Εκθεση Κ.Ο.Θ.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Omarock αν πατήσεις το πρώτο λινκ σου βγάζει το ηλεκτρονικό έντυπο ;)

Το συμπληρώνεις και μετά πατάς το κουτάκι που γράφει "ΠΛΗΚΤΡΟΛΓΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΕΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ..."

1..jpg

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Ναι οκ,αλλα δοκιμασες να δωσεις σε ποια κατηγορια θα συμμετασχει το σκυλι?δεν γινεται.εννοω τα τετραγωνακια.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Επιτελους,θα ειμαστε τελικα στην εκθεση και επισημα,στειλαμε τις αιτησεις με φαξ και τα χρηματα μεσω τραπεζης,και ο Δαιμωνας με την Ροξυ και την κορη τους Αμαγια θα διαγωνιστουν μεταξυ τους στις 10-10.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Τι καλα αποτελεσματα Νατα?θα ειμαστε εμεις εναντιον του εαυτου μας,ελα Στελιο να πιουμε κανα καφε,ευχομαι μονο να εχουμε καλο καιρο.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Kαλά αποτελέσματα στην ομάδα Ηλία.
Εχεις κανει εμβόλιο kennel couph στα σκυλιά που θα πάνε έκθεση αφού εχεις κουτάβια? στο λέω γιατί εγώ την έχω πατήσει.

Landser

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
74
0
Μαραθωνας
Γνωριζει κανεις καποιο ξενοδοχειο που δεχεται σκυλια κοντα στο μερος της εκθεσης?Ξερω οτι υπαρχουν στην σελιδα του ΚΟΘ καποια προτεινομενα αλλα μηπως γνωριζει καποιος απο πρωτο χερι..Για παραδειγμα που θα μενουν στο αυτοκινητο η' υπαρχει καποιος ειδικος χωρος γι αυτα....?

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
επικοινωνες με τα ξενοδοχεια που αναφερει ο κοε στο σαιτ και ρωτας λεπτομερειες....
μερικά δεχονται εντος δωματιου εφόσον έχεις κρειτ...

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Εχει και ο ΟΚΥΘΕ στη σελιδα του, μιας και η εκθεση αφορα τον Λαγκαδα.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Ο καιρος μια χαρα ειναι αν ειναι σωστα οργανωμενο,εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν γινετε μεσα στον χωρο της εκθεσης στο κεντρο,θα μπορουσαν εκει με λιγη βοηθεια απο σκυλοτροφες,συλλογους,κτηνιατρους,νομαρχια,κτηνιατρικη σχολη,να κανουν παγκοσμια,πανευρωπαικα,και βαλκανικα πρωταθληματα ,δρομοι υπαρχουν κτιρια κενα υπαρχουν,δεν μπορω να καταλαβω.
Εμενα μου ειπαν να παρω τρακτερωτα παπουτσια αν βρεχει,και τεντα καμπιγκ.
Και τι θα πει 30 ευρω,καντο 50 ευρω και μην βγαλεις μια,αλλα να το ξανακανεις μετα με περισσοτερες συμμετοχες και θα ανεβει ψηλα.

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Ο καιρος μια χαρα ειναι αν ειναι σωστα οργανωμενο,εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν γινετε μεσα στον χωρο της εκθεσης στο κεντρο,θα μπορουσαν εκει με λιγη βοηθεια απο σκυλοτροφες,συλλογους,κτηνιατρους,νομαρχια,κτηνιατρικη σχολη,να κανουν παγκοσμια,πανευρωπαικα,και βαλκανικα πρωταθληματα ,δρομοι υπαρχουν κτιρια κενα υπαρχουν,δεν μπορω να καταλαβω.
Εμενα μου ειπαν να παρω τρακτερωτα παπουτσια αν βρεχει,και τεντα καμπιγκ.
Και τι θα πει 30 ευρω,καντο 50 ευρω και μην βγαλεις μια,αλλα να το ξανακανεις μετα με περισσοτερες συμμετοχες και θα ανεβει ψηλα.
Σωστά! Συμφωνω!!!Είμαστε με το άγχος της ομπρέλας!

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Πάντως απο οργάνωση, αν ειναι όπως ήταν και του ΟΚΥΘΕ, δε θα σας αρέσει και πολύ. Μια μεγάλη έκταση περιπου 5 στρέμματα ειναι, (δεν μπορω να υπολογίσω καλά με το μάτι) απο γκαζόν και δέντρα, οι στίβοι χωρισμένοι με σκοινάκια και πουθενά να καλυφθείς απο βροχή. Πραγματικά γτ δε στήνουν ένα κλειστό χώρο, έστω όπως είναι τα λυομενα αντε και καμιά γυψοσανίδα. για τις κρύες μέρες. Οι περισσότεροι (εκτροφείς) έρχονται με τα τροχόσπιτα και τα station vagoon τους, οι άλλοι παπάκια στη βροχή! Δεν παίζει κάτι άλλο.