Εθνική έκθεση ελληνικής εκτροφής--03 & 04.11.2012

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Τακη, ελα θα κανουμε μπανανααααα!
:p
Αστα αυτα ο Μαραθωνας δεν εχει θαλασσα.:cool:

succubus

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2011
56
0
Απο Πειραια ανεβαινεις Συγγρου, φτανεις Μεσογειων και τραβας ολο ευθεια, περνας σταυρο, συνεχιζεις, περνας Παλληνη συνεχιζεις.ολο ευθεια.Καποια στιγμη μετα απο πολυ ευθεια, θα νομιζεις οτι ειδες την ταμπελα Marathon land.Ε σωστα νομιζεις οτι την ειδες.Κανε αναστροφη και γυρνα και ξαναμπες στο στενακι που ειχες δει την ταμπελα.Η ταμπελα ειναι ακριβως στην στροφη που κανει το στενακι για να κανεις δεξια, αλλα την εχουν βαλει τοσο περιτεχνα που αν δεν την χασεις με την πρωτη....κερναω καφε.:p

φιλε nasuk σε ευχαριστω για την πληρης κατατοπιση!!!το θεμα ειναι (και κακως δεν το ειπα) οτι δεν ειμαι απο αθηνα (απο Παρο ειμαι) και οτι δεν εχω ΙΧ!!!ελεγα μηπως γνωριζατε πως μπορω να παω με καποια μεσα μεταφορας (κτελ και τετοια)!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
foibos όποτε θέλετε μπορείτε να διασύρετε τη φήμη της τσοπάνας, αλλά κάτι μου λέει πως αν κατέβεις την Κυριακή θα αποζημιωθείς με το παραπάνω ;)
Ενδιαφέρον...ενδιαφέρον...Ξέρουμε δηλαδή κάτι για την Κυριακή;

Handlergr

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2009
313
0
Athens, Greece
Και για την ώρα περίπου αν ξέρουμε, για να προγραμματίσουμε την επίσκεψη
Eμείς που θα είμαστε και τις δύο μέρες, από το πρωί έως το απόγευμα δεν θέλετε να μας δείτε???!!!

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.037
Αθήνα
Eμείς που θα είμαστε και τις δύο μέρες, από το πρωί έως το απόγευμα δεν θέλετε να μας δείτε???!!!
Εσάς θα σας δούμε (και θα χαρούμε όπως πάντα) οπωσδήποτε από τη στιγμή που θα είστε όλη μέρα εκεί.:):)

Το "άλλο event" του ptf δεν θέλω να χάσω με τίποτα:cool::)

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.037
Αθήνα
Τακη, ελα θα κανουμε μπανανααααα!
:p
Αστα αυτα ο Μαραθωνας δεν εχει θαλασσα.:cool:
χαχαχαχα Μπανάνα δεν ξέρω αν θα κάνουμε, αλλά ξέρω με ποιόν θα φάω σουβλάκια και θα πιω καμμιά μπύρα, γιατί αν περιμένω από κάποιους άλλους....:p:D:D

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
χαχαχαχα Μπανάνα δεν ξέρω αν θα κάνουμε, αλλά ξέρω με ποιόν θα φάω σουβλάκια και θα πιω καμμιά μπύρα, γιατί αν περιμένω από κάποιους άλλους....:p:D:D
Τι???? Και άλλα παράπονα?

Ακούω Νάσο και Πρόεδρο, ακούω event ptf.... Μια χαρα! :)

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Φιξ παγωμενη με μεζε ζεστο.Αλλιως θα αποχωρησω χωρις να παρω το bis.:p

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Ξεκιναει 9 το πρωι, δλδ αν λαμβανεις μερος κατα τις 8 να εισαι εκει τουλαχιστον.
Τελειωνει το απογευμα δεν υπαρχει ωρα, αναλογα τις συμμετοχες την οργανωση κλπ.
Συνηθως πολλοι απο εμας παμε οχι μονο για να λαβουμε μερος και να φυγουμε, καθομαστε βλεπουμε αλλες ενδιαφερουσες φυλες , γενικα ειναι μια γιορτη κυνοφιλιας.
Δες το προγραμμα για να δεις περιπου ποτε θα βγουν οι φυλες που σε ενδιαφερουν και ελα νωρις να το ευχαριστηθεις.