον διαχειριστω. Εχω εξουθενωθει.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.868
7.436
Ωστοσο αυτη η "υψηλη ενεργεια" με φοβιζει πολυ... δεν θα μπορεσω να τον διαχειριστω. Εχω εξουθενωθει.
Ε, όλοι μας. Εγώ θα θελα όμως να είχα κλείσει λίγη σε ένα μπουκαλάκι κ να έσταζα κανα δυο σταγόνες τώρα :(

Θέλω να πω, δεν είναι ότι σέρνεται το σκυλί αλλά λίγο η ηλικία, λίγο η στείρωση, λίγο οι αρρώστιες, έχει γίνει στην ουσία το τέλειο ήρεμο σκυλάκι. Μου λείπει λίγο κ η μλκια του ώρες ώρες. Μου μάθε πράγματα.

• Like
Reactions: Koutavomama

Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
1.130
886
Θα μπορείς η δεν θα μπορείς να το διαχειριστεις τελικά? Γιατί όταν σου είπε κάποιος να το δώσεις δεν το συζητούσες. Τώρα το συζητάς δηλαδή? Η είσαι σε πανικό?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.301
Μέλη
20.062
Νεότερο μέλος
Hroula