Εικονική υιοθεσία

dogmaster

Well-Known Member
21 Νοεμβρίου 2012
117
0
καλησπέρα... όπως μερικοί θα γνωρίζετε θέλω να πάρω σκύλο(συγκεκριμένα ελβετικό ποιμενικό), λοιπόν το θέμα μου είναι ότι θέλω και να υιοθετήσω ένα σκυλάκι αλλά δεν έχω χρόνο και για τα δύο... παρόλα αυτά έχω την οικονομικά δυνατότητα να συντηρήσω 2 σκυλιά:cool:.. έτσι κάποιος μου είπε ότι μπορώ να κάνω μια εικονική υιοθεσία... μήπως μπορείτε να μου πείτε περισσότερα για αυτό? σας ευχαριστώ πολύ...:D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.802
20.129
Σε όποιο site φιλοζωικού σωματείου μπεις, θα βρεις και αντίστοιχη κατηγορία, με όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείς. Εύκολο είναι. Συνήθως, αναλαμβάνεις να συντηρείς οικονομικά ένα ζώο, ανάλογα με τις ανάγκες του.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.756
7.920
Στην εικονική υιοθεσία αναλαμβάνεις οικονομικά έναν σκύλο από καταφύγιο που οι πιθανότητες να υιοθετηθεί είναι πολύ μικρές για διάφορους λόγους.
Τον σκυλάκο αυτό εκτός από οικονομικά μπορείς να τον φροντίζεις και πραγματικά πηγαίνοντας στο καταφύγιο , βγάζοντας το βόλτες και χτίζοντας μία σχέση μαζί του.
Από ότι ξέρω και το fazoo και το ΚΑΖ έχει προγράμματα εικονικής υιοθεσίας.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Ειχα κανει εικονικη υιοθεσια σε καταφυγιο ενα γ.π. οπου αργοτερα βεβαια υιοθετηθηκε κανονικα!
Πήγαινα οτι χρειαζοταν απο τροφη φαρμακα,εγω του πηρα και κολαρο καινουριο θυμαμαι!
Ηταν ενας γλυκας κι οταν πηγαινα να τον δω και να τον βγαλω μια βολτα εκανε σα τρελλο απο τη χαρα του!!!*agapoylas*

dogmaster

Well-Known Member
21 Νοεμβρίου 2012
117
0
Σε όποιο site φιλοζωικού σωματείου μπεις, θα βρεις και αντίστοιχη κατηγορία, με όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείς. Εύκολο είναι. Συνήθως, αναλαμβάνεις να συντηρείς οικονομικά ένα ζώο, ανάλογα με τις ανάγκες του.
ευχαριστώ πολύ θα το ψάξω εκεί.. μήπως μπορεί να μου πει κάποιος κάποιο site?

dogmaster

Well-Known Member
21 Νοεμβρίου 2012
117
0
Ειχα κανει εικονικη υιοθεσια σε καταφυγιο ενα γ.π. οπου αργοτερα βεβαια υιοθετηθηκε κανονικα!
Πήγαινα οτι χρειαζοταν απο τροφη φαρμακα,εγω του πηρα και κολαρο καινουριο θυμαμαι!
Ηταν ενας γλυκας κι οταν πηγαινα να τον δω και να τον βγαλω μια βολτα εκανε σα τρελλο απο τη χαρα του!!!*agapoylas*
λές να προχωρήσω δηλαδή??

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
αν εχεις τη δυνατοτητα,και βεβαια να το προχωρησεις!!
Στο Fazoo συγκεκριμενα ειχα κανει την εικονικη υιοθεσια..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.802
20.129
Δεν θα το βρεις στο site.
Θα το βρεις μόνο, αν μιλήσεις μαζί τους.

dogmaster

Well-Known Member
21 Νοεμβρίου 2012
117
0
επίσης να ρωτήσω κάτι.. επειδή μένω μακριά και δεν έχω τη δυνατότητα να το βλέπω συχνα(μπορει και μια φορά το μήνα..) θα υπάρχει πρόβλημα? θα ρωτήσω βέβαια και στα σωματεία...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.756
7.920
Κιάρα | Fazoo.gr παιδιά την ερωτεύτηκα .... αν και είναι για κανονική υιοθεσία... θα το σκεφτώ σοβαρά να την υιοθετήσω.. τ λέτε?
πολύ όμορφη, ότι και να λέμε εμείς όμως σημασία έχει να την γνωρίσεις από κοντά και να μιλήσεις με τους υπεύθυνους. :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn