Εκπαίδευση σε κουτάβι 6 μηνών

Koutavomama

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2025
160
37
52
λαθος ηταν πιστευω μεσα σε ολο αυτο που πηγατε σε εναν ασχετο, εφοσων λετε οτι και ο δερματολογος ειχε ζητησει κοπρανα. εχει γιαρδια τοσους μηνες, ενα ΣΚ ακομη ηταν το θεμα; τωρα πηγατε σε εναν ασχετο και επειδη δεν μπορειτε να φιλτραρετε τι ακουτε, ειμαστε εδω και επαναλαμβανουμε την ιδια κασετα. σας ειπα και προχθες οτι ολο αυτο θελει ψυχραιμια. περισσοτερο κακο παρα καλο κανετε στον μπλακυ αυτη τη στιγμη. ελπιζω ειλικρινα να μην ξαναδωσατε τις παλιες τροφες, να τρωει ακομη μονο την πουρινα και τιποτα αλλο οπως λενε οι οδηγιες του δερματολογου. εφοσων ειπατε οτι μεινατε ευχαριστημενη και εχει και συνεργατιδα κτηνιατρο για παθολογικα θεματα, καλυτερα να ακουτε αυτους απο εδω και περα.

Φυσικα τρωει την πουρινα αυστηρα!
Μονο τα φαρμακα προσθεσα.
Απλα τρομαξα!

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.022
1.085
28
Φυσικα τρωει την πουρινα αυστηρα!
Μονο τα φαρμακα προσθεσα.
Απλα τρομαξα!
αν ειναι ομως καθε φορα που τρομαζουμε να κανουμε ψυχαναγκαστικες κινησεις, καποια στιγμη αυτο θα μας φερει ασχημα αποτελεσματα. το θεμα ειναι να μεινετε σε ΕΝΑΝ γιατρο για τωρα, να ακουτε και να κανετε αυτα που λεει, για να δουμε ετσι αν θα βγει ακρη. αν ειναι να πηγαινετε καθε μερα σε εναν καινουργιο κτηνιατρο, και να δινει οτι φαρμακα και οτι τροφες γουσταρει, ο μπλακυ δεν θα γινει καλυτερα. δομηση, ψυχραιμια, καθαρο μυαλο. δεν αφηνουμε τα συναισθηματα να καταπατησουν την λογικη. αλλιως χανουμε την μπαλα και συμβαινουν ασχημα πραγματα.

• Like
Reactions: Koutavomama

Koutavomama

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2025
160
37
52
Διαβαζω οτι πρεπει να απολυμανω τα παντα λογω τζιαρντιας;; για κινδυνο επιμολυνσης;;
Τί να καθαρισω ακριβως παραπανω απ 'ο,τι ηδη κανω για να μην ξανακολλησει;;

Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
1.116
881
Διαβαζω οτι πρεπει να απολυμανω τα παντα λογω τζιαρντιας;; για κινδυνο επιμολυνσης;;
Τί να καθαρισω ακριβως παραπανω απ 'ο,τι ηδη κανω για να μην ξανακολλησει;;
Δεν χρειάζεται δωστου την θεραπεία και μετά μιλμπεμαξ σε κανα μηνα και τελειωσε.

Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
1.116
881
Εσύ να προσέχεις γιατί πιθανό και εσύ να κόλλησες και ας μην έχει συμπτώματα άμα έχεις να πας στον γιατρό.

Koutavomama

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2025
160
37
52
Δεν χρειάζεται δωστου την θεραπεία και μετά μιλμπεμαξ σε κανα μηνα και τελειωσε.
??????
Απευθυνεσαι σε τελειως ασχετο ανθρωπο...
Τί ειναι αυτο;;

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.022
1.085
28
Εσύ να προσέχεις γιατί πιθανό και εσύ να κόλλησες και ας μην έχει συμπτώματα άμα έχεις να πας στον γιατρό.
αχ μην την τρελαινεις τωρα και ειναι και υποχονδρια!! ειναι αρκετα σπανιο να κολλησει ανθρωπος τα σκυλισια στελεγχη εκτος και αν ειναι μωρο ή σε ανοσοκαταστολη

Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
1.116
881
??????
Απευθυνεσαι σε τελειως ασχετο ανθρωπο...
Τί ειναι αυτο;;
Θα ρωτήσεις τον κτηνίατρο. Τελείωσε την αγ γη πρώτα και ρώτα τον γενικα πως θα κάνεις αποπαρασιτωσεις.

Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
1.116
881
αχ μην την τρελαινεις τωρα και ειναι και υποχονδρια!! ειναι αρκετα σπανιο να κολλησει ανθρωπος τα σκυλισια στελεγχη εκτος και αν ειναι μωρο ή σε ανοσοκαταστολη
Σπάνιο σε κανονική κατάσταση. Σε αυτό που περιγράφει δεν το ξέρω. Ας το έχει στο μυαλό της άμα είναι καλά μεχρι τωρα δεν έχει τίποτα λογικά πάει πόσος καιρος

• Like

Koutavomama

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2025
160
37
52
Τί συμπτωματα:;;
Πειτε μου!!

Koutavomama

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2025
160
37
52
Θα ρωτήσεις τον κτηνίατρο. Τελείωσε την αγ γη πρώτα και ρώτα τον γενικα πως θα κάνεις αποπαρασιτωσεις.
Τοσες αποπαρασιτωσεις που εχει κανει... δεν αρκουν;
Λογω τζιαρντια θελει κι αλλες;;

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.022
1.085
28
Άστο άστο. Άμα είσαι άρρωστη θα πας ούτως ή άλλως τι το ηθελα :LOL:
μην τα λες αυτα σε μικροβιοφοβικους/αρρωστοφοβικους/σιχασιαρηδες, της μανας μου της ειχαν πει οτι μια εγγονη ενος μπατζανακη ενος φιλου της επιασε τσιμπουρι απο το σκυλι του θειου της αδερφης της μανας της, και γυρναει και μου λεει "δε θα ξαναπλησιασεις ποτε σκυλι, τελος!!!!!!!!!!!!!!!!!"

• Haha

Koutavomama

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2025
160
37
52
μην τα λες αυτα σε μικροβιοφοβικους/αρρωστοφοβικους/σιχασιαρηδες, της μανας μου της ειχαν πει οτι μια εγγονη ενος μπατζανακη ενος φιλου της επιασε τσιμπουρι απο το σκυλι του θειου της αδερφης της μανας της, και γυρναει και μου λεει "δε θα ξαναπλησιασεις ποτε σκυλι, τελος!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Μονο σιχασιαρα... δεν ειμαι ρε παιδια!
Επιανα τα σκατα του με γυμνα χερια 2 μηνες τωρα! Αναπνεω ολη τη τραγικη μυρωδια, τα συλλεγω με ευλαβεια σε ουροσυλλεκτη!
Ενας σιχασιαρης... δεν θα το κανε ολο αυτο

Koutavomama

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2025
160
37
52
Οκ
Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια!
Ξερω οτι ειμαι ασχετη... αλλα κανω οτι μπορω γιαυτην την ψυχουλα και λειτουργω συναισθηματικα κ παρορμητικα ισως, απο αναγκη να τελειωσει το μαρτυριο αυτο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.297
Μέλη
20.060
Νεότερο μέλος
DPAL