Εκθεση ΚΟΕ 16-17/10/2010 CAC & CACIB

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Αν δεν πιεζει καποιος δεν γινεται τιποτα,κοιτα ποσες συμμετοχες ειναι απο το φορουμ,δεν ειναι και λιγες,αν αυτοι που πανε γυρισουν ευχαριστημενοι θα πανε και αλλοι,αλλα αυτοι εκει κανουν ισα ισα αυτα που πρεπει(με το ζορι),τζαμπα υπαρχει Τεο,ειδικα τωρα.
Καλα αυτες οι τιμες που βαζουν πολλοι στο εξωτερικο ειναι για τα ματια,αστους να λενε δεν ειναι αυτες οι τιμες,ας το ψαξει καλυτερα ο φιλος δεν μπορει να ερχεται Φιλα απο την Βραζιλια απο το κεννελ Ιτανχαντου(θρυλος εκτροφεας) μεχρι εδω με ολα τα εξοδα με 1700 ευρω και αυτος να ζηταει 2500 ευρω για ρατσα αρκετα διαδεδομενη,ο προεδρος του Φιλα Κλαμπ Γερμανιας ζηταει και αυτος 2500-3000 και τα σκυλια του ειναι μαπα,αλλα προεδρος σου λεει ο αλλος,καλο Μπουλμαστιφ στην Γερμανια παιρνεις και με 800 ευρω,αλλα να ψαχνεις καλο σκυλι και οχι μεγαλο ονομα.

silk

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
440
3
41
Kinetta
εδω δεν εχουμε να φαμε...να κανουμε εκθεσεις επιπεδου Αγγλιας και Γερμανιας ψαχνουμε...

Ηλια,δεν υπαρχουν χρηματα.:)(το τζαμπα πεθανε!).

...χθες συζητουσα με 2 φιλους (απο τον κυνολογικο χωρο)...μεταξυ αλλων ειπαμε οτι στην Νορβηγια (π.χ) ενα κουταβι της φυλης που με ενδιαφερει κανει περι τα 2 με 2,5 χιλιαρικα euro...στην Ελλαδα το δινεις 1000 euro και σε λενε και κλεφτη...

ομως αυτη ειναι (ευχομαι καποτε να αλλαξει) η αγοραστικη μας δυναμη...κακα τα ψεματα.

λοιπον,μην κανουμε ονειρα που δεν μπορουμε -ακομα- να τα υλοποιησουμε.
Μην το συνεχίζουμε, λεφτά βρίσκονται, αν είχε 10 ευρώ είσοδο ή 20 αν είχες μαζί με τον σκύλο οι περισσότεροι θα τα δίναμε διότι είναι από τις λίγες εκδηλώσεις που αφορούν την οργανωμένη κυνοφιλία.
Άσχετα βέβαια, που αν έχουμε παρατηρήσει ο κόσμος (ο απλός επισκέπτης) μειώνεται. Αυτό δεν έχει κάνει σε κανέναν εντύπωση?

Μια χαρά μπορούμε να υλοποιήσουμε, μην μιλάμε γενικόλογα και αόριστα για χάρην εντυπωσιασμού.
Ξεκάθαρα και συγκεκριμένα, να μπορούν και οι έχοντες αντίθετες ιδέες να απαντήσουν.

Δηλαδή όλες οι εταιρείες σκάνε ένα σωρό χρήματα για διαφημίσεις σε περιοδικά, pet shop, TV, και θα τα λυπηθούν στην έκθεση που γίνεται κάθε χρόνο?
Ποιοί θα δεν θα έδιναν χρήματα για ένα περίπτερο? Οι εκπαιδευτές? Οι κτηνιατρικός σύλλογος? Τα pet shop?
Δοκίμασε κανείς να τους προσεγγίσει και έφαγε πόρτα?

Εικασίες κάνουμε, ο καθένας ότι πιστεύει γράφει, ας μη προδικάζουμε τίποτα εφόσον δεν έχουμε κάνει την παραμικρή προσπάθεια..

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Silk ξερεις εαν και ποσες προσπαθειες εχουν γινει?...εγω δεν ξερω,παρακαλω οποιον γνωριζει να αναφερει καποια παραδειγματα.

επισης μπορουμε να αναλυσουμε πολλα επι ωρες...απλα πλεον βαριεμαι...καποτε που ημουν πιο νεος,εγγραφα με τις ωρες...τωρα γερασα.:rolleyes::D

Ηλια,το Bullmastiff ευτυχως δεν ειναι αρκετα διαδεδομενη φυλη.

οσο για τον αν μπορεις να βρεις καλο Bullmastiff απο Γερμανια με 800 ευρω κλπ...αν θελεις μπορουμε να συνεχισουμε την συζητηση σε ενα νεο θεμα,σχετικο με τα παραπανω.

ανοιξε ενα νεο θεμα γιατι ειμαστε ηδη offtopic.ισως καποιος Mod να τα μεταφερει.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
και τι να πεί κανείς για τους χώρους...

όλοι ξέρουμε ότι οι χώροι που γίνονται οι εκθέσεις στην Αθήνα είναι πολύ προβληματικοί και απο άποψη διαθέσιμης επιφάνειας (ειδικά στον Μαραθώνα) αλλά και απο την δυνατότητα πρόσβασης του κόσμου σε αυτές.Με συνέπεια αυτά τα δύο απο μόνα τους να μειώνουν και την σημασία και την προβολή μιας τέτοιας έκθεσης αλλά και την συμμετοχή του κόσμου .

''Μόνοι μας'' περιθωριοποιούμε την έκθεση...
Οι εκθέσεις θα έπρεπε να είναι στο επίκεντρο της ζωής μιας πόλης αλλά δυστυχώς και εδώ εφαρμόζουμε το αθάνατο....''όλοι μαζι και ο ψωριάρης χώρια''.........με αποτέλεσμα ο μη ''μυημένος'' στον χώρο των εκθέσεων να θεωρεί ότι οι εκθέσεις είναι γεγονότα που αφορούν ένα πολύ κλειστό κλάμπ ανθρώπων....

γειά σου γέροTeo....!!:D

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
επειδή αναφέρετε ότι τα καταστατικά δεν χρειιάζονται την έγκριση της δικαστιίκης αρχής και μου ζητήσατε να δω τήν επάγγελματική σας δραστηριότηριλοτητα, όπου την αναγράφετε- δικαστικός υπάλληλος - οχι δικαστικός λειτουργός- ελπ'ιζω να αντιλαμβάνεσθε τη διαφορά, ενα σωματείο για να ιδρυθεί χρειάζεται δικαστική απόφαση απου κατ αντιμολία αποφασίζετα η ιδρισή του. Ελπίζω όταν έλθετε σε εκδηιλώσεις σωματείων τέτοιας μορφής και μελετίσετε το υί κάνουν,μία κια δεν γνωρίζτετε καν που είναι η εκδήλωση του Σαββατοκύριακου, οπότε και defacto δεν γνωρίζετε περι πραγμάτων, θα σας παρακαλούσα τουλάχιστον να μην κατηγορείτε κάποιον από τα μέλη πολών τέτοιων σωματείων για παραπληροφόρηση, σε άτομα που γράφουν η που απλά πληροφορούνται διαβάζοντας τα αναγραφόμενα σε αυτο το χώρο.Με κάθε σεβασμό σας ευχαριστώ, ελπίιζονατας οτι θα βρείτε το χώρο. Θα βρίσκομαι εκεί και είναι πραγματικά πού εύκολο να με βρείτε. Ξανά με σεβασμό σας ευχαριστώ και καλό βράδι.
Και για του λόγου το αληθές, μιας και βρήκα τα ποστ.
Κυριε theogoniakennel μιλάτε για την ίδρυση ενός σωματείου, ενώ η συζήτηση ήταν για την τροποποίηση των καταστατικών, και περί αυτού απάντησε το μέλος Lostris, και όχι για την αναγνώριση.
Lostris
Ποιος σας έχει πει ότι τα καταστατικά χρειάζονται έγκριση της δικαστικής αρχής? Που το βρήκατε αυτό γραμμένο?

Τα καταστατικά των σωματείων, ομίλων και εταιρειών, απλώς κατατίθενται στα αρμόδια κατά τόπον πρωτοδικεία και παραμένουν στο αρχείο τους. Όπως επίσης κατατίθενται και τα τροποποιητικά αυτών, ειδικά όταν αφορούν σε αλλαγή των μελών του διοικητικού συμβουλίου.
Αυτό γίνεται για ένα και μοναδικό λόγο: για να υπάρχει ένα αντίγραφο στο αρχείο, στην διάθεση του αρμόδιου εισαγγελέα, και αυτό μόνο σε περίπτωση αναζήτησης μελών του σωματείου και επίρριψης ποινικών ευθυνών, για παράδειγμα υπεξαίρεση χρημάτων του ταμείου ενός σωματείου.
Κανένα καταστατικό δεν χρειάζεται έγκριση δικαστικής αρχής. Κατάθεση μόνο και αριθμό πρωτοκόλλου. Αυτό για ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού και αποφυγή παραπληροφόρησης.
Η δικιά μου απορία είναι, όποιος δεν γνωρίζει που γίνεται η κάθε έκθεση, defacto δεν γνωρίζει περί πραγμάτων γενικά;;

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
παντως το θεμα αυτο εχει μια καποια πρωτοτυπια...εχει πολλαπλα "πυρα"...3 vs 3...2 on 2 κλπ...το 5x5 μας λειπει!

και το κορυφαιο...κανεις δεν "χαλιεται"!...το δημοκρατικοτερο θεμα εδω μεσα ever!...ειναι σαν να πλακωνομαστε στις 3 μεριες της ιδιας πλατειας,λεγοντας..."καντε δουλεια σας,μην ενοχλειστε...εμενα παντως δεν με ενοχλειτε!"

και στην μεση...Εφημεριδεςςς!!

all time classic!:paja1::paja1::maria::D

*(ναι ξερω,ξερω...Offtopic).

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.788
20.093
Θοδωρή ή ο στρατός σε πείραξε, ή έχεις αρχίσει να κάνεις παρέα με τον kokoni :rolleyes::p
Ελληνικά, αγόρι μου...να καταλαβαίνουμε τι λέτε, λέμε...:D Αντε, γιατί ούτε εσύ είσαι πιο χαριτωμένος από την "άλλη με τον χάρακα" :D

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
1) ...χθες συζητουσα με 2 φιλους (απο τον κυνολογικο χωρο)...μεταξυ αλλων ειπαμε οτι στην Νορβηγια (π.χ) ενα κουταβι της φυλης που με ενδιαφερει κανει περι τα 2 με 2,5 χιλιαρικα euro...στην Ελλαδα το δινεις 1000 euro και σε λενε και κλεφτη...

2) ομως αυτη ειναι (ευχομαι καποτε να αλλαξει) η αγοραστικη μας δυναμη...κακα τα ψεματα.
Θοδωρή,

1) Τελικά, με το τσιγκέλι θα σου τη βγάλουμε την ...είδηση. Από σήμερα θα αρχίσω να μελετάω όλα τα Νορβηγικά εκτροφεία!:cool:

2) Αν μου επιτρέπεις να σοβαρευτώ λιγάκι, δεν φταίει η αγοραστική μας δύναμη (μόνο). Δεν έχω ξαναγράψει εδώ τέτοια λέξη, αλλά την έχω σκεφτεί για πολλά χρόνια και να με συγχωρήσετε: Σε μία μέγιστη πλειονότητα, είμαστε φτωχομπινέδες! Δεν είμαστε ακριβώς φτωχοί. Ούτε εκτιμάμε το να επιβραβεύσουμε (με το χρήμα μας, ασφαλώς) τις ατέλειωτες ώρες μόχθου και, συνεπώς, την προστιθέμενη αξία του (ευσυνείδητου) εκτροφέα (και γιατρού - μηχανικού - διηγόρου - γραφίστα - υδραυλικού - ηλεκτρολόγου κλπ.), ούτε εκτιμάμε το να πληρώσουμε τα 10€ είσοδο για να δούμε την οργάνωση και το show που περιγράφει ο Ηλίας, ακόμα και αν (και ειδικά αν) έχουμε πολύ χρήμα στην τσέπη μας.
Και μόνο αν αναλογιστείς όλα τα posts που έχουν γραφτεί εδώ μέσα, προσπαθώντας να ...μετρήσουμε τα "υπερκέρδη" των εκτροφέων και το πότε και υπό ποιές συνθήκες κάνουν break even κλπ., καταλαβαίνεις...

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
@Μαρια...μααα...δεν μιλαω ακαταλαβιστικα...απλως περιεγραψα το παρον θεμα οσο μπορουσα καλυτερα!:D...

@κ.Γιαννη,για το πρωτο σκελος εχω μονο να σας πω...ειστε σε καλο δρομο!:D

στην δευτερη τοποθετηση σας,συμφωνω με οσα γραφετε.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
παντως το θεμα αυτο εχει μια καποια πρωτοτυπια...εχει πολλαπλα "πυρα"...3 vs 3...2 on 2 κλπ...το 5x5 μας λειπει!

και το κορυφαιο...κανεις δεν "χαλιεται"!...το δημοκρατικοτερο θεμα εδω μεσα ever!...ειναι σαν να πλακωνομαστε στις 3 μεριες της ιδιας πλατειας,λεγοντας..."καντε δουλεια σας,μην ενοχλειστε...εμενα παντως δεν με ενοχλειτε!"

και στην μεση...Εφημεριδεςςς!!

all time classic!:paja1::paja1::maria::D

*(ναι ξερω,ξερω...Offtopic).
Θοδωρή ή ο στρατός σε πείραξε, ή έχεις αρχίσει να κάνεις παρέα με τον kokoni :rolleyes::p
Ελληνικά, αγόρι μου...να καταλαβαίνουμε τι λέτε, λέμε...:D Αντε, γιατί ούτε εσύ είσαι πιο χαριτωμένος από την "άλλη με τον χάρακα" :D
μιά χαρά κατανοητότατο το βρίσκω το παιδί
εσύ κάτι έχεις :)
και χθές τα ίδια έκανες...τι δεν κατάλαβες?(εκτός απο αυτό με τον χάρακα...το οποίο θα περιμένω το Σάββατο για να το καταλάβω μάλλον)

τεσπα
φτωχομπινέδες-ωραίο

αλλά κυρίως θέλω να απαντήσω στο μέλος Milva που απορεί πως θα μας γνωρίσει
_το έχω ξαναπεί_
είμαστε οι ομορφότεροι,οι εξυπνότεροι και οι πιο χαμογελαστοί
εκτός απο την Mareco βέβαια :lol:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.382
10.550
Athens
αλλά κυρίως θέλω να απαντήσω στο μέλος Milva που απορεί πως θα μας γνωρίσει
_το έχω ξαναπεί_
είμαστε οι ομορφότεροι,οι εξυπνότεροι και οι πιο χαμογελαστοί
εκτός απο την Mareco βέβαια :lol:
Kαι μένα θα με βρείτε εύκολα - θα μ' έχει συνέχεια αγκαλιά ο theogoniakennel :maria::paja1::maria::paja1:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Περίπτερο dogforum πρέπει να φτιάξουμε!!!

και θα κάνουμε και ενημερωτικές διαλέξεις
9-10 Mareco -τίτλος "στραβαδια προσοοοοοχή"
10-11 Sara -τίτλος "θάνατος στους BYB"
11-12 Kokoni-"υπήρχαν σκύλοι πρίν τα κοκόνια?μύθος και πραγματικότητα"
12-13 Kopritis -"καθαρόαιμα ή "καθαρόαιμα" "
13-14 Vrmode "κριτές μορφολογίας και πώς να τους αναγκάσετε να σας δίνουν πάντα κακές κρίσεις"
14-15 Omarock "Fila - το μόνο που είχαν ο Αδάμ και η Εύα πριν διωχθούν απο τον παράδεισο"

καθώς και χάπενινγκς με τον Σωτήρη της Μαρέκο να βάζει στο στόμα του και 2 και 3 και 4 παιχνίδια
τα ρότι της Κρίνα να τραγουδάνε Hard rock
δεν το συζητώ περι Νοέλας ... τα πάντα όλα

και θα βρισκόμαστε και πιο εύκολα!!!!!!!!

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Καλα δεν πιστευω ποτε να εχει κανει θεμα με εκθεση ποτε τοσες σελιδες συζητηση εδω μεσα,τελικα μιλα μιλα διαφημηση τους καναμε παλι.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.382
10.550
Athens
Τώρα εγώ θα το πω και θα με λιθοβολήσετε κι εσείς και ο Theogoniakennel...

Tην μία εκ των 2 φορών που καταφέραμε να εκτοπίσουμε τη Monalisa της FrenchieFan από το το στίβο (eat my dust blondie! *demonio* ) ήταν με κρίση του theogoniakennel :maria::paja1:

(μη σου πω κιόλας ότι από εκεί είναι και το avatar...)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.788
20.093
Περίπτερο dogforum πρέπει να φτιάξουμε!!!

και θα κάνουμε και ενημερωτικές διαλέξεις
9-10 Mareco -τίτλος "στραβαδια προσοοοοοχή"
Ε...όχι...εγώ θέλω γερμανικό νούμερο υπηρεσίας. Να ταιριάζει με τον τίτλο ;)

Ισως, το καλύτερο post που έχεις γράψει ever :D

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
σε έβαλα πρώτη για να κάνεις το reception στους νέους-εσύ που είσαι γλυκομίλητη ;)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.788
20.093
Μόνο που αν ξεκινάμε μ' εμένα, δεν θα μένει κανένας για τον επόμενο. Θα φεύγουν όλοι τρέχοντας. Κανονικά, τελευταίο νούμερο (μη σου πω και το μεγαλύτερο), πρέπει να είμαι. Για τους πολύ ανθεκτικούς ;)