Εκθεση μορφολογίας & KORUNG Γερμανικού Ποιμενικού

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Την κατηγορια 9-12 αρσενικων την ειδε κανεις?Μου φανηκαν λιγο μεγαλα για την κατηγορια να το πω κοσμια.Εκτος αν τα ταιζουν στεροιδη μονο και φαινονται 14 μηνων.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
για να πάρει ένα γ/π τον χαρακτηρισμό ''εξαίρετος'' θα πρέπει να έχει και εργασία...
γι΄αυτό στην φυλή το ''πολύ καλός'' είναι στην μορφολογική κρίση ισάξιο με το ''εξαίρετος'' των άλλων φυλών.
Σε ευχαριστώ πολύ! Η αλήθεια είναι οτι απόρησα και θαύμασα τον κριτή για την αυστηρότητα του :rolleyes:.. Πως φαίνεται το νεούδι στις εκθέσεις της φυλής αυτής ε?

Στέλιο σε ευχαριστω πολύ! Ο χειρισμός των γπ με ειχε ξενίσει αρκετά! Αλλά όπως είπα πρώτη φορά και σαφώς δεν εχω αντιληφθεί και κατανοήση τις ιδιαιτερότητες και τις απαιτησεις της συγκεκριμένης φυλής τουλαχιστον ως προς το εκθεσιακό κομμάτι! :)

Σωστή η κυρία αλλά μη ξεχνάμε και τον εκτελών στα παραγγέλματα της εν λόγω κυρίας!!! Πόσα κιλά ιδρώτα έριξε ο άνθρωπος? Ηρωας!!!!!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Την κατηγορια 9-12 αρσενικων την ειδε κανεις?Μου φανηκαν λιγο μεγαλα για την κατηγορια να το πω κοσμια.Εκτος αν τα ταιζουν στεροιδη μονο και φαινονται 14 μηνων.
Ποιότητα και σωματική διάπλαση σκύλου Κυριάκο!
Αν έχουν κεφάλες, αν έχουν στήθος με βλέψεις για καλό άνοιγα, αν έχουν λεκάνες βαρβάτες,, κόκαλα καλά, τρίχωμα και τύπο δεν θέλει και πολύ...

Εδώ βλέπεις στην 2-3μηνη τοκετοομάδα διαφορές αισθητές!
Μπορείς να ξεχωρίσεις τον κεφάλα από το πιο νορμαλ κεφάλι κτλ.

Σωστή η κυρία αλλά μη ξεχνάμε και τον εκτελών στα παραγγέλματα της εν λόγω κυρίας!!! Πόσα κιλά ιδρώτα έριξε ο άνθρωπος? Ηρωας!!!!!
Έλα πες το, αυτούς τους χαζούς που τρέχουν γύρω γύρω και τσιροκοπάνε και χωροπηδάνε για να τσιτώσει ο σκύλος...
Χαχαχα:p
Εεεμ το handling έχει ιδρώτα...

Last edited:

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Ωραια ηταν, ευχαριστω τα παιδια που ηρθαν(mareco,takisft aliki_s) και με βοηθησαν.
Ολα καλα μεχρι την στιγμη που μου ειπαν για το δοντι.(λειπει το p1:confused:)
θα κανονισω για ακτινογραφια να δουμε τι εγινε.
Απαραδεκτος ο zouzounos,για δευτερη φορα πουλησα τον σκυλο μου(μετα το ΒΗ που και εκει δεν τον βοηθησα).....ξενερωσα με αυτο που εγινε και δεν εκανα διπλο χειρισμο και τον αφησα ξεκρεμαστο....
θελει προπονηση βεβαια και φανηκε οτι τα αλλα πηγαιναν ρολοι και ο δικος μου βολτα:).
το θετικα ειναι ειναι οτι πηρε πολυ καλος οπως ολα τα σκυλια,δυνατο κεφαλι,πολυ καλο μπροστινο,ραχη δυνατη,γωνιωσεις σουπερ(δεν στηθηκε ουτε μια φορα)λεκανη πολυ καλη
το μονο αρνητικο που ειπε ειναι το πισω συστημα δεν δινει την απαιτουμενη δυναμη και δεν ειναι σε "φορμα" σημερα. 4ος απο τους 4.
πολυ ωραιες φωτο thanks!

ωραιο βρωμικο ειχε

Last edited:

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.037
Αθήνα
Πάντως, αν λάβουμε υπόψη μας ότι απαιτείται για πολλή ώρα τροχασμός του σκύλου, για να μπορέσει να κριθεί, τότε και ο διπλός χειρισμός φαίνεται δικαιολογημένος και απαραίτητος.

Το πρόβλημα για μένα είναι ότι ενώ τα εκτροφεία οργανώνουν τον διπλό χειρισμό ¨επαγγελματικά", ο απλός ιδιώτης δεν έχει αυτή την δυνατότητα (όχι όλοι τουλάχιστον).

Με αποτέλεσμα να διαμορφώνονται αντικειμενικά άνισες συνθήκες μεταξύ των εκθετών.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Θ'ακούς άλλη φορά, που σου λέω να μην μασουλάει τσιμεντόλιθους; :mad:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Συγχαρητήρια!Δεν πειράζει την επόμενη καλύτερα θα είναι!

To p1 είναι το μικρό ακριβώς μετά από το σκυλόδοντο?

Λείπει ή το 'σπασε?

Θ'ακούς άλλη φορά, που σου λέω να μην μασουλάει τσιμεντόλιθους; :mad:
Μπορεί να λείπει απλά!Να μην έχει φυτρώσει!

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
στις προηγουμενες εκθεσεις (2)εκει ηταν αλλα και στα απορτ και στα δαγκωματα που κανουμε.
εχει μια μανια με τις κοτρωνες,θα παει για εξεταση στον γιατρο και θα μαθουμε

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.037
Αθήνα
Εγώ σε ευχαριστώ πολύ. Αν είχα έρθει και με το αυτοκίνητο σου, όπως μου πρότεινες, θα μιλούσαμε για μια Κυριακάτικη εκδρομή, με όλα πληρωμένα και την καλύτερη παρέα.:)

Μην το παίρνεις πάνω σου. Έκανες ότι καλύτερο μπορούσες.
Εδώ σε μένα κόπηκαν τα πόδια όταν άκουσα για το δόντι...:(

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Ωραια ηταν, ευχαριστω τα παιδια που ηρθαν(mareco,takisft aliki_s) και με βοηθησαν.
Απαραδεκτος ο zouzounos,για δευτερη φορα πουλησα τον σκυλο μου(μετα το ΒΗ που και εκει δεν τον βοηθησα).....ξενερωσα με αυτο που εγινε και δεν εκανα διπλο χειρισμο και τον αφησα ξεκρεμαστο....
θελει προπονηση βεβαια και φανηκε οτι τα αλλα πηγαιναν ρολοι και ο δικος μου βολτα:).
το θετικα ειναι ειναι οτι πηρε πολυ καλος οπως ολα τα σκυλια,δυνατο κεφαλι,πολυ καλο μπροστινο,ραχη δυνατη,γωνιωσεις σουπερ(δεν στηθηκε ουτε μια φορα)λεκανη πολυ καλη
το μονο αρνητικο που ειπε ειναι το πισω συστημα δεν δινει την απαιτουμενη δυναμη και δεν ειναι σε "φορμα" σημερα. 4ος απο τους 4.
πολυ ωραιες φωτο thanks!

ωραιο βρωμικο ειχε
zouzoune από τα ωραιότερα post σου! Εγώ από τη μεριά μου μόνο μπράβο μπορώ να σου πω, να μην αφηνεις τον Ρουντακο να τρωει πέτρες και σίδερα (ο Κουταλιανός σου) και να μην απογοητεύεσαι όταν κάτι παει στραβα! Αυτά μας πεισμώνουν! :)

Στέλιο ξέρεις ήμουν πολύ αρνητική με το double handling! Και αυτό γιατι έχω πάει μόνο σε εκθέσεις του ΚΟΕ και ΟΚΑ και εκει το double handling είναι απλά πηγή βαβούρας.
όμως παρακολουθώντας την έκθεση κατάλαβα τον λόγο.... Ήρωες ειναι μωρε τα παιδιά!!!!! οχι χαζοι!!

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
ο φωτογραφος παντως με την τοση δα μηχανη κανει θαυματα!!!μου εχει στειλει ενα καρο φωτο,περιμενω και το βιντεο!!
mareco 's fotografy

Last edited:

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
το p1 είναι το μικρούλι δοντάκι αμέσως μετά τον κυνόδοντα...
επειδή έχει πολύ μικρή ρίζα είναι πολύ εύκολο να φύγει σε κάποιο δάγκωμα πέτρας ή ξύλου....
αν έσπασε πρόσφατα, στην ακτινογραφία θα φανεί το υπόλοιπό της ρίζας (αν δεν έφυγε όλο μαζί) θα πάρεις βεβαίωση απο τον ιατρό σου και θα συνεχίσεις να κατεβαίνεις στις εκθέσεις κανονικά προσκομίζοντάς την στους κριτές...

αν έφυγε πριν καιρό, μπορεί η ρίζα να έχει απορροφηθεί απο τον οργανισμό ή να έχει κάνει κάποιο οστέωμα... οπότε είναι πιο δύσκολο να βεβαιωθεί η προηγούμενη ύπαρξη του δοντιού....
επίσης την περίπτωση του οστεώματος πιθανά ο ιατρός να συστήσει αφαίρεσή του....

μη σκάς όμως...όλα καλά..:D

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
στις προηγουμενες εκθεσεις (2)εκει ηταν αλλα και στα απορτ και στα δαγκωματα που κανουμε.
εχει μια μανια με τις κοτρωνες,θα παει για εξεταση στον γιατρο και θα μαθουμε
To θέμα είναι να μην λείπει!Δηλαδή να έχει κενή θέση εκ γεννετής!Αυτό θα σήμαινε πρόβλημα εκτροφικά!

Εφόσον λες ότι το είχε σημαίνει ότι η οδοντοστοιχία είναι οκ απλά το έχασε/έσπασε κάπου και μπορείς να κάνεις αυτό που λέει η TARA θα είναι το ιδανικό!Αν δεν εμποδίζει και τον ίδιο στην καθημερινότητα του μικρό το κακό!

Φώτη μου αρέσει ο Ρούντ και χτυπάω το κεφάλι μου που δεν κατέβηκα Αθήνα!
Μου έλεγε ο Βασίλης άντε έλα και έλα...:mad:

BOYAR

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2010
240
6
4ος στην έκθεση 1ος στην καρδιά μας...... Μακραν ο καλυτερος και ο πιο όμορφος σκύλος και μακραν το πιο καλό παιδί ο ιδιοκτήτης .... Ο ruud πήρε κρίση (εξαιρετοs)πολυ καλός και θέση στο βαθρο με μετάλλιο ...και δεν σηκωνω και κουβέντα

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Γιωργο Λεβαντη που μου κατεβασε το σκυλο με χαρα και υπομονη.
το βραδυ θα ανεβασω βιντεο και φωτο
σορυ για το σπαμ αλλα ο φανταστικος μοντ εχει πιασει με την καμερα και το δοντι που λειπει.
για αλλη μια φορα μενω εκπληκτος!!!
αυτο ειναι που λεμε δεν "του" ξεφευγει τιποτα,μα τιποτα ομως

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
σορυ για το σπαμ αλλα ο φανταστικος μοντ εχει πιασει με την καμερα και το δοντι που λειπει.
για αλλη μια φορα μενω εκπληκτος!!!
αυτο ειναι που λεμε δεν "του" ξεφευγει τιποτα,μα τιποτα ομως
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο φανταστικός μοντ, προσέφερε μόνο τον εξοπλισμό.
Η έμπνευση [και τα εύσημα], ανήκουν στην Αλίκη :D

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Εγώ ήμουν σαν αυτούς που έτρεχαν γυρω γυρω φωνάζωντας! Ακολουθούσα εντολές. Η εντολή ήταν μια. Τραβας από την αρχή μέχρι και την ώρα που θα τελειώσει η κρίση..... Σαφέστατη νομίζω