Ειμαι ετοιμος για american staffordshire terrier;

mdimi

New Member
1 Νοεμβρίου 2013
4
0
Καλησπέρα.
Ενδιαφέρομαι και εγώ για την αγορά ενός amstaff. θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε κάποιον αξιόπιστο εκτροφέα στην Αθήνα.
Ευχαριστώ!

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
παιρνεις τηλεφωνο τον κοε και σου στελνει την λιστα με ολους τους εκτροφεις εν ελλαδη,μετα ψαχνεις μονος-η σου!

mdimi

New Member
1 Νοεμβρίου 2013
4
0
Δυστυχώς οι υπεύθυνοι στον ΚΟΕ με αγνόησαν (για να το πω ευγενικά) παντελώς. Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι γίνεται μόνο μέσω mail. Τους έστειλα 2 mail και τα αγνόησαν και τα δύο.
Υπάρχει μια οργάνωση, αυτό είναι σίγουρο.
Πάντως δεν φταις εσύ και σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Το "αγνόησαν", σε διαβεβαιώ ότι δεν είναι το σωστό συμπέρασμα.

Η διαδικασία αυτή, είναι έτσι κι αλλιώς μονόδρομος, οπότε καλό θα ήταν να κάνεις υπομονή μέχρι να σου απαντήσουν και να κάνεις και καμμιά τηλεφωνική υπενθύμιση.

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Ε οχι και μουνοδρομος.

Υπαρχουν πολλα site που μπορεις να βρεις πληροφοριες για εκτροφεις. Στο ΚΟΕ θα σου δωσουν μια λιστα με οσους ειναι ενεργοι, χωρις να σημαινει ομως οτι εχουν καλα σκυλια. Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να κατεβεις σε εκθεσεις και να δεις απο κοντα τους εκτροφεις που ενδιαφερονται και κατεβαινουν και να δεις και τις διαφορες μεταξυ των σκυλιων τους.

Επειδη ομως η επομενη εκθεση ειναι την ανοιξη, πορεις να αρχισεις την αναζητηση.
Οι παρακατω ειναι απο την ομαδα του facebook Ελληνες Εκτροφεις Σκυλων.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑΦΟΡΝΤΣΑΪΡ ΤΕΡΡΙΕΡ/AMERICAN STAFFORDSHIRE TERRIER

Επωνυμία Εκτροφείου: CICONIANS AMSTAFFS
Ονοματεπώνυμο Ιδιοκτήτη: ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΑΛΤΑ
Αρ. Καταχώρησης F.C.I.: GR 89/2010
Web: Ciconians amstaffs
E-mail επικοινωνίας: [email protected]

Επωνυμία Εκτροφείου: PROUD TO BE GREEK Ονοματεπώνυμο Ιδιοκτήτη: ΑΡΓΥΡΩ ΒΑΛΒΗ & ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΤΗΣ
Αρ. Καταχώρησης F.C.I.: GR 12/2013
Web: http://www.proudtobegreek.eu/

Επωνυμία Εκτροφείου: SPARTAN'S SPEARS
Ονοματεπώνυμο Ιδιοκτήτη: ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ & ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΥΤΡΑ
Αρ. Καταχώρησης F.C.I.: GR 1/2011
Web: Spartanspearkennel.com

Last edited:

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Silent τα δυο τελευταια εκτροφεια δεν λειτουργουνε ή τουλαχιστον δεν μπορω να τα ανοιξω εγω.
Υπαρχει και το Staff Diamonds (- HOME) που εχει πολυ καλα σκυλια. Αμσταφ κι αυτο ομως οχι πιτμπουλ.

karamolegolas

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2013
223
4
Athens
Silent τα δυο τελευταια εκτροφεια δεν λειτουργουνε ή τουλαχιστον δεν μπορω να τα ανοιξω εγω.
Υπαρχει και το Staff Diamonds (- HOME) που εχει πολυ καλα σκυλια. Αμσταφ κι αυτο ομως οχι πιτμπουλ.
Για το SPARTAN'S SPEARS ξέρω στα σίγουρα ότι λειτουργεί ακόμα και μάλιστα πριν λίγο καιρό είχε και γέννα.

mdimi

New Member
1 Νοεμβρίου 2013
4
0
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα κάνω μια έρευνα και θα σας ενημερώσω αν καταλήξω κάπου.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Ε οχι και μουνοδρομος
:flip::piercing:

Υπαρχουν πολλα site που μπορεις να βρεις πληροφοριες για εκτροφεις. Στο ΚΟΕ θα σου δωσουν μια λιστα με οσους ειναι ενεργοι, χωρις να σημαινει ομως οτι εχουν καλα σκυλια. Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να κατεβεις σε εκθεσεις και να δεις απο κοντα τους εκτροφεις που ενδιαφερονται και κατεβαινουν και να δεις και τις διαφορες μεταξυ των σκυλιων τους.

Επειδη ομως η επομενη εκθεση ειναι την ανοιξη, πορεις να αρχισεις την αναζητηση.
Οι παρακατω ειναι απο την ομαδα του facebook Ελληνες Εκτροφεις Σκυλων.
Οποιο site και όποια ομάδα να δει, στην περίπτωση που υπάρχει γέννα, θα πρέπει να την επιβεβαιώσει και με τον KOE.