Εκπαίδευση δημοσίως με λυτά σκυλιά

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Καθόλου υπερβολικός δεν γίνεσαι φίλε μου,όλοι όπως βλέπεις λίγο πολύ αντιμετωπίζουμε τέτοιου είδους προβλήματα!
Εγώ στην περιοχή που μένω είναι κάποιοι κύριοι που βγάζουν βόλτα τα σκυλιά τους ελεύθερα,ούτε λόγος για λουράκι εννοείται!Τα βγάζουν μάλιστα και παρέα,οι 4 τους(σκύλοι και αφεντικά)!Δυστυχώς τα σκυλιά δεν είναι εκπαιδευμένα,καθόλου μάλιστα σε βασικές εντολές και με αποτέλεσμα όταν βγάζω έξω το σκύλο μου είμαι αναγκασμένος να πέφτω επάνω τους και φυσικα τα σκυλιά τους τρέχουν πάνω στο δικό μου κατευθείαν,να παίξουν θέλουν εντάξει το αναγνωρίζω αυτό,δεν είναι επιθετικά αλλά δεν γνωρίζω τίποτε απολύτως για την υγεία αυτών των σκυλιών συν το ότι το δικό μου είναι κουτάβι οπότε δεν θέλω να το φέρνω σε επαφή με ξένα σκυλιά!!Να τους το επισημάνω δεν θα καταλάβουν καθότι ο ένας είναι παππούς και λέει "ε σκυλιά είναι αστα να παίξουν",δεν θέλω κύριε μου όμως να παίξουν με τα σκυλιά σου,και επιτέλους μάζεψέ τα να κάνω ήσυχα την βόλτα μου!!Μέχρι και τις ώρες της βόλτας μας αλλάξαμε για να μην πέφτουμε επάνω τους!!

Υ.Γ συν του ότι το κουτάβι μου είχε κολλήσει και ένα είδους δερματίτιδας απο τα συγκεκριμένα σκυλιά (αφού ήταν και με τα μόνα που ήρθε σε επαφή) και ταλαιπωρήθηκε με φάρμακα κτλ.

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
αυτουνού με το λυτό ροτβάιλερ, του έβαλες τις φωνές?
Αυτουνου με το ροτβαιλερ και χωρις μπλουζα, ενα 'δεστονα' προλαβα να πω, μετα 'τον κρατας? τον εχεις' (γιατι οργιαζε κ ο δικος του κ ο δικος μου) και εφυγα αρων αρων...μεσα στα γαυγισματα κ τα γρυλισματα τι συζητηση να κανεις!

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Και ξαναλεω, αν ελεγχεται δεν με ενοχλει... Και για τον χ,ψ λογο που μπορει να με ενοχλησει ζηταω απτο αφεντικο να το κρατησει λιγο κοντα του μεχρι να περασω και ολα οκ... Αλλα να βλεπεις σκυλια να τρεχουν καταπανω σου απο το πουθενα χωρις να υπαρχει καποιος να τα ελεγχει, ε, τρομαζεις, τρομαζεις κ τον δικο σου σκυλο και ηρεμος ναναι θα προκαλεσεις νευρικοτητα...

fotis1960

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2008
365
68
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Εγω θα σου συνηστουσα να τους ριξεις κανενα δυναμιτακι.
Δεν χρειαζεται να πας κοντα.
Ειμαι σιγουρος,οτι θα χεστουν απανω τους,
και θα γραψουν και τον εκπαιδευτη εκει που δεν πιανει μελανι.
Μπορει να ακολουθησει και αυτος τα σκυλια στην χρεια.
:)

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
το off-leash ειναι απαραδεκτο απο οποιον το κανει σε μερος που υπαρχει η ελαχιστη πιθανοτητα να συμβει το παραμικρο!

οσο και να ελεγχεις ή νομιζεις οτι ελεγχεις τον σκυλο σου...παντοτε κατι μπορει να συμβει...επισης "Εσυ" μπορει να ελεγχεις πραγματικα τον σκυλο σου...ο αλλος απεναντι σου?

στην Ελλαδα ειμαστε πολυ του off-leash...γιατι ειμαστε μαγκες.

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Αυτοι οι τυποι θελουν ενα πραγμα μονο. Την ιδια αντιμετωπιση που παρουσιαζουν. Σκας εκει με ενα ακοινωνητο , κυριαρχικο, γεροδεμενο σκυλο (Τοσα,πιτμπουλ, bandog και δεν ξερω και εγω τι αλλο) και τον αφηνεις να αρπαξει για λιγο το σκυλο του, ωστε να παρει ενα μαθημα ο τυπας, τι τραβας εσυ καθε φορα που τον συναντας. Το ροτβαιλερ δεν φταιει σε καμμια περιπτωση αλλα ο μ@λ@κ@ς που ξερει οτι ο σκυλος του αποτελει κινδυνο για τα αλλα σκυλια και συνεχιζει να τον εχει λυτο.
Παλια, ειχα δωσει ενα τετοιο μαθημα σε μια κυρια που ειχε εναν απιστευτα ομορφο γερμανικο ποιμενικο, αλλα νομιζε οτι θα ειναι και ο νταβας του παρκου. Δυστυχως εβαλε μυαλο με τον ασχημο τροπο!!!
το σκυλακι γιατι να την πληρωσει?
πας αφηνεις το σκυλο γυρνας και τα λες με τον ιδιοκτητη σε οτι τονο και υφος θελει.
η λυση που προτεινεις και εχεις κανει για εμενα ειναι λαθος.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.417
10.621
Athens
Σοδομα και Γομορα! :eek::paja1:
Αμεσο μπαν και στις τρεις ακατανομαστες κυριες! ΟΥΣΤ :mad::cool:
Οι σκρόφες στις συναντήσεις στα Βασιλικά δεν έρχονται και κλαίγονται για ότι είναι νωρίς, άγρια χαράματα, κάνει κρύο, έχει λάσπες, θα λερώσει το τακούνι, θα φύγει η μάσκαρα και τέτοια... Άμα τις δεις σε σκυλοβόλτα στις 6 το πρωί θα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται...τς-τς-τς

(πολύ θα το φχαριστηθώ ο τύπος να είναι με μουστάκι και με χοντρή χρυσή καδένα να ουμ!)

ΟΝ topic τώρα - ένα τέτοιο σκυλί με μάγκα ιδιοκτήτη ξεσκίστηκε πέρυσι στη γειτονιά μου με ένα άλλο που ήταν μεν στο λουρί αλλά του την έπεσε το πρώτο. Και τα δύο πήγαν για ράματα.

Εγώ τον τύπο, εάν το κάνει κατ' επανάλειψη και είναι ανεπίδεκτος μαθήσεως θα τον ενημέρωνα περί παρανομίας και συστάσεων κλπ. και εάν δεν έβαζε μυαλό θα έπραττα τα δέοντα στο αστυνομικό τμήμα. Ε δεν θα με κάνει να αλλάξω σπίτι και γειτονιά!

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Συμφωνω vrmode αλλα οπως ειπα δεν τον εχω πετυχει μονος μου... δυο φορες γυρισα σπιτι να αφησω τον Ερμη κ να ξαναπαω αλλα δεν τον προλαβα... Εχω την εντυπωση οτι νομιζει οτι τον ελεγχει αλλα και μονο που δεν μπορει να τον συγκρατησει οταν βλεπει τον Ερμη να του γρυλιζει, ε, τι να πω... Οσο για καδενα και μουστακη δεν εχει! Ενημερωτικα...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97