...είπα και εγώ ότι θα κατέβαζες τον Άλντο .......TARA στην συγκεκριμενη εκθεση ( 20/6) σιγουρα θα ειμαι....... ( ως θεατής) οπου δεις ντογκο.....
darkpaladin δεν καταπατας τον ορκο σου... αν θελεις να συμμετεχεις καλό ειναι πριν την πρωτη φορα να πας και να δεις τι παιζει... πως πρεπει να κινεισαι... κλπ δεσ το σαν δουλια...
Ελληνικής εκτροφής;Αν και ειχε ερθει ενα ραβδωτο εντυπωσιακο μπουλμαστιφ απο Ουκρανια ή Ρωσια (δεν ειμαι σιγουρος) καταφερε και πηρε την πρωτια ευκολα!
Ελληνικής εκτροφής ήταν η έκθεση το Σάββατο,Ελληνικής εκτροφής;
Ευχαριστω πολυ, στο τελος πηραμε και καλυτερο ζευγαρι εκθεσης. Το μονο αρνητικο ειναι οτι δυστυχως λογω οτι αλλοι δουλευατε αλλοι ειχατε αλλες υποχρεωσεις δεν ειχαμε συμμετοχες στην ελληνικη εκτροφη, και επισης ολοι οι μπουλμαστιφαδες επρεπε να ειχατε δηλωσει την κυριακη λογω κριτη, για μενα μακραν μες στους δυο καλυτερους αν οχι ο καλυτερος κριτης που εχει κρινει στα μπουλμαστιφ, ξερει τη φυλη παρα πολυ καλα ειναι ευγενεστατος και μπορει να σου πει το κατι παραπανω. Επισης να δωσω και γω τα συγχαρητηρια μου σε ολους τους συμμετεχοντεςΣυγχαρητηρια στον Κωστα για την πρωτια με τον Τρεζορ στα μπουλμαστιφ την Κυριακη. Αν και ειχε ερθει ενα ραβδωτο εντυπωσιακο μπουλμαστιφ απο Ουκρανια ή Ρωσια (δεν ειμαι σιγουρος) καταφερε και πηρε την πρωτια ευκολα!
Σε λιγο θα ανεβασω και μερικες φωτο.