Κάτσε τώρα, γιατί τελικά ρωτάς προσωπικά ή δεν ρωτάς;
Εγώ, αποφεύγω εντέχνως;;;;;;;
Με προσβάλλεις
Αν είχες γραφτεί ψες στο φόρουμ, ίσως και δίκαια να έλεγες ότι δεν έχω απαντήσει. Αν ξέρεις με ποιόν μιλάς, δεν πρέπει να προβληματίζεσαι, ούτε στο ελάχιστο, για το ποιές ακριβώς, είναι οι θέσεις μου, σχετικά με την καθαρόαιμη κυνοφιλία.
Εμένα, μου πήρε 2-3 χρόνια για να μάθω. Εμαθα όμως
Στο συγκεκριμένο ερώτημα ρωτάω εσένα, ξέχασα να πατήσω το quote.
Βέβαια, βλέπω και σε επόμενα ποστ άλλων μελών να μην θίγεται το συγκεκριμένο ερώτημα.
Η καθαρόαιμη και σκέτη κυνοφιλία είναι αστείος όρος για μένα, τον οποίο χρησιμοποιήσα επίσης για χάρη ευκολίας. Η κυνοφιλία είναι μία. Ή υπάρχει ή όχι.
Αν το "σπασουμε" σε καθαρόαιμη και μή, απλά για να γίνουν κάποιες αναφορικές διαφορές πιο ξεκάθαρες, εγώ θα πω πως είναι 100% αλληλένδετες.
Δεν τίθεται θέμα προσβολής. Αναφέρθηκα πολύ συγκεκριμένα για πολύ συγκεκριμένα πράγματα, και ανακυκλωνόμαστε και πάλι στο ψάξιμο και στη μελέτη επί αορίστου.
Δεκτά και τα δύο στο βαθμό του τί φυλή μου ταιριάζει, γιατί, πως θα το εκπαιδευσω, τι θα το ταΐσω, πως θα το προφυλάξω από ασθένειες, πως θα το εκτονώσω κλπ κλπ.
Το "ψάχνω να δω αν ο βραβευμένος εκτροφέας που μου γυάλισε είναι έντιμος, ηθικός με σωστό πλάνο, και δεν επιβραβεύθηκε από τον κριτή (ο οποίος επιλέχθηκε από τον αρμόδιο φορέα - διοργανωτή) για άλλους λόγους ΑΣΧΕΤΟΥΣ με την ποιότητα της εκτροφής του" είναι απλώς απαράδεκτο.
Όσον αφορά τη "μη καθαρόαιμη" κυνοφιλία, εκεί πάμε σε άλλα λημέρια, που δεν είναι για το παρών νήμα, μετά χαράς να θέσω τις απόψεις μου και για αυτό όταν δοθεί η ευκαιρία.