"Εγώ Ξέρω από σκυλιά!!"

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Πεθερα στην γυναικα μου, κρυφα:
-Κοιταξτε να το ξεφορτωθειτε το κοπροσκυλο (την Ηρα). Σας δεσμευει και είναι σκετη βρωμια.
(από τοτε που πηρα την Ηρα, πριν 2,5 χρονια, δεν τολμησαν να ερθουν στο σπιτι).
χαχαχα....
Κάτι μου λέει ότι ήξερες από πριν την απέχθειά της για τα σκυλιά....

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
-Κοιταξτε να το ξεφορτωθειτε το κοπροσκυλο (την Ηρα). Σας δεσμευει και είναι σκετη βρωμια.
Ευτυχία φίλε μου, απλά ευτυχία....
άκου εκεί κοπρόσκυλο, κάθε φορά που βλέπω την Ήρα μαγεύομαι...στραβός είναι ο κόσμος???

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Είναι η προσωποποίηση του γνωστού ανέκδοτου με το σκύλο που έφαγε την πεθερά και τη γυναίκα και την κηδεία όλοι οι πεθερόπληκτοι πλησίαζαν τον τεθλιμμένο για να τους το πουλήσει....!!! :D
Λευτεριά στους πεθερόπληκτους....

Τουλάχιστον εσένα το είπε πίσω από την πλάτη σου, εμένα που μου είπε ο πεθερός στα μούτρα όταν πρωτοείδε την μικρή κουτάβι 3 μηνών στο αυτοκίνητο να κάνω δεξιά και να την παρατήσω στο δρόμο... εκεί να δεις πανηγύρια!!! :p

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Κάθε πρωί στη βόλτα μου συναντάμε τις ...γνωστές-άγνωστες γιαγιάδες, που ...παίρνουν το μπάνιο τους, εκεί κατά τις 7 ...(ταμένες είναι ήθελα να'ξερα....??? τέσπα...).
Ήμουν με τον Άρη, ο οποίος αδιαφορεί πλήρως όταν τις συναντάμε, εκτός κι αν αρχίσουν τίποτε....τσιρίδες, οπότε ...ε....ψιλοτσιτώνει....
Ακούω λοιπόν μια, μέσα από τη θάλασσα, να λέει στην άλλη...."αυτό το σκυλί είναι άγριο, πάρα πολύ άγριο..."
(την είχε γαβγίσει μια φορά που όταν τον είδε από μακριά άρχισε να...ουρλιάζει..."πάρτο μακριάαααα...., τα φοβάμαιαιαιαι....., η καρδιά μουουουου....., είναι δεμένοοοοο???" Ήμαρτον Παναγία μου δηλαδή....)

Οπότε.....δανείζω κι εγώ τον Άρη...., για εκφοβισμό...., καταλαβαίνετε....:D
(δεν είναι βέβαια μαύρος, αλλά τη δουλειά του την κάνει...);)

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλα εσεις εχετε τα πεθερικα...εγω που εχω τους γονεις μου???:(Εχω τσακωθει απειρες φορες σε ενα μηνα που πλεον θα μενουμε ολοι μαζι σε δικο μας σπιτι εχουν αρχισει η μουρμουρες ειδη!!!:rolleyes:
Και οταν φυσικα, νευριαζω και απανταω: οποιος θελει ερχεται εγω ετσι θα μενω,τα ακουω κιωλας για το κοπροσκυλο διωχνεις τους γονεις σου:mad:!!!Δυσκολη κατασταση ελπιζω να το καταλαβουν καποια στιγμη....:rolleyes::rolleyes:
Παντος τα πεθερικα μου πλεον ειναι μια χαρα σε σημειο που παρακαλανε να αργησω στη δουλεια για να ταισουν εκεινοι την Μοιρα:eek::p

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
Χα χα! Πιστευω αν το ήξερες.... θα επερνες σκύλο πιο νωρίς!!!!

vlacs1999

Member
8 Ιουλίου 2011
21
0
Έβγαζε η θεία μου το πομεράνιαν της για βόλτα και τη βλέπει μια κυρία και της λέει:
" Αχ τι ωραίο σκυλάκι είναι αυτό... Καλέ σκυλάκι είναι ή γατάκι;!!!" (Ερώτηση: έχετε δει γατάκι για βόλτα με λουρί;;;;;;; )

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
κι εγώ έχω δεί γατάκι με λουράκι
υπάρχουν φυλές που το δέχονται κανονικότατα

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Τι ......... εχουν ακουσει τα αυτια μου

Τα μονοχρωμα σκυλια ειναι πιο αγρια....

Αν το αρσενικο εχει εναν ορχι καποια στιγμη τρελενεται.....

Ακου με εμενα , 51 σκυλια ειχα.

Ειχα ενα σκυλο που προηλθε απο Γερμανικο Ποιμενικο και ΛΥΚΟ του ζωολογικου κηπου. Το εβγαζα εξω και ειχε ενα υπεροχο σταχτι χρωμα..... Ηταν πολυ ησυχος αλλα δεν ηθελε να του ακουμπησεις τον κωλο ](*,)

Ειχα ενα πιτμπουλ τιγρε. Τα τιγρε να ξερεις ειναι πιο δυνατα.

Βραστου ενα μεγαλο κοκκαλο , βαλε και λιγο λαδακι μεσα ε ... και αστον να το τρωει , ετσι θα αγριεψει και λιγο.

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Αν ο σκυλος φαει ωμο κρεας, θα γινει κτηνος μετα και θα δαγκωνει

Τα ντομπερμαν μτα τον εκτο χρονο τρελαινονται γιαυτο πρεπει να τους κοβεις τα αυτια ...

Πρεπει να τρωει και καμια μπατσα γιατι αλλιως δεν μαθαινει.Οχι με το χερι, με την εφημεριδα μονο

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Ναι γιατο πρεπει να φοβαται την εφημεριδα και οχιμτο χερι σου βρε !!! Μα τι δεν καταλαβαινετε!! :p

Παντως περα απο την πλακα , το τι εχω ακουσει εγω που θα επερνα σκυλο και τι συμβουλες βλακειες εχω ακουσει , μπορω να γραφω ωρες , φανταζομαι δηλαδη να ειχα χρονια σκυλια τι θα ειχα ακουσει οπως πολλα μελη απο εδω

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Αν ειχες θηλυκο θα σου ελεγαν οτι πρεπει να τη ζευγαρωσεις γιατι πρεπει οπωσδηποτε να κανει μια γεννα αλλιως θα αρρωστησει..

picco

Member
14 Ιουνίου 2013
7
0
Kαλησπερα και εγω τωρα τελαιταια εμαθα οτι τα πιτμπουλ τρωνε τα αφεντικα τους λεει και ενιωτε και κανα παιδι ! υπομονη θα ακυσουμε κι αλλα απο τους απανταχου ειδικους

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn