Aκριβώς ...Μόνο κατα προσέγγιση μπορείς να το υπολογίσεις αυτό.
Δηλαδή το Σαββατο ο κριτής που κρίνει τις φυλές της ομάδας 2 (που σε ενδιαφέρει) ξεκινάει με ομάδα 2 και δεν έχει τα Μποξερ και τα Ντόμπερμαν, οπότε μάλλον νωρίς τα βλέπω τα υπόλοιπα της ομάδας 2. Το ίδιο συμβαίνει και την Κυριακή. Συμπέρασμα "Πήγαινε νωρίς"
Nαι θα κατεβαζει μερικα σκυλια ..Αλλα οχι σαν συνηθως που εχουμε 7-8 σκυλια...denis said:Hello!! θα παίξει? Καλή επιτυχία και σε εσάς ...!!
Εγω εχω μερικες μας φωτογραφιες στο Photo Album εδω...sir-elric said:ΠΩς ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ?
:wink: :wink: :wink:denis said:Oλοι αυτή την φορά κάτι λίγα θα κατεβάσουν ...
hlias77
Υ.Γ.Μου αρεσει που λενε ωρα εισοδου για σκυλους 08:00,και εναρξη στις 09:00!!!
Καλη επιτυχια στην φυλαξη των σκυλιων σας.Δεν λες και του Βασιλη να μεινει μαζι σου,να σε βοηθησει,να σου κανει και παρεα,μπας και κερδισουμε και εμεις καμια θεση???? :lol: (πλακα κανω)Falko said:Καλη επιτυχια σε ολους και παλι!!!!
:wink: Την Κυριακη θα κατεβει ο Βασιλης ενω εγω εδω θα μεινω με τα κουταβια και ολα τα υπολειπα σκυλια!!
:wink: :wink:
Oσο περισσοτεροι τοσο καλυτερα!!!!!!!!!! :wink: :wink:hlias77 said:Καλη επιτυχια στην φυλαξη των σκυλιων σας.Δεν λες και του Βασιλη να μεινει μαζι σου,να σε βοηθησει,να σου κανει και παρεα,μπας και κερδισουμε και εμεις καμια θεση???? :lol: (πλακα κανω)Falko said:Καλη επιτυχια σε ολους και παλι!!!!
:wink: Την Κυριακη θα κατεβει ο Βασιλης ενω εγω εδω θα μεινω με τα κουταβια και ολα τα υπολειπα σκυλια!!
:wink: :wink:
Τον γνωριζεις τον κυριο??(στην συγκεκριμενη εκθεση ειχες βοηθησει την κοπελα μου,στο να "στησει" τον Λεων πιο καλα.
[/URL][/img]
Xαιρομαι πολυ που με καταλαβες!!!!hlias77 said:Οντως!the more,the better!
Ειλικρινα δεν περιμενα να το θυμασαι,οτι την βοηθησες!Μου κανει εντυπωση!Σε ευχαριστουμε πολυ,και φυσικα αυτο δειχνει ανθρωπο που δεν του αρεσει ο ανταγωνισμος,αλλα του αρεσει αυτο που κανει! :wink: