Ειμαι κατενθουσιασμενη!!! (νέο κουτάβι)

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Μια απορια που μολις μου ηρθε...Να παρω το κλουβι μεταφορας να μεσα στο αυτοκινητο, ή θα ειναι καλυτερα να τον εχω αγκαλια?

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Μόνη σου θα πας? αν είσαι μόνη σου καλύτερα κλουβάκι αν σε πάνε κράτα το αγκαλιά μωρέ πρώτη μέρα! Δεν θα κακομάθει!!!!

Oberon

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2010
188
1
Αθήνα
Καλως να τον δεχτεις, δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαίρομαι!! Μακάρι να πανε ΟΛΑ καλα αυτη την φορά! Είμαι σίγουρος!

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Παιδια η θετικη σας ενεργεια επιασε τοπο και τωρα που σας γραφω εχω τον Elvis και κοιμαται στα ποδια μου!!! Ειναι απιστευτη φατσα!!

Χτες με το που ηρθαμε σπιτι ηταν πολυ διστακτικος και πηγε κατευθειαν μεσα στο σπιτακι του και για καμια ωρα ουτε που κουνηθηκε. Μετα τον τα'ι'σα, εδειξε ιδιαιτερη προτιμηση στις κροκετες που του πηρα, και αρχισε να ξεθαρευει και να μας δαγκωνει τα δαχτυλα!! :D

Το βραδυ τον εβαλα μεσα στο κλουβι μεταφορας για να κοιμηθει, διπλα στο κρεβατι μου, εκλαψε λιγο και μετα κοιμηθηκε ηρεμος. Μονο κατα τις 5 το βραδυ αρχισε παλι να κλαιει, ανοιξα το κλουβακι του και βγηκε για λιγο, μετα τον ξαναεβαλα μεσα και ξανακοιμηθηκε!!

Το πρωι εκανε κατι χαριτσες που σηκωθηκα!!! Φαγαμε, παιξαμε, κοιμηθηκαμε και παλι απο την αρχη μετα!! Εχει αρχισει και δαγκωνει τα μπατζακια μου οταν περπαταω!! Χαχαχα!! Με ακολουθει στενα ολη την ωρα και θελει να κοιμαται στην αγκαλια μου!

Ιδου και μερικες φωτογραφιες!!

DSC00238..jpgDSC00240..jpgDSC00233..jpg

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
καλώς τον δέχτηκες!!!!!!είναι πανέμορφο!! να σου ζήσει και να 'ναι πάντα γερό!!!
καλή συμβίωση να έχετε!!!!!!:)

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Να'στε καλα παιδια!! Τελικα μαλλον θα εχουμε αλλαγη ονοματος απο Elvis σε Carlos γιατι νομιζουμε οτι το δευτερο ειναι πιο ευηχο για τα αυτακια ενος σκυλου. Επιπλεον, να σας πω οτι τσισακια κανει μονο στην κουζινα, και κακακια μονο στο σαλονι κατω απο την πολυθρονα! Χιχιχι!!