Μπερδεύτηκα.
Αναφέρεσαι στην αρχή με το Ατζίλιτυ και τον όμιλό του που έκανε η Έφη και η Νατάσα?
Αναφέρεσαι στην αρχή με το Ατζίλιτυ και τον όμιλό του που έκανε η Έφη και η Νατάσα?
Last edited:
Aκριβώς Ιωάννα, η αρχική απορία διατυπώθηκε από εμένα, σαν ιδιώτης όμως να το πω έτσι, και όχι σαν μέλος του club, στο οποίο έχω πάει 4 φορές για προπόνηση και να πω την αλήθεια δεν ξέρω αν θα συνεχίσω, για άλλους λόγους που δεν έχουν σχέση με το παρόν θέμα.βασικά κατι το οποιο φαινεται να ξεχνανε πολλοι ειναι οτι τη συζήτηση δεν την ξεκίνησε καν το μαρεκο.την αρχική απορια την ειχε μελος του κλαμπ της θεσσαλονικης αν δε κανω λάθος(;;; )
Αν οι λόγοι σου δεν είναι πολύ σοβαροί, να συνεχίσεις....να πω την αλήθεια δεν ξέρω αν θα συνεχίσω, για άλλους λόγους που δεν έχουν σχέση με το παρόν θέμα.
Τους οποιους προκριματικους αγωνες θα επρεπε να κυνηγησουν ολα τα club. Γιατι απ οτι καταλαβαινω, καποιοι ισως απλως εχουν πιο ευκολη προσβαση στον ΚΟΕ. Μεγαλυτερο drive; Περισσοτερους γνωστους ισως; Αφου ολοι πανω κατω γνωριζονται, γιατι δεν χρησιμοποιουν ο ενας τον αλλο;Ας μείνουμε λοιπόν με την ελπίδα, όπως είπε και η Χρυσούλα, ότι του χρόνου θα διεξαχθούν προκριματικοί και μέσω αυτών θα επιλεχθεί νομότυπα η ομάδα/εκπροσώπηση.
Αρχικά τα θέματα που αφορούν τους Agility Addicts είναι υπεύθυνοι να τα απαντήσουν οι ίδιοι οι addicts.Η λογική δεν είναι προνόμιο των 10 φορών παγκοσμίων πρωταθλητών, και τα φόρουμ υπάρχουν για να κάνουν ερωτήσεις και οι άσχετοι και όχι διαγγέλματα οι σχετιζόμενοι.
Η ασπίδα της κυνοφιλίας λασπώνεται από όποιον την σηκώνει αντί για επιχειρήματα.
Και μιας και τα θέματα εσύ τα έχεις λυμένα απάντησέ μου εσύ, μιας και όλοι οι άλλοι το έκαναν αβαβα:
Πού υπάγεται ο όμιλος Ατζίλιτυ?
Εδώ?:
ΕΙΔΗ ΟΜΙΛΩΝ
Άρθρο 4.
α) Όμιλοι φυλής / Ομάδος φυλών :...........
β) Τοπικοί Κυνοφιλικοί Όμιλοι :.............
γ) Όμιλοι Εργασιακών Ικανοτήτων : αφορούν Ομίλους οι οποίοι έχουν σαν στόχο τη διοργάνωση Αγώνων Εργασίας Σκύλων ( Υπακοής , Εργασίας, Ποιμενικών Ικανοτήτων, Κυνηγετικών Ικανοτήτων κλπ).
Οι διοργανώσεις αυτές διέπονται από τους κανονισμούς του Κ.Ο.Ε και τα εργασιακά πρότυπα που οι σχετικοί όμιλοι φυλής / Ομάδος φυλών επιβάλλουν.
Οι Όμιλοι αυτοί και ανάλογα με το είδος των Αγώνων που θα διοργανώνουν θα ονομάζονται Όμιλοι Αγώνων Κυνηγετικών Ικανοτήτων κλπ και θα έχουν τοπικό χαρακτήρα.
Επίσης θα πρέπει να ενημερώνουν τους αρμόδιους ομίλους φυλών για τις εκδηλώσεις τους.
Και πώς ξεπερνιέται η συμμετοχή ημιαίμων στο Ατζίλιτυ βάσει αυτού?:
Άρθρο 18.
Οι Όμιλοι μέλη του Κ.Ο.Ε. αποδέχονται σκύλους καθαρόαιμους, εγγεγραμμένους στο Ελληνικό Γενεαλόγιο του ΚΟ.Ε (ΒΕΚ & ΒΕΑ) καθώς και στα Γενεαλογία μελών της ΔΚΟ σε όλες τις κυνολογικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν.
Και είναι υποχρεωμένος ο όμιλος Ατζίλιτυ και σ'αυτό?:
Άρθρο 19.
Οι Τοπικοί Όμιλοι και οι Όμιλοι Εργασιακών Αγώνων, οφείλουν να ενημερώνουν εμπρόθεσμα τους Ομίλους Φυλών / Ομάδος Φυλών για την ημερομηνία, τον τόπο, τη σύνθεση των κριτών της εκδήλωσης και το είδος αυτής (Αναγνώριση, Έκθεση μορφολογίας, Αγώνες Εργασίας), εφόσον πρόκειται να συμμετέχουν σκύλοι Φυλών που εκπροσωπούνται απ'αυτούς.
Να υπενθυμίσω μήπως και διεθνείς κανονισμούς (που θα τους ξέρεις κι αυτούς απ έξω...)
Eligible to enter:
a) International agility tests sanctioned by the FCI, that award the FCI Agility Certificate and qualify for
national competitions and the FCI World Championships:
All breeds over 18 months and in possession of a pedigree (studbook/appendix) recognised by the
FCI; they must be tattooed or chipped: owners/handlers must be members of a club belonging to a
National Cynological Organisation (Kennel Club) affiliated to the FCI.
Competitors must have a record book or a license issued by their NCO in which competition results
are recorded.
Bitches in heat are permitted to compete in international competitions.
b) National agility tests
All dogs over 18 months with or without pedigree; must be tattooed or chipped; and
owners/handlers must be members of a club belonging to a NCO affiliated to the FCI. Competing
dogs must have a record book or license issued by their NCO in which competition results are
recorded.
Για να συνοψίσω τις ερωτήσεις από τα παραπάνω μιας και το διάγγελμα αν και τα έχεις λυμένα δεν τα έλυσε....
Α) Σε ποιο Club αναγνωρισμένο από τον ΚΟΕ ανήκουν τα σκυλιά της "Εθνικής Ελλάδος"?
Β) Ως τι είδους όμιλο έχει αναγνωρίσει ο ΚΟΕ τους Agillity Addicts?
Γ) Θα γίνουν αγώνες σε εθνικό επίπεδο με συμμετοχή ημιαίμων υπό την αιγίδα του ΚΟΕ χωρίς να αλλάξει ο εσωτερικός κανονισμός?
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα που λεν και στο χωριό μου.Και τέλος ο τρόπος και το ύφος που γράφεις είναι αρκετός για να σε γράψω στα @@ μου.
εγινα τοσο σημαντικος που εχω και δεξι χερι η βλεπεις παντου εχθρους και εκει κολαει και το τσουξιμο;Επειδή υποθέτω δεν έχεις τίποτα σχετικό να πεις με το παρόν θέμα, ας το σταματήσουμε το off topic. Χαιρετίσματα στο δεξί σου (δεξιόχειρ είσαι καλέ?)...χέρι και επιστροφή στο θέμα μας.
Το οποίο είναι [και διόρθωσέ με αν κάνω λάθος]
μορφή σεβασμού -Τάσο- στον χώρο του φόρουμ. Το 'χεις;
Καλά, ναι, εννοείται μπορεί να βγάζω λάθος συμπεράσματα! Άλλωστε, το ξαναλέω, δεν έχω την παραμικρή επαφή με τον χώρο! Απλώς, σας βλέπω ρε γαμώτο να σφάζεστε σε έναν τόσο φρέσκο χώρο, που πραγματικά με στενοχωρεί για το πώς έχει ήδη αρχίσει να δομείται.Κάποιοι, που δεν είναι στον χώρο και δεν ξέρουν πρόσωπα και πράγματα, όπως ο
@rick πχ, θα βγάλουν λάθος συμπεράσματα. Δεν πειράζει. Στο πρόγραμμα είναι.
Εχει να κανει με τον ελεγχο των μαζών και κατι τετοια Σιωνιστικα.Τι είναι οι πολιτικές διορθώσεις;
Says who ???...Και τέλος ο τρόπος και το ύφος που γράφεις είναι αρκετός για να σε γράψω στα @@ μου...
καλύτερα να γίνει η ''σφαγή'' για να ξέρουν οι μετά τι ρόλο βαράει ο καθένας..όχι να πέσουν κατευθείαν στο σάπιο.. πριν 2 χρόνια που έκανα ομάδα μπάσκετ με φίλους για να πάρουμε ώρες στο μόνο κλειστο της επαρχιακής πόλης.. πέσαμε σε κάθε είδους νταβατζή.. στο Δήμο(καλά ο προπονητής του κλειστού είχε και τα κλειδια του κλειστου και γραφείο δικό του σε δημόσιο κτήριο ! με όλα τα κομφόρ και γεμάτο αφίσες το κλειστό μόνο με τα τμηματά του και όποιος άλλος πήγε να φτιάξει ομάδα ή να βάλει αφίσες..αυτομάτως έβγαιναν ! ) επίσης η κυρία που έβγαζε το πρόγραμμα στο Δήμο ήταν και προπονήτρια σε ομάδες ! (καταλαβαίνεις τι μπάχαλο και τι αδικία έχει αισθανθει στις ώρες που παίρνουν οι ομάδες τις ! ) , σε υπαλλήλους του γυμναστηρίου και σε διάφορους άλλους.. σε ένα καλά σάπιο και με καλές δομές σύστημα.. και διάφορα τέτοια εμπόδια από λεπτομέρειες μέχρι ουσία.. μετά και σαν αθλητής.. οι διαιτητές σε τραπέζια για φαγητό με τους τάδε και να ο πρωταθλητής ταβέρνας, να οι καφέδες, η Ομοσπονδία ? ο ίδιος είμαι στην συνέλευση και ο αντιπρόεδρος να πει το αμίμητο... έλα μωρέ με τις παιδικές ομάδες και τα σχολεία ο καθε χοντρός λέει τώρα να θέλει να παίζει μπάσκετ !... έτσι προάγουν τον αθλητισμό (νέο σύλλογο), τον πολιτισμό ( τα ίδια αν κάνεις πολιτιστικό σύλλογο) την πολιτική, τον ελεύθερο επαγγελματία κτλ κτλ.. με το νταβατζιλίκι την αδικία το λάδωμα, τις ''ευκαιρίες'' και πολλά άλλα...Καλά, ναι, εννοείται μπορεί να βγάζω λάθος συμπεράσματα! Άλλωστε, το ξαναλέω, δεν έχω την παραμικρή επαφή με τον χώρο! Απλώς, σας βλέπω ρε γαμώτο να σφάζεστε σε έναν τόσο φρέσκο χώρο, που πραγματικά με στενοχωρεί για το πώς έχει ήδη αρχίσει να δομείται.
Ήλπιζα να λειτουργήσει πυροσβεστικά το post μου. Εφόσον δεν επιτυγχάνει το σκοπό του, τότε καλύτερα αγνοήστε το.