Σωστα Διονυση!Αν κατάλαβα καλά στο Marathon Land γίνετε αυτή η έκθεση?
Μήπως το συνδυάσουμε κι εμείς, χωρίς Μόκα...Την Κυριακη θα ερθω και εγω απλως για να θαυμασω τους συμμετεχοντες, μιας και δεν θα φερω τον Σολο. Θα συδυασω πρωτα μπανιο, μετα φαγητο στον Γλαρο και μετα την εκθεση.
Και τι ειναι η εκθεση , σκυλοπαρκο να ερχονται και σκυλοθεατες ?Α, εγώ χωρίς Ζήβα δεν πάω......
Περιμενω τηλεφωνο σου Γιαννη!Μήπως το συνδυάσουμε κι εμείς, χωρίς Μόκα...
Θα τηλεφωνηθούμε, για να δούμε αν θα πάτε και πότε περίπου
Σοβαρά? Αααααα, τότε να το βράσω. Είπαμε Σ/Κ χωρίς Ζήβα δεν γίνετε.Και τι ειναι η εκθεση , σκυλοπαρκο να ερχονται και σκυλοθεατες ?
(...απαγορευονται τα σκυλια που δε συμμετεχουν)
Ελα μωρε να πιουμε καφε ... Θα αντεξεις δυο-τρεις ωρες χωρις τη ΖηβαΣοβαρά? Αααααα, τότε να το βράσω. Είπαμε Σ/Κ χωρίς Ζήβα δεν γίνετε.
Τοτε φροντισε στην επομενη εκθεση να συμμετεχετε! ( Σε εχω παρει στο κυνηγι χαχαχα)Δεν με ενδιαφέρει να πάω μόνος μου.
Σεβαστό και σωστό, απλά Σ/Κ το χω σαν όρκο να μην αφήσω ΠΟΤΕ μόνη της την Ζήβα (αν δεν είναι κάτι πολύ συμαντικο, όπως δουλειά ή υγεία). Είναι ένας όρκος που έκανα πριν την πάρω και δεν θέλω να τον αθετήσω με τίποτα.Διονύση (Darkpaladin) αν μου επιτρέπεις.....
η συμμετοχή έστω (και ως θεατών) σε εκθέσεις μορφολογίας καθαρόαιμων σκύλων προσθέτει γνώσεις και ανοίγει ορίζοντες στα μυαλά....
προσωπικά πιστεύω ότι όσοι ασχολούνται με σκυλιά θα ήταν καλό να μην χάνουν την ευκαιρία.....(δεν είναι δα και πολλές οι εκθέσεις που γίνονται στην Ελλάδα...)
Αυτό αγαπητέ/ή, θέλει μεγάλη προσπάθεια και οργάνωση. Ξέρεις πόσοι περπατάγαμε δίπλα-δίπλα, την προηγούμενη φορά και δεν καταφέραμε να γνωριστούμε ποτέ;Ελπίζω να γνωρίσουμε όσα περισσότερα μέλη μπορούμε