"Εγώ Ξέρω από σκυλιά!!"

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Το έχω ξαναπει...όταν είχαμε την πινσερίνα ...με βλέπει μια γιαγιά στο δρόμο και μου λέει...τάισε το βρε λίγο το ντόπερμαν δεν το βλέπεις πως είναι ..θέλετε και σκυλιά να μεγαλώνετε:-#:paletas:*lingua*](*,):dohh:

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Βλεπει μια μερα ενας τη γυναικα μου εξω με την Ισιδα και της λεει με πολυ σιγουρια: Αυτο ειναι Κρητικο λαγωνικο!!!!! Χαχαχαχαχα η Ισις Κρητικο λαγωνικο χαχαχαχαχαχα. Για αυτους που δεν την ξερουν η Ισις ειναι η μαυρη στο αλμπουμ μου.
και όμως μια ομοιότητα έχουν!!!! και αυτό στο λέω γιατί εγώ ξέρω από σκυλιά! :D

*η Ίσις βέβαια είναι ένα κουκλί μαυρόσκυλο! :)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Είναι και αυτό....αλλά κόλλησα στο φαγητό....να μου πει οτι αφήνω το ντοπερμαν μου νηστικό ?????????:D

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
ο φαρμακοποιος της γειτονιας μου ειναι και κυνηγος τρομαρα του , πηγε η κορη μου με το τσιουαουα αγκαλια να ψωνισει , και της λεε騨ωραιο σκυλακι , μωρο λυκοσκυλο ειναι? ελεος

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
ο φαρμακοποιος της γειτονιας μου ειναι και κυνηγος τρομαρα του , πηγε η κορη μου με το τσιουαουα αγκαλια να ψωνισει , και της λεε騨ωραιο σκυλακι , μωρο λυκοσκυλο ειναι? ελεος
Και εσείς δεν το ταίζατε ε...??????

Lumpie

Well-Known Member
25 Απριλίου 2009
404
3
Χαλάνδρι
Η δικιά μου είναι πιο τυχερή σύμφωνα με 2 κτηνιάτρους, γιατί την παρα ταϊζω! Το Σέττερ μου το περάσανε για καλοθρεμένο κόκκερ:):eek::eek::eek:.
Και να φανταστείται ότι είναι στα ανώτατα όρια ύψους των σέττερ.

bytzamas

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
123
0
...Ενα βράδυ πριν δυο εβδομάδες, πίναμε ποτάκι σ'ένα μπαρ μαζί με τον σκύλο μας, ο οποίος κάποια στιγμή θέλησε να κυνηγήσει μια μπάλα που πετούσαν δυο πιτσιρίκια στον δρόμο μπροστά μας(ένστικτα ειναι αυτά...). Επειδή δεν τον αφήσαμε γαύγιξε δυο-τρεις φορές από αντίδραση(δεν λέω, έχουμε βροντερό γαύγισμα). και πετάγεται ο έξυπνος της παραδιπλανής παρέας..."Ε, τι περιμένεις? ροτβάιλερ είναι....:D:D:D

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Η δικιά μου είναι πιο τυχερή σύμφωνα με 2 κτηνιάτρους, γιατί την παρα ταϊζω! Το Σέττερ μου το περάσανε για καλοθρεμένο κόκκερ:):eek::eek::eek:.
Και να φανταστείται ότι είναι στα ανώτατα όρια ύψους των σέττερ.
Αφου οι κτηνιατροι γνωριζουν απο μορφολογια,ειναι καλα μεντιουμ.Μπορουν να σου πουν και τα αιματα που εχει 1 ημιαιμο με το ματι.;)
Επισης ειναι και καλοι ορθοπαιδικοι.Το τελευταιο σεμιναριο το ειχαν δει σε ασπρομαυρο...:D

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Μετά από κάποιο stripping που κάναμε στην Αντριάννα, με το χαρακτηριστικό κούρεμα των γουέστι που αφήνει την γούνα να κρέμεται σαν "φούστα" στην κοιλίτσα του, πήγαμε στο Πάρκο Τρίτση για βόλτα. Ένας τύπος που περνούσε δίπλα μας, κοίταξε καλά-καλά τον Σπούκυ μου και γυρίζοντας στη γυναίκα του της είπε: "έγκυος είναι η σκυλίτσα"..... :eek:

Καλά να μην ξέρουν από ράτσες, αλλά να μην βλέπουν και το μόριο που καθορίζει το φύλο???? :(

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.932
Μετά από κάποιο stripping που κάναμε στην Αντριάννα, με το χαρακτηριστικό κούρεμα των γουέστι που αφήνει την γούνα να κρέμεται σαν "φούστα" στην κοιλίτσα του, πήγαμε στο Πάρκο Τρίτση για βόλτα. Ένας τύπος που περνούσε δίπλα μας, κοίταξε καλά-καλά τον Σπούκυ μου και γυρίζοντας στη γυναίκα του της είπε: "έγκυος είναι η σκυλίτσα"..... :eek:
χαχαχαχααααα!!! Θεούλη μου τι άλλο θα ακούσουμε..

Συνάντησα έναν γερούλι στην βόλτα μας χθες, ένας ανθρωπος γλυκήτατος που μου έλεγε συνέχεια μπράβο για τον ελβις, και τι όμορφος και τι έξυπνος και μπράβο σας (λες και τον γέννησα εγώ! :D ) και τα σκυλιά κορίτσι μου είναι οι καλύτεροι φύλακες, κανέναν άλλο να μην εμπιστεύεσαι μόνο τους σκύλους ( χαχαχαχαααα ναι θα εμπιστευτώ τον ελβις για να καλοσωρίσει τον κλέφτη και να του δείξει τα κατατόπια ) αλλά γενικά δεν έλεγε βλακείες και ήταν μια υπέροχη όαση ανάμεσα στις ορδές στριμμένων γέρων που συνήθως συναντάμε!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Kαταντάω γραφική το ξέρω...:
Τσιουάουα, μακρύτριχο τσιουάουα, πίντσερ, γκριφόν...

Το καλύτερο το άκουσα πριν από μερικές μέρες από ιδιοκτήτρια μαλτεζ έκαστο 4-5 κιλών παρακαλώ τα οποία μένουν εκτός σπιτιού...και έχουν αλλάξει και χρώμα (σε σοκολατί προς μαύρο!):
"Αυτά είναι που δεν μεγαλώνουν...?"
"Yorkshire Terrier είναι"
"Α, ναι τερριε..." (στο τσουβάλι όλα τα τερριέ)
"Yorkshire Terrier"
"Καλά, καλά... ααααχ μωρέ, και γιατί σου βγήκε έτσι...??" (με περίλυπο ύφος)
"...??"
"Γιατί σου βγήκε τόσο μεγάλο...??"
"...???????"

Καλά να μην ξέρουν από ράτσες, αλλά να μην βλέπουν και το μόριο που καθορίζει το φύλο???? :(
Λύθηκα στο γέλιο...!!! :D :D :D :D

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Αυτές τις μέρες 3 άνθρωποι μου είπαν ότι το τσιουάουα μου είναι πολύ όμορφο:eek::rolleyes:

Μάλιστα όταν τους είπα πως δεν είναι τσιουάουα αλλά Ελληνικός Περιπλανόμενος μάλλον με πήραν στα σοβαρά και το πέρασαν για ράτσα:p:D

Java

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2011
85
0
35
Ηράκλειο Κρήτης
Μάλιστα όταν τους είπα πως δεν είναι τσιουάουα αλλά Ελληνικός Περιπλανόμενος μάλλον με πήραν στα σοβαρά και το πέρασαν για ράτσα:p:D
Λυθηκα! Χχαχαχαχαχα...Χθες ακουσα απο εναν πολυ καλο κυριουλη με ενα Γ.Π. οτι το σκυλι του ξερει πως ειναι πολυ αιμοβορο και οτι μολις μεγαλωσει λιγο παραπανω θα πρεπει να το προσεχει παραπανω.Και ολα αυτα γιατι ο ουρανισκος της μικρης ειναι μαυρος!!! :Ο Και συνειδητοποιω οτι θα πρεπει να προσεχω την Java μου γιατι ειναι αιμοβορα και αυτη!!!

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.692
4.333
43
www.proudtobegreek.eu
Όταν έβγαζα τη Μίλβα βόλτα με ρωτούσαν "Τι μάρκα είναι το σκυλάκι?" και τους έλεγα "street" ...κάποιοι έδειχναν οτι δήθεν κατάλαβαν και έκαναν "αααααααααα" και κάποιοι άλλοι με ρωτούσαν "δηλαδή?" και η απάντηση μου "του δρόμου καλέ" !!:p

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
Πολύ ωραίο το θέμα σου....

Άκουγα ότι αν χαίδευεις τα αφτιά του Γερμανικού πέφτουν.
Άκουγα αν ταϊσεις το σκύλο σου ωμό κρέας θα σε δαγκώσει (ειδικά εμένα, που είμαι και γυναικα...)
Άκουγα οτι ο σκύλος θέλει οποσδήποτε αυλή.( ενώ μερικοί έχουν τα σκυλιά τους σε αυλή και δεν τα έχουν βγάλει ούτε μια βόλτα.)

Έχω βαρεθεί να περπατάω με τον σκύλο στο δρόμο και να απλώνουν τα χέρια τους για να τον χαϊδέψουν, χωρίς προειδοποίηση.
Έχω βαρεθεί να ρωτάν το όνομά του (μόνο πια στα πιτσιρίκια το λέω)
Έχω βαρεθεί να με αναγνωρίζουν μόνο με τον σκύλο. (χαχα)
Έχω βαρεθεί να μας προστατεύω από τις αγέλες που υπάρχουν στους δρόμους.

Το ένστικτο της προστασίας το έχουν, δεν μπορώ να βλέπω συνεχώς να προσπαθούν να τα κάνουν άγρια!

Μόνο όσο για τα εμβόλια θα διαφωνήσω.... όχι μόνο για τα σκυλιά αλλά και για τους ανθρώπους.....

Ήμουν στη πλατεία ενός χωριού. Ένας παππούς καθόταν στο απέναντι καφενείο.
Μου λέει:
" Εσύ κορίτσι, τί κάνεις με τόσο μεγάλο σκύλο?"
"Γιατί παππου?"
"Άντρας δεν θα σε πλησιάζει!!"
"Καλύτερα παππου!!" χαχαχα

η εναλλακτική μου απάντηση είναι "Θα με πλησιάσει αυτός που αγάπαει τα σκυλιά" ή όπως σήμερα είπα
Μου λέει άντρας:" Δεν θα βρεις άντρα"
Απαντάω:" Θα βρω αυτόν που θα τον ερωτευτεί ( τον Αφρο) με τη πρώτη ματια!!!!" .... πάγωσε ο τύπος!!!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Άκουγα αν ταϊσεις το σκύλο σου ωμό κρέας θα σε δαγκώσει (ειδικά εμένα, που είμαι και γυναικα...)
Άκουγα οτι ο σκύλος θέλει οποσδήποτε αυλή.( ενώ μερικοί έχουν τα σκυλιά τους σε αυλή και δεν τα έχουν βγάλει ούτε μια βόλτα.)
Πολύ χαρακτηριστικές ατάκες του επίμονου ξερόλα αυτές !!!

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Πολύ ωραίο το θέμα σου....

Θανάση? εσύ είσαι??????

(δεν κρατήθηκα! Αυτές είναι ατάκες που μου λέει ο αδερφός μου!)
Ρε παιδιά έλεος δηλαδή!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ που ακούμε καθημερινά στις βόλτες μας, ΠΟΥ στο καλό τα ακούνε;;;;;;;;;

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Εγω σπανιως ακουω κατι αστειο. Συνηθως τα σχολια είναι εκνευριστικα. Και δεν δινω και ευκολα δικαιωματα.

Προχθες ηταν στο γραφειο μου δυο εξωτερικοι συνεργατες μου, που γνωριζονται και μεταξυ τους.
Καπου καπως ανοιξε συζητηση για σκυλια και μετα αναφερθηκε η Ηρα.
- Ο λυκος υποφερει μεσα στο διαμερισμα. Το βασανιζεις το σκυλι. Τρελαίνεται εκει μεσα (ο άλλος σιγοντάριζε και συμφωνουσε).
- Κι εσυ πού το ξερεις ρε μεγαλε? Ειχες ποτέ εσυ ή καποιος δικος σου λυκο σε διαμερισμα?
- Ε, χμ, όχι αλλά φανταζομαι.
- Σιγουρα θα ηθελε να εχει και αυλη. Χαιρω πολύ! Αλλά αφου εχεις φαντασια, για πες μου. Τι είναι καλυτερο? Μονη της στο κτημα ή μαζι μας στο διαμερισμα?
- ………… Ε, να, το μικρουλι που εχεις (μινι πινσερ) είναι για διαμερισμα! Δεν χρειαζεται βολτα.
- Ε, για να το λες εσυ, κατι θα ξερεις! (πού να ξερεις βεβαια ότι το «μικρουλι» τρελαινεται πολύ περισσοτερο όταν είναι κλεισμενο μεσα και εχει περισσοτερο παθος για βολτα).

Άλλος συνεργατης:
-Τι τον πηρες αυτόν τον λυκο ρε συ!
-Εσενα αμα δεν σου αρεσουν οι λυκοι, να μην παρεις χιλια χρονια! Μην ξανα-ασχοληθεις με την σκυλα μου!
(δεν ξανα-ασχοληθηκε από τοτε)

Γνωστος με μπακαλικο κοντα στο σπιτι μου από οπου ψωνιζα τακτικα:
-Τι τον σερνεις αυτόν τον λυκο ολη μερα ρε!
-Γιατι ετσι γουσταρω, ΡΕ!
Από τοτε δεν ξαναψωνισα από το μαγαζι του βλακα. Με βλεπει με σακουλες από άλλα μαγαζια και τρελλαινεται.

Πεθερα στην γυναικα μου, κρυφα:
-Κοιταξτε να το ξεφορτωθειτε το κοπροσκυλο (την Ηρα). Σας δεσμευει και είναι σκετη βρωμια.
(από τοτε που πηρα την Ηρα, πριν 2,5 χρονια, δεν τολμησαν να ερθουν στο σπιτι).

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn