Εκπαίδευση για αποφυγή φόλας

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Η γνώμη μου είναι ότι δεν υπάρχει εκπαίδευση για αποφυγή φόλας και δεν νομίζω ότι υπάρχει εκπαιδευτής που θα εγγυηθεί γι αυτό. Ο τρόπος που εκπαιδεύουν για άρνηση τροφής, ναι είναι αυτός, ο οποίος εγγυμονεί κινδύνους. Το να κάνεις ηλεκτροσοκ σε ένα σκυλί το οποίο υπακούει στο ισχυρότερό του ένστικο για επιβίωση μπορεί να οδηγήσει σε άσχημες και άσχετες συνδέσεις. Υπάρχουν σκυλιά τα οποία είχαν "εκπαιδευτεί" σε αυτό το θέμα και τελικά φύγανε από φόλα. Δεν πιστεύω ότι εσύ θα έχεις πάει για καφέ και θα περάσει ο άλλος και θα πετάξει μια μυρωδάτη μπριζόλα και το σκυλί θα την κοιτάει από μακριά για δύο ώρες.
Το ότι τα σκυλιά δεν τρώνε τα καυτερά είναι μύθος. Δοκιμάστε κάτι πικρό καλύτερα, το οποίο να μην το έχει ακουμπήσει μέλος της οικογένειας. Ακόμα καλύτερα, μάθετέ τα να τρώνε από το πιάτο τους μόνο και να ακούνε τις εντολές ΜΗ και ΆΣΤΟ.
Συμφωνω 100%!
κανενας δεν μπορει να παρει την ευθυνη....χαιρομαι που ξερουμε τελεια το "αστο".....αρκει κουφια η ωρα να την προλαβω.....

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Πριν από δύο εβδομάδες κάναμε ασκήσεις στον εκπαιδευτή όχι άρνησης τροφής, αλλά δυνατότητας ελέγχου του σκύλου όταν υπάρχει κάτι στο δρόμο μας...
Μας έλεγε κάποιος για ένα λαμπραντορ που είχε και το είχε πάει για εκπαίδευση φόλας σε άλλο εκπαιδευτή με ρεύμα. Το λαμπραντόρ έτρωγε ρεύμα και φαγητό ταυτόχρονα... δεν καταλάβαινε τίποτα μπροστά στο φαγητό...!!
το βιονικο σκυλι!!! :p :p

mitseas13

New Member
29 Ιανουαρίου 2013
3
0
se mia sizitisi pou eixa menan filo mou gia tin antimetopisi tis folas mou eipe pos to skili tou eixe mathei kai etrwge mono xira trofi me ligi kanela.me afton ton tropo eixe sindiasei to fagito me to arwma tis kanelas.otan to eida den to pisteva!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
se mia sizitisi pou eixa menan filo mou gia tin antimetopisi tis folas mou eipe pos to skili tou eixe mathei kai etrwge mono xira trofi me ligi kanela.me afton ton tropo eixe sindiasei to fagito me to arwma tis kanelas.otan to eida den to pisteva!!!
Δηλαδή το μπιφτέκι στον δρόμο επειδή δεν έχει κανέλα δεν θα το φάει;
Δεν νομίζω φίλε μου.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.746
7.269
Κάπου πρόσφατα έλεγε η jac για ευεργετικές ιδιότητες της κανέλας (σε μικρές ποσότητες), κάτσε να το ψάξω.

Το βρήκα:
H κανέλα έχει αντιμυκητικές αντιβακτηριακές ιδιότητες. Σε ενα σεμινάριο της σχολής μας είπαν οτι υπάρχουν μελέτες που έχουν αποδείξει την ικανότητα της κανέλας να βοηθήσει στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα των σκύλων που πάσχουν από διαβήτη. Είναι δηλαδή μια ''φυσική θεραπεία'' για το διαβήτη, περίπου σαν την ινσουλίνη. έχει και αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες που επιτρέπει τη σωστή κυκλοφορία του αίματος σε όλα τα κύτταρα του σώματος μειώνοντας έτσι σημαντικά τον πόνο της αρθρίτιδας σκύλων. Επιπλέον ανακουφίζει από τη δυσπεψία, φούσκωμα και στομαχικές διαταραχές. Καθαρίζει τα παράσιτα, του μύκητες, βακτήρια και άλλους μικροοργανισμούς από το στομάχι και τα έντερα του σκύλου και ετσι αφομοιώνει καλυτερα την τροφή.
Βοηθάει και στα αερια!

Κάποια σκυλάκια μπορεί να είναι αλλεργικά στην κανέλα θα το καταλάβετε γιατί θα ξύνεται!

Εγώ βάζω κανέλα στο φαγητό σε μικρή ποσότητα γιατί εχω δει οτι την λατρεύει και τρώει το φαί με χαρά!

(για τους διάφορους που θα σπεύσουν να μου που διάφορα να πω οτι είναι πληροφορίες απο σεμινάριο της κτηνιατρικής με θέμα τα μπαχαρικά στην ζωή του σκυλου το οποίο παρακολούθησα....ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!)

Last edited:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
@mitseas13
κάντε ένα τέστ απουσία του φίλου σου με λίγο μπιφτέκι και πές μας,οκ?
και όχι μέσα στον χώρο του σκύλου καλύτερα ,κάπου έξω...

mitseas13

New Member
29 Ιανουαρίου 2013
3
0
to skili (likoskilo) itan tis dioxi narkwtikwn (tis alvanias) kai gia kapoio logo eprepe na to dwsoun kai etsi to pire o filos mou!sto skili oti kai an tou erixnes poli apla den to plisiasze,gavgize kai efevge.enw an erixnes ligo kanela sto idio pragma to exafanize.den xerw pos tou to mathane alla epiase!to dokimasame sto perivalonta xoro enos ergostasiou opou kai vriskete.

Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Προσοχή με την κανέλα. Είναι τοξική σε μεγάλη δόση και πολλοί υποστηρίζουν οτι ακόμα και μικρές δόσεις σε καθημερινή βάση είναι επικίνδυνες.

tzes007

Well-Known Member
3 Νοεμβρίου 2012
199
0
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
mitseas13 Για πες μας, αν είναι οι αλβανοι και δίνουν εκπαιδευμένα σκυλιά τις δίωξης να τα παίρνουμε απο αυτούς, να μην τρέχουμε και τα εκπαιδεύουμε Αθήνα

mitseas13

New Member
29 Ιανουαρίου 2013
3
0
tzes 007 esi ti pisteveis,na itan kalo to skili kai na toeixan gia xekama?kai stin teliki egw eipa enan tropo antimetopisis tis folas pou mou eipan kai an thelete to dokimazete.etsi kai allios egw den exw skili giana me endiaferi proswpika esas ipotithete oti sas niazei pou exete skilo.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul