πες μας και τι σκυλακι ειναι ντε! ροττι?το pedigree όνομα της amy όπως θα αναφέρεται στον κατάλογο θα είναι LIRA EARL ANTONIUS
E κάνε ένα copy paste κι εσύ βρε παιδί μου να συμπληρώσεις φυλή και ημέρα συμμετοχής...το pedigree όνομα της amy όπως θα αναφέρεται στον κατάλογο θα είναι LIRA EARL ANTONIUS
δεν πειραζει...τα κανω κι εγω...α ναι!! και τη μερα να μας πεις!E κάνε ένα copy paste κι εσύ βρε παιδί μου να συμπληρώσεις φυλή και ημέρα συμμετοχής...
Γιαννη μου...αντε κανε μια ανανεωση μονος σου με copy paste στη λιστα...αντε παλικαρι μου...Τώρα, για μερικούς φίλους εδώ, κινδυνεύετε ο Teobullmastiff να σας μαλώσει.
Μιλάω για την αντιδιαστολή μεταξύ "bull mastiff" και "bullmastiff", για την οποία (για το κενό που υπάρχει μεταξύ των 2 λέξεων) έχουν χυθεί τόνοι μελανιού στην Αγγλία στις; αρχές του 20ου αιώνα...
Η λύση δόθηκε όπως πάντα από τους μηχανογράφους: bull_mastiffΤώρα, για μερικούς φίλους εδώ, κινδυνεύετε ο Teobullmastiff να σας μαλώσει.
Μιλάω για την αντιδιαστολή μεταξύ "bull mastiff" και "bullmastiff", για την οποία (για το κενό που υπάρχει μεταξύ των 2 λέξεων) έχουν χυθεί τόνοι μελανιού στην Αγγλία στις; αρχές του 20ου αιώνα...
Δεν έχει σημασία - κι εγώ μπορεί να βάλω για avatar μια κούπα καφέ. Την κούπα θα κατεβάσω στην έκθεση?Scarlett το σκυλακι στην foto του etlave με τι σου μοιαζει?...
*σε πειραζω.Rottweiler ειναι.
συγνωμη...αλλα πεθανα στο γελιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν έχει σημασία - κι εγώ μπορεί να βάλω για avatar μια κούπα καφέ. Την κούπα θα κατεβάσω στην έκθεση?
γιατι οχι?...απο μερικους κριτες μπορει να επαιρνες και CAC!!!Την κούπα θα κατεβάσω στην έκθεση?
Off-topic: Πολύ καλό!Η λύση δόθηκε όπως πάντα από τους μηχανογράφους: bull_mastiff
κατοπιν τουτου, η λιστα της Scarlett ειναι σωστη!*offtopic.
Vrmode αν και οι 2 τροποι ειναι αποδεκτοι,το Bullmastiff τεινει να ειναι ο σωστοτερος τροπος γραφης της φυλης.
οκ τώρα;E κάνε ένα copy paste κι εσύ βρε παιδί μου να συμπληρώσεις φυλή και ημέρα συμμετοχής...
Οχι, δεν θα το πει- αλλα το μακρυτριχο δειχνει σαφος πιο καλα με το καλοφτιαγμενο μαλλι του.δηλαδη ο κριτης στη θεα ενος μακρυτριχου βρεγμενου λεει...
παρτε το απο μπροστα μου ειναι βρεγμενο, φερτε μου ενα κοντοτριχο??