Εγω σπανιως ακουω κατι αστειο. Συνηθως τα σχολια είναι εκνευριστικα. Και δεν δινω και ευκολα δικαιωματα.
Προχθες ηταν στο γραφειο μου δυο εξωτερικοι συνεργατες μου, που γνωριζονται και μεταξυ τους.
Καπου καπως ανοιξε συζητηση για σκυλια και μετα αναφερθηκε η Ηρα.
- Ο λυκος υποφερει μεσα στο διαμερισμα. Το βασανιζεις το σκυλι. Τρελαίνεται εκει μεσα (ο άλλος σιγοντάριζε και συμφωνουσε).
- Κι εσυ πού το ξερεις ρε μεγαλε? Ειχες ποτέ εσυ ή καποιος δικος σου λυκο σε διαμερισμα?
- Ε, χμ, όχι αλλά φανταζομαι.
- Σιγουρα θα ηθελε να εχει και αυλη. Χαιρω πολύ! Αλλά αφου εχεις φαντασια, για πες μου. Τι είναι καλυτερο? Μονη της στο κτημα ή μαζι μας στο διαμερισμα?
- ………… Ε, να, το μικρουλι που εχεις (μινι πινσερ) είναι για διαμερισμα! Δεν χρειαζεται βολτα.
- Ε, για να το λες εσυ, κατι θα ξερεις! (πού να ξερεις βεβαια ότι το «μικρουλι» τρελαινεται πολύ περισσοτερο όταν είναι κλεισμενο μεσα και εχει περισσοτερο παθος για βολτα).
Άλλος συνεργατης:
-Τι τον πηρες αυτόν τον λυκο ρε συ!
-Εσενα αμα δεν σου αρεσουν οι λυκοι, να μην παρεις χιλια χρονια! Μην ξανα-ασχοληθεις με την σκυλα μου!
(δεν ξανα-ασχοληθηκε από τοτε)
Γνωστος με μπακαλικο κοντα στο σπιτι μου από οπου ψωνιζα τακτικα:
-Τι τον σερνεις αυτόν τον λυκο ολη μερα ρε!
-Γιατι ετσι γουσταρω, ΡΕ!
Από τοτε δεν ξαναψωνισα από το μαγαζι του βλακα. Με βλεπει με σακουλες από άλλα μαγαζια και τρελλαινεται.
Πεθερα στην γυναικα μου, κρυφα:
-Κοιταξτε να το ξεφορτωθειτε το κοπροσκυλο (την Ηρα). Σας δεσμευει και είναι σκετη βρωμια.
(από τοτε που πηρα την Ηρα, πριν 2,5 χρονια, δεν τολμησαν να ερθουν στο σπιτι).