χαχαχαχαχα αυτό, αλλά δεν θέλω να σου χαλάσω το imageΠες αυτό που θέλεις πραγματικά να πεις...ότι έκανε εμένα, να δείχνω γατάκι...
χαχαχαχαχα αυτό, αλλά δεν θέλω να σου χαλάσω το imageΠες αυτό που θέλεις πραγματικά να πεις...ότι έκανε εμένα, να δείχνω γατάκι...
Σε ευχαριστώ πολύ! Η αλήθεια είναι οτι απόρησα και θαύμασα τον κριτή για την αυστηρότητα του .. Πως φαίνεται το νεούδι στις εκθέσεις της φυλής αυτής ε?για να πάρει ένα γ/π τον χαρακτηρισμό ''εξαίρετος'' θα πρέπει να έχει και εργασία...
γι΄αυτό στην φυλή το ''πολύ καλός'' είναι στην μορφολογική κρίση ισάξιο με το ''εξαίρετος'' των άλλων φυλών.
Ποιότητα και σωματική διάπλαση σκύλου Κυριάκο!Την κατηγορια 9-12 αρσενικων την ειδε κανεις?Μου φανηκαν λιγο μεγαλα για την κατηγορια να το πω κοσμια.Εκτος αν τα ταιζουν στεροιδη μονο και φαινονται 14 μηνων.
Έλα πες το, αυτούς τους χαζούς που τρέχουν γύρω γύρω και τσιροκοπάνε και χωροπηδάνε για να τσιτώσει ο σκύλος...Σωστή η κυρία αλλά μη ξεχνάμε και τον εκτελών στα παραγγέλματα της εν λόγω κυρίας!!! Πόσα κιλά ιδρώτα έριξε ο άνθρωπος? Ηρωας!!!!!
Θ'ακούς άλλη φορά, που σου λέω να μην μασουλάει τσιμεντόλιθους;Ολα καλα μεχρι την στιγμη που μου ειπαν για το δοντι.(λειπει το p1)
θα κανονισω για ακτινογραφια να δουμε τι εγινε.
To p1 είναι το μικρό ακριβώς μετά από το σκυλόδοντο?Ολα καλα μεχρι την στιγμη που μου ειπαν για το δοντι.(λειπει το p1)
Μπορεί να λείπει απλά!Να μην έχει φυτρώσει!Θ'ακούς άλλη φορά, που σου λέω να μην μασουλάει τσιμεντόλιθους;
zouzoune από τα ωραιότερα post σου! Εγώ από τη μεριά μου μόνο μπράβο μπορώ να σου πω, να μην αφηνεις τον Ρουντακο να τρωει πέτρες και σίδερα (ο Κουταλιανός σου) και να μην απογοητεύεσαι όταν κάτι παει στραβα! Αυτά μας πεισμώνουν!Ωραια ηταν, ευχαριστω τα παιδια που ηρθαν(mareco,takisft aliki_s) και με βοηθησαν.
Ολα καλα μεχρι την στιγμη που μου ειπαν για το δοντι.(λειπει το p1)
θα κανονισω για ακτινογραφια να δουμε τι εγινε.
Απαραδεκτος ο zouzounos,για δευτερη φορα πουλησα τον σκυλο μου(μετα το ΒΗ που και εκει δεν τον βοηθησα).....ξενερωσα με αυτο που εγινε και δεν εκανα διπλο χειρισμο και τον αφησα ξεκρεμαστο....
θελει προπονηση βεβαια και φανηκε οτι τα αλλα πηγαιναν ρολοι και ο δικος μου βολτα.
το θετικα ειναι ειναι οτι πηρε πολυ καλος οπως ολα τα σκυλια,δυνατο κεφαλι,πολυ καλο μπροστινο,ραχη δυνατη,γωνιωσεις σουπερ(δεν στηθηκε ουτε μια φορα)λεκανη πολυ καλη
το μονο αρνητικο που ειπε ειναι το πισω συστημα δεν δινει την απαιτουμενη δυναμη και δεν ειναι σε "φορμα" σημερα. 4ος απο τους 4.
πολυ ωραιες φωτο thanks!
ωραιο βρωμικο ειχε
To θέμα είναι να μην λείπει!Δηλαδή να έχει κενή θέση εκ γεννετής!Αυτό θα σήμαινε πρόβλημα εκτροφικά!στις προηγουμενες εκθεσεις (2)εκει ηταν αλλα και στα απορτ και στα δαγκωματα που κανουμε.
εχει μια μανια με τις κοτρωνες,θα παει για εξεταση στον γιατρο και θα μαθουμε
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο φανταστικός μοντ, προσέφερε μόνο τον εξοπλισμό.σορυ για το σπαμ αλλα ο φανταστικος μοντ εχει πιασει με την καμερα και το δοντι που λειπει.
για αλλη μια φορα μενω εκπληκτος!!!
αυτο ειναι που λεμε δεν "του" ξεφευγει τιποτα,μα τιποτα ομως
Ήταν κατειλειμένος και ετρωγε πίτα...γύρο με Θεσσαλονικείς κυρία μου...Σωστός BOYAR
Κι ας μην μας τίμησες στην πίτα