Ρε παιδια τωρα ειλικρινα απορειτε για τον κοσμο? πηγανε και κανανε την εκθεση στο τριημερο αργιας? ολοι οι αθηναιοι και γενικα οι ελληνες απο εχτες βγηκαν στις εθνικες για,τα εξοχικα τους , και εμεις συζηταμε αν θα εχει λιγο κοσμο
Κι οσοι δεν εφυγαν εχουνε κατεβει στο Σχοινια για μπανιο!Ρε παιδια τωρα ειλικρινα απορειτε για τον κοσμο? πηγανε και κανανε την εκθεση στο τριημερο αργιας? ολοι οι αθηναιοι και γενικα οι ελληνες απο εχτες βγηκαν στις εθνικες για,τα εξοχικα τους , και εμεις συζηταμε αν θα εχει λιγο κοσμο
Εγώ τι να πω που είδα cane corso και το πέρασα για dogo canario?Είδα ποιμενικό καυκάσου λευκό που τον πέρασα για ελληνικό ποιμενικό, ντροπή μου το ξέρω,
Ρομαντικό μου κορίτσι εσύ...!!!Τελικά, ήταν πράγματι πολύ όμορφη βραδιά!
Η απουσία τσαντηριών, έκανε τον χώρο πολύ άνετο. Την διαφορά βέβαια, την έκαναν οι καλοί φίλοι, το υπέροχο δροσερό αεράκι και...το φοβερό φεγγάρι. Πανσέληνος ή παρά τρίχα;
Πολύς κόσμος. Μια χαρά!!!
Την Παρασκευή BOG-9 πήρε κανίς μεγάλος AVATAR LONGORIA ιδ. Λίνα Κωστάκι, δεύτερη θέση παγκ GWEN of SMILING FARM ιδ. Σούλης Βυθούλκας (Αμαλιάδα Ηλείας), τρίτη θέση δεν ξέρω και τέταρτη ένα μαλτέζ από τη Μόσχα της Ρωσίας ELKETE'S SHOW CHRISTMAS WONDERFUL ιδ. Gorbacevich Elena.παιδιά, μήπως ξέρετε ποια φυλή πήρε το BOG 9 την Παρασκευή και το Σάβατο?
Α, όχι εμείς δεν πήγαμε. Προτιμάμε την άνοιξη και το φθινόπωρο που είναι πιο νορμάλ θερμοκρασίες για το μαυρόσκυλό μαςΣυγχαρητήρια σε Tara και Haviharakennel!