Εθνική έκθεση ελληνικής εκτροφής--03 & 04.11.2012

Kimon

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2012
284
0
Έχει φωτισμό ο χώρος ή τελειώνει με τη δύση του ηλίου τώρα που άλλαξε η ώρα και νυχτώνει νωρίτερα;

Kimon

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2012
284
0
Πόσες είναι οι συμμετοχές; Πότε αναμένεται να τελειώσει; Ρωτώ για εμάς που θα έρθουμε αργότερα και όχι από το πρωί.

Handlergr

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2009
313
0
Athens, Greece
Γυρίσαμε και εμείς πριν από λίγο...
τα αποτελέσματά μας
ΑΤROTOS RED HOT CHILI PEPPER, Καλύτερο Προκουτάβι Φυλής
ΑΤROTOS SEA SEX AND SUN, Καλύτερη Ραβδωτή Θηλυκιά ΠΙΠΕΕ - CAC
GR.SH.CH.ATROTOS SUN OF THE PITCH, Καλύτερος Αρσενικός ΠΙΠΕΕ-CAC, Kαλύτερος Φυλής & 2ος Ομάδας

Επίσης θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους φίλους μου Αλεξία Καμμένου & Κώστα Γκαλίτση, για το 4ο Καλύτερο Έκθεσης που κέρδιδαν με την GR.CH.GIOKO GRAMMY! Όπως επίσης και για την SERENDIPITY SEVENTH HEAVEN, Γκόλντεν Ριτρίβερ που ήταν Καλύτερη Φυλής & 2η Ομάδας από την κατηγορία νέων!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ετσι, να λέτε ποιος σκύλος ειναι, απ΄οσους αναγνωρίσετε γιατι εγώ δεν τους ξέρω να τους γράψω!!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εμείς δεν πήγαμε καλά σήμερα...και επίσης...γνωρίζω από σήμερα ότι όταν ξανά ακούσω ότι η κυρία Steinbock από το Ισραήλ...θα κρίνει σε έκθεση...απλά δεν θα ξανά πλησιάσω στον στοίβο της.
Δεν ξέρω τι σύστημα κρίσης έχουν στο Ισραήλ αλλά η κυρία δεν ξέρει τη τύφλα της...και δυστυχώς όσοι κατέβηκαν χθες στην έξθεση ήταν προετοιμασμένοι για σήμερα, εμείς που πήγαμε μόνο σήμερα τη πατήσαμε. Η κυρία έμαθα ότι χθες΄μοίρασε τα "επαρκής" και τα "πολύ καλός" λες και ήταν καραμέλες...'Εδωσε επαρκής σε champion class...πολύ καλός σε junior κατηγορίες και γενικά δεν άφησε τίποτε όρθιο...

Ο Μπου πήρε μια εξαιρετική γραπτή κριτικη και ένα "πολύ καλός" για αξιολόγηση...Αν μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει αυτό!!! Η δε αδελφή του...και αυτή "πολύ καλός"...'όταν χθες ΄βγήκε 2η ομάδας...και στο Πανευρωπαικό βγήκε 4η!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζντουπ!!! (και η Πανσέληνος έχει τελειώσει εδώ και λίγες μέρες)

Στα δε Λαμπ...καλά εκεί η κυρία Steinbock έδωσε ρέστα!!!....Ο ΚΟΕ θα έπρεπε να προσέχει λίγο παραπάνω ποιούς κριτές φέρνει η ...έστω να μη την ξανά καλέσει να κρίνει στην Ελλάδα.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Η Iσραηλινη χτες εκρινε ομάδα 1 και της εξηγούσαν από μικρόφωνο τι φυλή ειναι ο μολοσσός της ηπείρου!
Ηδη ηξερα τι εστι Janiki Steinbock από συζητήσεις με γιορκάδες για εκθέσεις στο εξωτερικό. Δεν περιμενα κατι αλλο!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ο Μολοσσός Ηπείρου δεν είναι ομάδα1!!!!!
Περιμενε να ανεβάσω φωτο μην κανω λαθος, μπορεί να με βάρεσε και η ζέστη... δεν ήταν και λιγηDSC01985.jpg

Παντως δεν αλλάζει το γεγονος ότι της περιεγραφαν τη φυλη...

Last edited:

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
58
ΑΘΗΝΑ
Ομάδα 2 είναι η φωτό. Επίσης θεωρώ λογικό ένας ξένος allrounder να μη ξέρει το Μολοσσό της Ηπείρου, αλλά από το δεν ξέρω μέχρι του βγάζω 4 ομάδας αυτό που αγνοώ έχει απόσταση. Και αν αυτό που βγαίνει 4ο ομάδας ίσως οριακά (και με επιείκια) να έπρεπε να πάρει πολύ καλός στη φυλή του......