σίγουρα αυτό απλά το λέω.. κουβέντα να γίνεται.!πολύ όμορφη, ότι και να λέμε εμείς όμως σημασία έχει να την γνωρίσεις από κοντά και να μιλήσεις με τους υπεύθυνους.
σίγουρα αυτό απλά το λέω.. κουβέντα να γίνεται.!πολύ όμορφη, ότι και να λέμε εμείς όμως σημασία έχει να την γνωρίσεις από κοντά και να μιλήσεις με τους υπεύθυνους.
Ομορφος σκυλος!!!!!Καντο (για την εικονικη αναφερομαι.η κανονικη ειναι πολυ ποιο μεγαλη αποφαση)!!!
ειναι τεραστια βοηθεια στους καιρους που ζουμε!
και γω εχω εικονικα υιοθετημενο τον Πατρικ στη Ν.Φιλ/φεια (αν και ειμαι ανεργος εδω και ενα μηνα)!
(Virtual Adoption - Friends of Animals -Become a Virtual Parent from anywhere in the Wolrd εβδομη σειρα πρωτη φωτο απο αριστερα)
δεν νομιζω να σου την πει κανεις για το ποτε θα πηγαινεις...δεν ειναι αχαριστοι...οποτε θες/μπορεις!
Ειναι παναθεμα τον! ''τσομπανης-μπορντερ κολλευ'' ειναι (ή ''μοιαζει με μπορντερ κολλευ'' κατα πολλους... ) που βρεθηκε τιγκα στο καλαζαρ ,στο τσακ να τυφλωθει και ''μηδεν'' αυτια (οποιος τον ειχε του τα εχει κοψει απο τη ριζα)......Ομορφος σκυλος!!!!!
Λεμε να το κανεις. Ειναι υπεροχη η Κιαρα.Κιάρα | Fazoo.gr παιδιά την ερωτεύτηκα .... αν και είναι για κανονική υιοθεσία... θα το σκεφτώ σοβαρά να την υιοθετήσω.. τ λέτε?
μάλλον το σαββατοκύριακο που θα κατέβω για δουλειές θα παω να μιλήσω με τους υπεύθυνους και να την θαύμασω από κοντά...!!!.!Λεμε να το κανεις. Ειναι υπεροχη η Κιαρα.
Ειναι πολυ τρυφερο πλάσμα και καιρο στο καταφυγιο... ελπιζω να σου κανει το κλικ.μάλλον το σαββατοκύριακο που θα κατέβω για δουλειές θα παω να μιλήσω με τους υπεύθυνους και να την θαύμασω από κοντά...!!!.!
την έχεις δει εσυ? είναι τόσο όμορφη όσο δείχνει στις φωτό?Ειναι πολυ τρυφερο πλάσμα και καιρο στο καταφυγιο... ελπιζω να σου κανει το κλικ.
Ειναι ναι, αλλα το πιο ομορφο ειναι ο χαρακτηρας της.την έχεις δει εσυ? είναι τόσο όμορφη όσο δείχνει στις φωτό?
Αν δεν κάνω λάθος μιλάμε για εικονική υιοθεσία, να συνεχίσει να μένει στο καταφύγιο όμως τα έξοδα του να τα καλύπτεις εσυ.^
σωστο αλλα αν εχει ηδη σκυλο...καλυτερα να αποφασισει ο σκυλος του...
καλο θα ειναι να ειναι χαμηλοτερου επιπεδου ενεργητικοτητας ωστε ο δικος σου να το δεχτει ποιο ευκολα...
τι ηλικια εχει ο σκυλος που ηδη εχεις?
Για το ενδεχομενο κανονικης υιοθεσιας που αναφερθηκε πρωτυτερα εννοουσα...Αν δεν κάνω λάθος μιλάμε για εικονική υιοθεσία, να συνεχίσει να μένει στο καταφύγιο όμως τα έξοδα του να τα καλύπτεις εσυ.
και πολυ καλα θα κανεις...!!!λοιπόν σκύλο δεν εχω ακόμα... σκέφτομαι να αγοράσω έναν ελβετικό ποιμενικο αλλά τώρα που είδα αυτό τ σκυλάκι σκέφτομαι να κάνω κανονική υιοθεσία με αυτή... εικονική αν κάνω θα κάνω σε κάποιο σκυλί που έχει λιγότερες πιθανότητες να υιοθετηθεί... απλά εχω ένα μικρόβιο και θέλω να βοηθάω τα ζώα... τ κακό είναι ότι δεν εχω τ χρόνο να ασχοληθώ με 2 'η περισσότερα σκυλιά για αυτό σκέφτηκα την εικονική υιοθεσία.!.!.!