Εκπαίδευση ενήλικου σκύλου.

My Etna

Member
14 Σεπτεμβρίου 2018
13
32
49
To Μαλινουά είναι από το Βέλγιο, ο Ολλανδικός ποιμενικός που σου έγραψα είναι από την .... Ολλανδία :D .... Διαφορετικές φυλές, διαφορετικοί χαρακτήρες κλπ. Αν το ψάξεις λίγο ίσως βρεις κάποιες ομοιότητες της μικρής σου με τα Ολλανδικά σε χρώμα, σουλούπι κλπ. Όχι πως έχει κάποια σημασία, κουβέντα κάνουμε :).
Ευχαριστώ για την πληροφορία. Έχεις δίκιο μοιάζει πολύ στα χρώματα με Ολλανδικό αλλά εγώ νόμιζα ότι τα Μαλινουά είναι από την Ολλανδία και όχι από το Βέλγιο ... Άντε πάλι διάβασμα. (και έχω διαβάσει ότι υπάρχει για Μαλινουά... χαχαχα)!!!

• Like
Reactions: dimitris-skg

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Ωπ, καλώς τις γειτόνισσες!! :):)

Δεν έχω να σου δώσω άλλη χρήσιμη συμβουλή σχετικά με την εκπαίδευση, οι προηγούμενοι με κάλυψαν κ με το παραπάνω...
Αν οι βολτάρετε στη Φωκίωνος, οι "ειδικοί" πάνε κι έρχονται... Μην ακούς κανέναν, η μ@λ@κία πάει σύννεφο... Να φιλτράρεις τα πάντα... Και για κανέναν λόγο μην μπεις στο τριπάκι να τη λύσεις για να παίξει με τα άλλα σκυλιά επειδή έτσι κάνουν και οι άλλοι...
Καλωσήρθατε στο φόρουμ κ να σου ζήσει ο κορίτσαρος!!

My Etna

Member
14 Σεπτεμβρίου 2018
13
32
49
Ωπ, καλώς τις γειτόνισσες!! :):)

Δεν έχω να σου δώσω άλλη χρήσιμη συμβουλή σχετικά με την εκπαίδευση, οι προηγούμενοι με κάλυψαν κ με το παραπάνω...
Αν οι βολτάρετε στη Φωκίωνος, οι "ειδικοί" πάνε κι έρχονται... Μην ακούς κανέναν, η μ@λ@κία πάει σύννεφο... Να φιλτράρεις τα πάντα... Και για κανέναν λόγο μην μπεις στο τριπάκι να τη λύσεις για να παίξει με τα άλλα σκυλιά επειδή έτσι κάνουν και οι άλλοι...
Καλωσήρθατε στο φόρουμ κ να σου ζήσει ο κορίτσαρος!!
Αχ μεγαλη παρηγορια. Γιατι εγω τρεμω να την λυσω και τους βλεπω ολους χαλαρους και εχω τυψεις που δεν την αφηνω να παιξει ελευθερη. Ασε που με εκνευριζει που τα αφηνουν ελευθερα ακομα και οταν ξερουν οτι ειναι επιθετικα με τα αλλα σκυλια. Μονο μια φορα την αφησα (αναγκαστικα)γιατι καποιο της επιτεθηκε και εχοντας τη στο κοντο λουρι ηταν σε μειονεκτικη θεση.Τα ακουσα βεβαια μετα γιατι το κοριτσι μου δεν κολωνει και το εβαλε κατω το αλλο. Γενικα αποφευγω τις ωρες που βγαινουν ολοι στη Φωκιωνος γιατι μαλλον στρεσσαρετε περισσοτερο. Ευχαριστω για την εμψυχωση!!! Βοηθαει πολυ!

• Like
Reactions: myEnzo

My Etna

Member
14 Σεπτεμβρίου 2018
13
32
49
IMG-20190510-WA0004.jpg 20190511_164540.jpg received_1957438371015848.jpeg Περασε ενας χρόνος με το κορίτσι μου . Έχουμε κάνει αλματα στη συμπεριφορα. Δεν κυνηγαμε γάτες, δεν ειμαστε νευρικές με τους ανθρώπους, ακούμε εντολές. Μάλλον νιωθουμε ασφαλείς... Ελπίζω και πολύ χαρούμενες!:):p:p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog