Εκπαίδευση κάνε κορσο

algal7

Well-Known Member
23 Απριλίου 2017
59
9
45
p.m. = personal message = προσωπικό μήνυμα
Καταρχήν δε μου συστήθηκε κάποιος μου συστήσαν κάποιον εκπαιδευτή. Και όπως είπες και εσύ το dogforum.gr είναι για να βοηθαμε ο ένας τον άλλον. Και εμένα με βοήθησαν πολλοί. Κ με τις απόψεις τους και με τις απαντήσεις τους κ με τις σκέψεις τους και με τα p. M. Τους. Και μου συστήσαν πάνω από 4 εκπαιδευτές κ έκανα την επιλογή μου. Το φόρουμ μου έδωσε αυτό που αναζητουσα. Είναι κακο αυτό? Η καλό?

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Κοίτα επειδή μάλλον δεν πιάνεις αυτό που λέω θα το πως διαφορετικά!

Το forum σε βοήθησε προφανώς, είπα πιο πριν ότι είναι θεμιττό!

Αλλά το να μιλάμε, να μιλάμε, να μιλάμε και να βγαίνεις στο τέλος να μας λες ότι σου συστάθηκε κάποιος εκπαιδευτής μέσω pm μας αφήνεις όλους μαλάκες!
Ο λόγος που μας αφήνεις όλους μαλάκες είναι γιατί την έννοια της πληροφόρησης!

Αν σου πω ότι και εγώ θέλω να πάω σε εκπαιδευτή θα την βγάλουμε με προσωπικά μηνύματα ή θα το πούμε κάποια στιγμή και δημόσια ώστε να βοηθήσουμε και κάποιον άλλο που τυγχάνει στην ίδια θέση με μας?

Θέλω να πω ότι χτυπάει άσχημα να συζητάμε και στο τέλος να βγαίνεις και να λες ότι "όλα καλά παιδιά, βρήκα την άκρη μέσω pm"!
Ή το λες δημόσια να βοηθηθούν και άλλα άτομα ή δεν το λες και κάνεις την δουλειά σου!

Καταλαβαίνεις το point μου τώρα?

algal7

Well-Known Member
23 Απριλίου 2017
59
9
45
Καταρχήν δε μου συστήθηκε κάποιος μου συστήσαν κάποιον εκπαιδευτή. Και όπως είπες και εσύ το dogforum.gr είναι για να βοηθαμε ο ένας τον άλλον. Και εμένα με βοήθησαν πολλοί. Κ με τις απόψεις τους και με τις απαντήσεις τους κ με τις σκέψεις τους και με τα p. M. Τους. Και μου συστήσαν πάνω από 4 εκπαιδευτές κ έκανα την επιλογή μου. Το φόρουμ μου έδωσε αυτό που αναζητουσα. Είναι κακο αυτό? Η καλό?
Κοίτα επειδή μάλλον δεν πιάνεις αυτό που λέω θα το πως διαφορετικά!

Το forum σε βοήθησε προφανώς, είπα πιο πριν ότι είναι θεμιττό!

Αλλά το να μιλάμε, να μιλάμε, να μιλάμε και να βγαίνεις στο τέλος να μας λες ότι σου συστάθηκε κάποιος εκπαιδευτής μέσω pm μας αφήνεις όλους μαλάκες!
Ο λόγος που μας αφήνεις όλους μαλάκες είναι γιατί την έννοια της πληροφόρησης!

Αν σου πω ότι και εγώ θέλω να πάω σε εκπαιδευτή θα την βγάλουμε με προσωπικά μηνύματα ή θα το πούμε κάποια στιγμή και δημόσια ώστε να βοηθήσουμε και κάποιον άλλο που τυγχάνει στην ίδια θέση με μας?

Θέλω να πω ότι χτυπάει άσχημα να συζητάμε και στο τέλος να βγαίνεις και να λες ότι "όλα καλά παιδιά, βρήκα την άκρη μέσω pm"!
Ή το λες δημόσια να βοηθηθούν και άλλα άτομα ή δεν το λες και κάνεις την δουλειά σου!

Καταλαβαίνεις το point μου τώρα?
Κατάρχας καλημέρα σας και χρόνια πολλά.
Ευχαριστώ για την απάντηση την σέβομαι δεν την ασπαζομαι ο καθένας έχει την άποψή του και απ τη στιγμή που κάποιοι από εδώ μέσα στο φόρουμ μου έστειλαν πμ και μου απάντησαν κατά αυτόν τον τρόπο σέβομαι κ αυτούς. Κ δεν θα πω σε κανέναν τι να κάνει πως να το κάνει τι να πει από που να το πει κτλ.
Υπάρχει και το πμ. Τι να κάνουμε?
Ο άλλος που μου έδωσε την πληροφορία για τον εκπαιδευτή μπορεί να ήθελε να μου τη δώσει πμ. Δε θα του υπόδειξω εγώ ή κάποιος άλλος το πως.
Και δε θεωρώ κανέναν μαλακά.
Δεν γνωριζόμαστε όλοι από κοντά για σε θεωρησω μαλακά.
Κακά Χριστούγεννα σε όλους κ όλες...

algal7

Well-Known Member
23 Απριλίου 2017
59
9
45
Κατάρχας καλημέρα σας και χρόνια πολλά.
Ευχαριστώ για την απάντηση την σέβομαι δεν την ασπαζομαι ο καθένας έχει την άποψή του και απ τη στιγμή που κάποιοι από εδώ μέσα στο φόρουμ μου έστειλαν πμ και μου απάντησαν κατά αυτόν τον τρόπο σέβομαι κ αυτούς. Κ δεν θα πω σε κανέναν τι να κάνει πως να το κάνει τι να πει από που να το πει κτλ.
Υπάρχει και το πμ. Τι να κάνουμε?
Ο άλλος που μου έδωσε την πληροφορία για τον εκπαιδευτή μπορεί να ήθελε να μου τη δώσει πμ. Δε θα του υπόδειξω εγώ ή κάποιος άλλος το πως.
Και δε θεωρώ κανέναν μαλακά.
Δεν γνωριζόμαστε όλοι από κοντά για σε θεωρησω μαλακά.
Κακά Χριστούγεννα σε όλους κ όλες...
Καλά Χριστούγεννα

alexfil

Active Member
19 Αυγούστου 2018
27
35
Ἄνθρωπε τοῦ Θεοῦ, σὲ παρακαλῶ δὲν μοῦ λὲς καὶ μένα p.m τοὺς ἐκπαιδευτὲς μήπως βρω μιὰ λύσι κι ἐγώ. Μοῦ χάρισαν ἕνα μικρούλη κουτάβι cane corso καὶ προβληματἰζομαι μήπως πρέπει νὰ τὸ στείλω γιὰ ἐκεπαίδευσι στὰς Ἀθήνας, μιὰ καὶ βρίσκομαι στὴν όρεινὴ Ἀρκαδία, ὴ βεβαίως τὸ τέλειο, ἂν εἶναι διατεθειμένος ὁ ἐκπαιδευτὴς νὰ ἔρθῃ στὰ βουνά μας δύο τρεῖς φορές νὰ μᾶς δώσῃ λίγο περισσότερο φῶς ἀπὸ αὐτὸ ποὺ διαθἐτουμε. Εύχαριστῶ.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
... ὴ βεβαίως τὸ τέλειο, ἂν εἶναι διατεθειμένος ὁ ἐκπαιδευτὴς νὰ ἔρθῃ στὰ βουνά μας δύο τρεῖς φορές νὰ μᾶς δώσῃ λίγο περισσότερο φῶς ἀπὸ αὐτὸ ποὺ διαθἐτουμε. Εύχαριστῶ.
Εσύ θα είσαι διατεθειμένος να τον πληρώσεις όσα σου ζητήσει, για να έρθει μέχρι εκεί;

alexfil

Active Member
19 Αυγούστου 2018
27
35
Εσύ θα είσαι διατεθειμένος να τον πληρώσεις όσα σου ζητήσει, για να έρθει μέχρι εκεί;
Θὰ ἤθελα νὰ ἤξερα πρὶν ἀπαντήσω στὴν ἐρώτησι, ποιὸ εἶναι τὸ μεγαλύτερο κόστος ποὺ μοῦ ζητᾶται ἐν προκειμένῳ νὰ καταβάλω? α) 2μῆνες διαμονῆς τοῦ σκύλου μου σὲ πανσιιὸν σὲ ἐκπαιδευτήριο στὴν Ἀθήνα + τὰ ἔξοδα ἐκπαίδευσης κ.λ.π. ἢ β) 3 ἡμερήσιες ἐπισκέψεις τοῦ ἐκπαιδευτῆ στὸ χῶρο μου μὲ πληρωμένα διόδια, βενζίνες καὶ ἐνδεχόμενη διανυκτέρευσι. Βεβαίως δὲν ξέρω ἂν ἀντιλαμβάνομαι τὸ θέμα καὶ τὸ πρόβλημά μου καλῶς.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Θεωρώ θεμιτότερη την β' περίπτωση.

Ο μόνος κοντινότερος που μου 'ρχεται αυτή την στιγμή, με καλό γενικώς όνομα απ'όσο γνωρίζω, χωρίς όμως να έχω προσωπική εμπειρία:

ALTER DOGO (Κορολής Δημήτριος Ν.)

Λευκάκια & 6ο χλμ Ναυπλίου - Δρεπάνου, Ναύπλιο, 21100, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
2752061498

Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις :)

• Like
Reactions: alexfil

alexfil

Active Member
19 Αυγούστου 2018
27
35
Θεωρώ θεμιτότερη την β' περίπτωση.

Ο μόνος κοντινότερος που μου 'ρχεται αυτή την στιγμή, με καλό γενικώς όνομα απ'όσο γνωρίζω, χωρίς όμως να έχω προσωπική εμπειρία:

ALTER DOGO (Κορολής Δημήτριος Ν.)

Λευκάκια & 6ο χλμ Ναυπλίου - Δρεπάνου, Ναύπλιο, 21100, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
2752061498

Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις :)
Εὐγνώμων! Θερμὰ εὐχαριστῶ.

• Like
Reactions: mareco