thanks στον "αντιπαλο" τοτε!!Εγώ ήμουν σαν αυτούς που έτρεχαν γυρω γυρω φωνάζωντας! Ακολουθούσα εντολές. Η εντολή ήταν μια. Τραβας από την αρχή μέχρι και την ώρα που θα τελειώσει η κρίση..... Σαφέστατη νομίζω
Last edited:
thanks στον "αντιπαλο" τοτε!!Εγώ ήμουν σαν αυτούς που έτρεχαν γυρω γυρω φωνάζωντας! Ακολουθούσα εντολές. Η εντολή ήταν μια. Τραβας από την αρχή μέχρι και την ώρα που θα τελειώσει η κρίση..... Σαφέστατη νομίζω
Το ξέρω. Αλλά μου παριστάνει τον πονηρό, κατάλαβες...Ήταν κατειλειμένος και ετρωγε πίτα...γύρο με Θεσσαλονικείς κυρία μου...
Χαχαχα
Στην δική του κατηγορία.Απο οτι καταλαβα απο τον Ζουζουνο πηραν 4 σκυλοι μονο μερος στην εκθεση??
Φιλε Κυργιακο εμεις παιζαμε στην κατηγορια9-12 αρσενικων και βγηκαμε 4η απο τους 4 σεμμετοχοντες,με τον Λουπακο να ειναι 10 μηνων.Στελιο οσο καλη σωματικη διαπλαση και να εχει ενας σκυλος δεν γινεται να δειχνει 14 μηνων.Μην ξεχνας οτι δεν ειναι λιγοι που δηλωνουν τα σκυλια 20-30 μερες μικροτερα ωστε να παιζουν σε μικροτερες κατηγοριες και να κερδιζουν.Ελπιζω να γινεται ελεγχος της ημερομηνιας γεννησης ωστε να παιζουν τα σκυλια στις κατηγοριες του και να μην ειναι οτι δηλωνουν.
Ωραια η εκθεση με χαλασε που αργησε να ξεκινησει 1.5 ωρα και δεν καταφερα να την δω ολη γιατι ο μικρος κουραστηκε.
Your message has been delivered....Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Γιωργο Λεβαντη που μου κατεβασε το σκυλο με χαρα και υπομονη.
Φυσικα και ειδα την διφορα,θα κατεβουμε στην επομενη κ εμεις.Ειδα τον Λουπο και ηταν πολυ ωραιος.Εσυ δεν ειδες διαφορα σε σωματικη διαπλαση του δικου σου με τα αλλα 3?Ο δικος σου ηταν ο μονος σκυλος που ειπα οτι ειναι μου φαινεται σε αυτη την ηλικια.Ισως και να εχω απειρο ματι τι να πω.Λογικα στην επομενη θα παιξουμε μαζι αν κατεβεις
That's the spiritΖηταμε συγνωμη και την κατανοηση σας γιατι ηταν η πρωτη μας εκθεση και δεσμευομαστε για ακομα καλυτερες διοργανωσεις στο μελλον