Μπράβο και από εμένα γιά τον Dante!!!!!!!!Rhapsodie Boheme Twix, (για τους φίλους Dante) CAC CACIB BOB BIG4 17/10/10!!!
Ευχαριστούμε πολύ τον χειριστή μας Γιάννη Βλάχο!! και τι Sophiaouda για το βιντεάκι στους τελικούς!
O επαγγελματιας χειριστης σιγουρα θα παρουσιαζε καλυτερα τον σκυλο ομως εγω κατεβαινω γιατι μου αρεσει να ειμαι μαζι με το τερατακι μου , γιατι ηθελα να παρω μια γνωμη απο ειδικους για την μορφολογια του και οχι γιατι σκοπος μου ειναι τα βραβεια.Ειχα σιγουρα αγχος και αυτο ο σκυλος το καταλαβαινε( ηταν και αυτος ενας λογος που δεν πηγαμε καλα).5) Κοσμά, συμφωνώ και επαυξάνω. Προσωπικά πιθανόν να ήμουν ο χειρότερος απ' όλους. Απλά, στη φάση (και στην ηλικία) αυτή της Μόκας, πιστεύω ότι ήμουν ο μόνος που θα τον εμπιστευόταν για να την χειριστεί. Κάποιοι κριτές (όπως συμβαίνει και σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους) ίσως θέλουν να έχουν απέναντί τους επαγγελματίες που αναδεικνύουν το σκύλο καλύτερα. Κάποιοι άλλοι κριτές, ίσως προτιμούν επαγγελματίες χειριστές (και υποτιμούν, αντίστοιχα, τους ερασιτέχνες ιδιοκτήτες), ώστε να κινείται η δουλειά προς τα εκεί, μιάς και ανήκουν στο ίδιο "κύκλωμα", όπου, στη γενική περίπτωση, ο ένας ίσως να έχει να κερδίσει από τον άλλον.
Εν γένει, όμως, αν έκρινε χειριστές, δικαίως μας έδωσε τις συγκεκριμένες ετυμηγορίες.
μαλλον δεν καταλαβες καλα...δεν εννοουσα τον κριτη αλλα τον επαγγελματια χειριστη που πληρωνει καποιος ιδιοκτητης να τρεξει τον σκυλο του ενω ο ιδιοκτητης παρακολουθει απο εξω απο το ρινγκ.Εννοειται οτι με τον ιδιοκτητη να χειριζεται μονος του τον σκυλο ο σκυλος πρεπει να δεχτει ησυχα και τα δοντια του να δειξει και τα πασπατεματα ,ακριβως επειδη το αφεντικο του ειναι ΕΚΕΙ και θα κανει τον σκυλο να αισθανεται ασφαλης.Καλα Σαμσοκ,σε ποια εκθεση μενει ο σκυλος μονος με τον κριτη(δεν το εχω δει ποτε)?η ποιος ανοιγει το στομα του σκυλου και βλεπει τα δοντια?(αυτο το κανει ο χειριστης,εσυ δηλαδη),οταν πασπατευει τα απαυτα του τον κρατας εσυ(θα μπορουσε να ειναι και ο κτηνιατρος),ποια σκυλια εκτροφειων ειναι ησυχα δηλαδη?
τα μαστιφοειδη σκυλια δεν χρειαζεται να τα παρουσιασεις σαν τα Ροττ η τα Μποξερ τα Τερριε,αυτα πρεπει να ειναι στην τσιτα,εγω με τα Φιλα πηρα συγχαρητηρια για το Χαντλιγκ απο τον κριτη,ξερεις ποτε περπατησα με τον Δαιμωνα τελευταια φορα σε εκθεση?πριν 4 χρονια,ποτε δεν εχω κανει προπονηση ποτε την Ροξυ την πηρα απο το χωραφι και πηγαμε δεν ειχε παει ποτε(αρπαξε και την Μαγια του Κωστα στο ρινγκ)ο Κωστας εβαλε ΛΟΥΡΙ πρωτη φορα στην Μαγια την ημερα της εκθεσης και περπατησε χωρις προβλημα.
Oχι, πολλες φορες βλεπουμε τον κριτη να το κανει ...δλδ (πεταγομαι και γω) τα δοντια τα δειχνει μονο ο χαντλερ (γιατι εγω αλλα εχω δει)
Δεν ειπα να μην πασπατευει...καλα τα λετε (για φυλαξη κλπ)
αλλα με πιο αλλο τροπο θα μπορει να κρινει ο κριτης αν δεν πασπατευσει λιγο?