Εγκυμοσύνη και κουτάβια

Spyros-Akita

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2016
356
783
26
Ε, καλά, μην τρελαίνεσαι που δεν θα βγάλει και τα έξοδα της γέννας με τρια κουτάβια. Εκτός αν ο αρσενικός ήταν στην Χαβάη. Πρόσεξε μήπως όλο αυτό είναι παιχνιδάκι για να τσιμπήσει τιμή απλησίαστη.
Και μαζί να ήταν με τον αρσενικό, κανονικά μέρα παρα μέρα τα βάζουν για να πάρει πάνω του το σπέρμα.
Από εκεί και πέρα, ναι, μικρότερη τοκετοομάδα σημαίνει μεγαλύτερα κουτάβια. Επίσης σημαίνει και πιο ραθυμα κουτάβια που βρίσκουν γάλα εύκολα χωρίς να χρειαστεί να σηκώσουν πόδι και θέλει λίγο δουλίτσα απ τον εκτροφέα και στα κουτάβια και στην σκύλα. (Να τα βάλει να κινηθούν λίγο, να προσέξει μήπως μείνει γάλα καιρό σε κάποια θηλή και πετρώσει, κλπ)
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Δεν τρελαίνομαι,γιατί δεν αφορά εμένα αυτο το θεμα Έτσι κι αλλιώς,εμένα με ενδιαφέρει η υγεία της γέννας...!!

• Like
Reactions: sea-mol

archodea

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2009
870
770
Πειραιάς
Διάβασα μ ενδιαφέρον τ θέμα κ έχω τν απορία γιατί εκτός από τν υγεία της μαμάς, του μπαμπά κ των κουταβιών (όσα κ αν είναι) ν απασχολούν τ υπόλοιπα; (Ρωτώ έχοντας στο μυαλό μου μόνο του σοβαρούς εκτροφείς)

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Να ρωτησω και κατι.. οι περισσοτεροι εκτροφεις δεν κανουν κανονικη επιβαση οχι μονο σε περιπτωσεις δυσκολης μετακινησης των σκυλων αλλα και για τα μικροβια?(μπορει να ειναι χαζη η ερωτηση ε(n))