Και επειδη εχω νευρα αυτη τη στιγμη και αφου δεν μπορω να ξεσπασω αλλου, θα ξεσπασω εδω! Περιστατικο χθες: σε πεζοδρομο ενας τυπας με δυο ντοπερμαν λυτα και τα εκπαιδευε (τα αφηνε να τρεχουν, τα φωναζε κοντα του, γυριζαν κτλ...). Ενταξει, δεν λεω εκπαιδευμενα μπορει ναναι τα σκυλια, υπακουα πληρως, αλλα ρε γμτ πηγαινε σε ενα κλειστο παρκακι (υπαρχουν μπολικα στην περιοχη) και κανε εκει οτι θες να κανεις! Ειμαι υπερβολικος? Υπαρχουν ανθρωποι που φοβουνται, θελω να παω προς τα εκει με το τρελοσκυλο το δικο μου κ δεν μπορω! Αυτος ο πεζοδρομος ειναι απο την κατω πλευρα του σπιτιου μου, απο τα αριστερα του σπιτιου μου υπαρχουν 3 σκυλια λυτα που τα ταιζει ενας (δεν εχω βρει ποιος ειναι ακριβως) και ειναι η γνωστες αγελες, προστατευουν την περιοχη τους, δεν τολμαει να περασει ανθρωπος με σκυλι, εχουν κανει ντου (επισης σε μηχανες κ αυτοκινητα). Απο τα δεξια του σπιτιου μου ενα παρκο οπου πετυχαινω πολλες φορες τον τυπα με το ροτβαιλερ που μας ειχε δαγκωσει, λυτο να το εκπαιδευει... και απο την πανω πλευρα του σπιτιου μου λεωφορος με μηχανακια (που την αποφευγω γιατι τρελλενεται ο μικρος). ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Αν εσυ με το ροτβαιλερ που ειχε δαγκωσει ενα ασπρομαυρο τρελλο σκυλι (εμεις ειμαστε αυτοι) στην Ηλιουπολη διαβαζεις το forum, μην το αφηνεις λυτο!! Αφου φαινεται οτι δεν το ελεγχεις πληρως και τα κανω κ εγω πανω μου καθε φορα που σας πετυχαινουμε!! Ειμαι υπερβολικος ρε παιδια? Την αλλη φορα πετυχαινω γερο με σκυλι λυτο το οποιο ερχοταν τρεχοντας καταπανω μας (μαλλον για να παιξει) και εγω το εδιωξα γιατι δεν ημουν σιγουρος για τις προθεσεις του και μου εκανε κ παρατηρηση ο γερος!Γιατι φωναζω στο σκυλι και το διωχνω, αφου ειναι ακακο.. Ε, οτι κ να του ειπα δεν το μαζεψε τελικα κ συνεχισε ακαθεκτος με τα χερια πισω απο την πλατη.. Ενταξει, ξεσπασα λιγακι, αλλα την επομενη φορα που θα δω λυτο σκυλι με αφεντικο, θα το αφησω να ερθει, να αρπαχτει με το δικο μου κ μετα θα κηνυγαω το αφεντικο να μου πληρωσει τον εκπαιδευτη!!
(Α! κ δεν λεω για αυτους που εχουν σκυλια που τα ελεγχουν ή που φαινονται οτι ειναι ηρεμα... αλλα για αυτους που δεν τα ελεγχουν πληρως ή δεν εχουν το νου τους στο σκυλο)
(Α! κ δεν λεω για αυτους που εχουν σκυλια που τα ελεγχουν ή που φαινονται οτι ειναι ηρεμα... αλλα για αυτους που δεν τα ελεγχουν πληρως ή δεν εχουν το νου τους στο σκυλο)
Last edited: